DC2.5 Hirose 4 pin pravim kotom komolec vtič za Zvok Naprave 633 688 Zoom F8 Napajalni Kabel ZAXCOM

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.06

-20%

€15.08

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti Izdelka

Vsak kabel je preizkušen, da ne bi prišlo do kratkega stika ,brez možnosti razčlenitev težav, preden odpremo, in ga workes super!

Dolžina kabla: 35CMcm na zalogi Meri Dolžina : druge dolžina kablov,smo lahko prilagodite z njim,vas prosimo, pripombo besede ali stik z mano Priključite: DC5.5/2.5 Plag B: Hirose 4 pin

Dragi prijatelji: Dobrodošli v naši trgovini,bi lahko, prosim, vzemite si nekaj minut, da si ta navodila?hvala, ker ste. 1: Če potrebujete varilne kabel za priključek, bi bolje zagotoviti paramper kabla in specifikacijo priključek.Če gre za profesionalno opremo kabel, prosimo, navedite vara opredelitev. 2:Imamo dobre cene za velike količine in smo lahko prilagodite s kablom, v skladu s zahtevam kupca 3:prosimo, da pošlje sporočilo, da nam poveste, kakšne vrste hočeš, ko bo red! 4:Ne glede na to, kakšna je vaša količina, mi bi z veseljem poslali vam blago pravočasno, in bo ponudil številko za sledenje za vas, da sledite blaga gor. 5:Dragi naročnik, če vaše naročilo presega USD $200, bomo poskrbeli express dostavi blaga boste prejeli na 5days.in naročil je manj kot USD $200, bomo poskrbeli www.slowoodlife.si Standardna Dostava/ China Post majhen zavitek/ ePacket blago, ki bodo prišli v približno 15 dni.Ali se odločite, DHL Express plačati za ladijski promet.Mi bo poslal na dan, ko ste ga kupili. 6:Če je paket, ki ga je prejela, je narobe (ali poškodovana), vam ni treba vrniti, prosimo, obrnite na nas v času, ki smo jo bo poslal, da vas še enkrat.

Oznake: priključek hirose, f8 xiaomi, zeolit, h5 zoom, zvok naprave 688, hirose, čopič kabel, 1bek fa2 4, hirose 4, priključek za led trak.

Podatki

Blagovna Znamka SZJELEN
Številka Modela Zvok Naprave

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

DC2.5 Hirose 4 pin pravim kotom komolec vtič za Zvok Naprave 633 688 Zoom F8 Napajalni Kabel ZAXCOM

DC2.5 Hirose 4 pin pravim kotom komolec vtič za Zvok Naprave 633 688 Zoom F8 Napajalni Kabel ZAXCOM

Podobni izdelki: