Klik do udeležbe

Kotizacije ni. Udeležba na forumu je brezplačna.

Število udeležencev je omejeno, prijave sprejemamo do zapolnitve mest s spletno prijavnico.

Kaj lahko pričakujete?

NASTOPE PRIZNANIH STROKOVNJAKOV, ARHITEKTOV in PODJETNIKOV, ki bodo z vami delili vizijo boljšega, bolj zavestnega in premišljenega življenja v smeri trajnostne odličnosti,

ORGANIZIRAN OGLED objekta SQUASHLAND,

IZID NAJNOVEJŠE REVIJE Varčna hiša. lesena. montažna. eko – prejme jo vsak udeleženec,

prijetno DRUŽENJE in IZMENJAVO DOBRIH PRAKS.

Prijavnica

Prijava na forum
Sending

V podjetju Agencija Lotos, d.o.o., spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da bomo vaše podatke skrbno hranili in uporabljali samo z namenom analiziranja naročnikov (udeležencev dogodka), marketinških raziskav ter za predstavitev izdelkov in storitev Agencije Lotos, d.o.o., ter jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam.
Kot “udeleženec foruma” dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da podjetje Agencija Lotos, d.o.o., trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov, marketinških raziskav ter za predstavitev izdelkov in storitev Agencije Lotos, d.o.o., Pravico imate do dostopa do svojih osebnih podatkov ter pravico, da nas kontaktirate na naslovu, navedenem na tem sporočilu, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja. Agencija Lotos, d.o.o., je dolžna v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov z namenom analiziranja naročnikov, marketinških raziskav ter za predstavitev izdelkov in storitev Agencije Lotos, d.o.o., ter o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestiti registriranega uporabnika, ki je to zahteval. 
Agencija Lotos, d.o.o. / ID številka za DDV: SI50314629