Klik do udeležbe

Kotizacije ni. Udeležba na forumu je brezplačna.

Za obiskovalce in udeležence foruma je organiziran tudi brezplačni avtobusni prevoz na kraj dogodka (iz Ljubljane in Maribora). Zbirno mesto in ura odhoda iz Maribora in Ljubljane se vsem prijavljenim udeležencem sporoči naknadno.

Število udeležencev je omejeno, zato so obvezne prijave, ki jih sprejemamo do zapolnitve mest s spletno prijavnico.

Dodatne informacije: Drago Vidovič, 031 481 673 / 02 741 71 21 & Liljana Vogrinec 041 283 694 / 02 74 71 20

Prijava na forum
Sending

Dogodek skrbno pripravljamo in se zelo veselimo vaše udeležbe. Poskrbeli bomo za udoben prevoz in nadvse prijazno pogostitev ter za program s izjemnimi predavatelji, ki se že pripravljajo na dialog z vami. Celotno dogajanje je povezano z natančno organizacijo in stroški, ki so vezani na seznam prijavljenih. Število mest je zelo omejeno, zato je potrditev vaše prijave dragocena. V primeru, da se dogodka kljub prijavi, ne bi udeležili, boste s tem onemogočili druženje nekomu drugemu, ki bi želel priti.

Zato vas vljudno naprošamo, da se prijavite le tisti, ki se boste dogodka zagotovo udeležili.

Hvala za razumevanje!

V podjetju Agencija Lotos, d.o.o., spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da bomo vaše podatke skrbno hranili in uporabljali samo z namenom analiziranja naročnikov (udeležencev dogodka), marketinških raziskav ter za predstavitev izdelkov in storitev Agencije Lotos, d.o.o., ter jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam.
Kot “udeleženec foruma” dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da podjetje Agencija Lotos, d.o.o., trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov, marketinških raziskav ter za predstavitev izdelkov in storitev Agencije Lotos, d.o.o., Pravico imate do dostopa do svojih osebnih podatkov ter pravico, da nas kontaktirate na naslovu, navedenem na tem sporočilu, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja. Agencija Lotos, d.o.o., je dolžna v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov z namenom analiziranja naročnikov, marketinških raziskav ter za predstavitev izdelkov in storitev Agencije Lotos, d.o.o., ter o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestiti registriranega uporabnika, ki je to zahteval. 
Agencija Lotos, d.o.o. / ID številka za DDV: SI50314629