AM FM Prenosni Žepni Radio, Mini Digitalno Iskanje Stereo z Baterijo za ponovno Polnjenje in Slušalke za Hoja/Tek/Telovadnica/Taborjenje (Bla

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.00

-31%

€13.23

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Visoka občutljivost in selektivnost z odličen sprejem.Z LCD-sn, Kratko pritisnite tipko AM/FM, da preklopite frekvenčni pas, dolg pritisk AM/FM in bo automaticly iskanje in shranjevanje na voljo postaje,podpira shranjevanje 58 radijske postaje (vsak pas za 29 radijske postaje)

Prenosen in Lahek: Prihaja z slušalke, udobno za nošenje.Namenjen samo z nekaj enostavnimi gumbi, enostavno upravljanje in nadzor, ki je tudi bolj primerna za starejše in otroke.Žepne velikosti, lahek in mini design, ga lahko dal v žep in lahko poslušate radio kjerkoli in kadarkoli, prenosni, da nosijo.

Stikalo za zaklepanje Design: To SEM FM Žep Radio s tipko za zaklepanje funkcija, ki zagotavlja vam, da poslušate svoje najljubše postaje brez naključnim delovanje v žepu.Kot nalašč za športne dogodke, kampiranje , sprehodi/pohodništvo , ribolov, izleti, in ostale on-the-go uporablja.

Baterija za ponovno polnjenje: lahko uporabite USB-kabel za polnjenje baterije z dve možnosti, povezovanje rednega 5 V ac ali na računalnik za polnjenje ta radio (na polnilni tok, ne sme presegati 1A).Ko je ikona baterije na zaslonu utripa, to pomeni, da moč je baterija skoraj prazna, vas prosimo, polnjenje baterije v najkrajšem možnem času.

Zaklepanje tipkovnice Stikalo za Načrtovanje: Za zaklepanje tipk če želite preprečiti, da se obrača na deluje sama po sebi.Da bi preprečili naključnim delovanje, dolgo pritisnite tipko za ZAKLEPANJE za zaklepanje vseh tipke, ikona se prikaže na LCD zaslon, dolgo, da znova pritisnete tipko za odklepanje tipk.Zagotavlja vam, da poslušate svoje najljubše postaje brez naključnim delovanje v žepu.

15 ur igrajo čas, ko je polna.

To je z veliko boljši sprejem, širši FM Frekvenčno območje, in več novih funkcij.

Slušalke je potrebna in se uporablja kot antene, da bi dobili boljši radijski signal in izboljšano kakovostjo zvoka.Deluje lahko s katerimkoli drugim 3,5 mm slušalke.Ko prejemajo radijske postaje, izvlecite slušalke kabel, kot je daleč, kot je mogoče, za boljši učinek.

SEM Frekvenca: 520/522-1710 KHz

FM Frekvence: 64-108MHZ ali 87-108MHZ

Iskanje prirastek: FM: 0,1 MHz, AM: 10KHz

FM Antena: Slušalke Žične Antene

AM Antena: Notranji SEM Feritna Antena Bar

Občutljivost: FM Manj kot enako 20uV, MW Manj kot enako 5mV/m

Napajanje: Vgrajen 500mA polnilna litijeva baterija

Polnjenje napetost: DC 5V

Teža: 45 g / 0.1 lb

barva: Črna

Material: plastika

velikost: 84*48*12 mm

OPOMBA:

1. Ko uporabljate to, prosimo, vstavite slušalke kot fm antena za iskanje radijskih postaj.

2. Prvič uporabite, vas prosimo, napolnite baterijo za več kot 4 ure, zagotoviti baterija je popolnoma napolnjena.

3. V Združenih državah amerike, Kanada in druge Severni ameriki in Južni ameriki mora nastavite do 10 KHz, drugih držav, ki morajo do 9 KHz.

Vsebina Paketa:

1*AM FM Radio Žep

1*Slušalke

1*napajalni kabel

1*Vrvica za opaljivanje tega

1*angleški priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: radio fm dab 220v, beli radio fm digitalni, radio, wifi, originalni avto tuning, prižge radio, žepni radio, f fm radio kit, mala mini fm radio, fm radio, ukv-radio žep.

Podatki

Blagovna Znamka SODIAL
Bluetooth No
Poreklo CN(Izvora)
Slog Prenosni
Vrsta kot je opisano
Zaslon Da,
Paket Da,
Številka Modela mini prenosni am, fm radio
Certificiranje NOBEN
Funkcija NOBEN
Napajanje Polnilna Baterija
Dimenzije (Šxvxg) Kot je prikazano
Wifi No
Telo Material Plastični

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

AM FM Prenosni Žepni Radio, Mini Digitalno Iskanje Stereo z Baterijo za ponovno Polnjenje in Slušalke za Hoja/Tek/Telovadnica/Taborjenje (Bla

AM FM Prenosni Žepni Radio, Mini Digitalno Iskanje Stereo z Baterijo za ponovno Polnjenje in Slušalke za Hoja/Tek/Telovadnica/Taborjenje (Bla

Podobni izdelki: