NOVE PARE Serije Ice Hokej Palice 2X FlyLite 380g Lahka Teža Carbn Vlaken Hokej Palice Z Brezplačno Trak Brezplačna Dostava

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€106.40

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Naše trgovine lahko ponudbo različne strokovne hokej palice z različnimi izbrati rezilo vzorce in flex .Lahko zagotovimo, ki zagotavljajo palice z najboljšo kakovostjo, hitro logističnih storitev in odlične poprodajne storitve v celotni spletni strani.Prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja, če vsi dvomi in zahteve na Rezilo Vzorec ,Flex in Levo-Desno roko.Sprejemamo mešani modeli vrstnem redu, kot dobro.

Uživajte vaš čas, nakupovanje!

SR

INT

JR

Rezilo Vzorec*

P92

P92

P92

Flex* *

77 87 102

65

50

Prijem ali Ne

Oprijem

Dolžina

65"

63"

59"

Teža

390g

380g

330 g

Ogljikov Vezavi

18K

Kick Točke

Low Kick Točke

Elipse in debelejši držijo načrta z dvojno konkavno obrazi in kick točke tehnologije za zmanjšanje palico deformacije med strel, da optimizira prenos energije in guaranty točnost rezilo obraz.Lahko daje hitro reakcijo na roko položaj igralcev, ki omogoča lažje energije nakladanje in spustite med posnetka.

Uporaba tanjših in močnejši ogljikovih vlaken material povečuje moč rezilo obraz robovi in zmanjšuje težo, da pospeši sproščanje.

Slap shot hitrost je večja za 15%;

Snap shot hitrost se je povečala za 12% in teža se zmanjša za 10 g;

Upogibanje moč se poveča za 20%; dinamični novi smolo lahko poveča šok odpornost in upogibni moč, ki pomaga igralci ohraniti strel, ne da bi poškodovali palico.

Rezilo vzorec in krivulja: Rezilo vzorec je najbolj pomemben del hokejska palica, ki določa kakovost in radiani poteka in streljanje.Začetnike poskusiti, da se prepreči, da izberete palice z velikimi radiani ali ravno rezilo vzorcev.Začetniki naj postopoma poznajo svoje streljanje navade, drsanje center in svoje značilnosti v praksi in tekmovanj za določitev izbor palice.

Kaj je Flex?

Flex pomeni kilogramov moč, da lahko bend palico za 1 cm.Za primere, če Flex vrednost je 100, to pomeni, da igralec lahko uporabite 100 funtov moči, da bend palico za 1 cm.

Kaj je več, višje ali nižje elastičnost bo slabo vpliva na vašo moč in natančnost.Zato je potrebno za profesionalni igralec, da izberete pravilno in natančno Flex vrednost.

Kako izbrati pravo palico Flex vrednost ?

Na splošno gledano, Flex vrednost bi morala biti polovica telesne teže.Če tehtajo 40 kg (154 funtov), lahko izberete palico z Flex vrednost 77 kilogramov--- polovica 154 funtov.Če ste zelo močni ali malo šibki, lahko prilagodite Flex vrednost:

Če ste zelo močni in dobro veste, o pravilno strel spretnosti, Flex, je treba vrednost +5;

Če ste uporabili več slap shot, Flex, je treba vrednost plus 5; niste dovolj močni, Flex, je treba vrednost -5;

Če ste uporabili več snap shot in zapestje strel, Flex, je treba vrednost -5.

Če tehtate 70 kg (154 funtov) in so dovolj močni, in uporabo več slap strel, morate izbrati Flex iz 77. 10 dodati je treba glede na zgoraj navedene metode, in nato izberite palico z Flex vrednost 87. Prosimo, upoštevajte, da Flex je osebne preference, in navedenih metod, ki vam lahko samo pomagajo izbrati bolj primeren Flex vrednost.

Flex vrednost palice se lahko spremenijo.

Recimo, da je Flex vrednost palico je 95. Če je palica je skrajšal, trdota palico bo višja, medtem ko palico dobi krajši (po grafu).Potrebuje omeniti, da je dolžina palico, potem ko je skrajšalo, in sicer naj prilagodi svojo višino.Ne smete prezreti palico višina in vaša telesna višina je samo, da bi povečali Flex vrednost palico.

Model

Flex

Profila Igralca

Rezanje palico navzdol

v dolžino spremembe flex:

2"

4"

6"

YTH

42

Otroci, ki odraščajo s sestavljenimi v današnji hokej na trgu, ampak je treba začeti z YTH igralcev.

49 Flex

57 Flex

67 Flex

JR

52

Na splošno za starosti 8-12, kjer spretnosti, ki so v zgodnjem razvoju in mehkejši flex bo povečala plošček hitrosti in povečanje čas sprostitve

60 Flex

68 Flex

77 Flex

INT

67

To flex je super za PeeWee in Bantam starost igralcev, ki imajo manjše roke, ki lahko precej uporabite SR gred razsežnost, vendar ne potrebuje več rezilo za nadzor plošček

74 Flex

80 Flex

87 Flex

SR

77

Za igralca, ki iščejo največ energije nakladanje; to je softest flex na voljo na trgu danes v SR dimenzija

84 Flex

92 Flex

100 Flex

SR

87

Verjetno najbolj priljubljena flex rating danes, to je za igralca, ki iščejo hitro sprostitev, ali gre za enkratno ali streaking navzdol krilu

96 Flex

105 Flex

112 Flex

SR

102

To je za igralca, ki je arzenal različnih posnetkov v svojo igro

108 Flex

115 Flex

122 Flex

Približno sto dolarjev, lahko shranite za vas z našimi brezplačna dostava.Bomo pošta izdelkov s SF in EMS express in rok dobave je približno 11 - 15 dni.Če izdelki niso dostavljeni v roku 40 dni, boste dobili popoln nadomestila.Ko prejmete izdelkov in so zadovoljni s kakovostjo, lahko poplača nas.Naš cilj je zagotoviti ničelnega tveganja za stranke v nakupovanje.

Bomo nadomestili EMS z drugimi express podjetja v nekaterih posebnih regij in držav, ki bi ne uporabljajte EMS zaradi politike.

Če izdelek prejmete ni, kot je opisano ali nizke kakovosti, prodajalec obljublja, da boste lahko vrnete, preden bi zaključek (ko kliknete "Potrdi Naročilo Prejeto" ali presega potrditev časovni okvir) in prejeli polno vračilo.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača za vas.Ali se lahko odločite, da izdelka in se strinjate, se znesek za vračilo neposredno s prodajalcem.

Če ne prejmete vaš nakup within28days, lahko prosite za polno nadomestilo, preden bi zaključek (ko kliknete "Potrdi Naročilo Prejeto" ali presega potrditev časovnem okviru).

Oznake: kratek ledu, hokej, hokej na ledu puck, skp ccm hokejska, hokejska palica, zlato svetlobo stick, scotch tape, nhl človek, hokej mi, stick sprehod.

Podatki

Krivulja P92
Dolžina 65"
Materiali Iz Ogljikovih Vlaken
Poreklo CN(Izvora)
Ogljikov vezavi 18k
Laž Laž 6
flex 65 77 87 102
Številka Modela 2X FlyLite
Gred na rezilo En Kos palica
Roko Levo in Desno
Teža 390g

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

NOVE PARE Serije Ice Hokej Palice 2X FlyLite 380g Lahka Teža Carbn Vlaken Hokej Palice Z Brezplačno Trak Brezplačna Dostava

NOVE PARE Serije Ice Hokej Palice 2X FlyLite 380g Lahka Teža Carbn Vlaken Hokej Palice Z Brezplačno Trak Brezplačna Dostava

Podobni izdelki: