AUTOYOUTH 2PCS Avtomobilskih Sedežnih prevlek Trendy Stilu Črno Zasnovo Avtomobila notranjo Opremo za Moške, Ženske Univerzalni Prednji Sedež za Varovanje sluha

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€15.83

-36%

€25.12

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis Izdelka:

Ime izdelka: Dvojni sprednji sedež avtomobilski sedež zaščitnik

Material: poliester vlaken

Barva:črna

Količina: 2 sedežnih prevlek

Package teža: 460G

Značilnosti Izdelka:

1. Vključno z 2 prednji sedežnih prevlek, ki so izdelane iz visoko kvalitetne poliestrske preje in elastana, z zaščito, udobje in trajnost

2. Visoko-kvalitetna zasnova in struktura zaščitite notranjost sedeži iz prah, madeže, solze in izginja.

3. Primeren za večino vedro sedeži, avtomobili, tovornjaki, Suv in kombinirana Vozila.Enostaven za namestitev in čista, z elastičnim pasom in kljuko na spodnjem delu sedežne blazine

Popoln Komplet Sedežnih Prevlek Set Pakiranje Vključuje:

2 x Spredaj Vedro Sedežnih prevlek

1 x Vrečko Kavelj Dodatki

Zgodba Blagovne Znamke

AUTOYOUTH blagovna znamka je bila ustanovljena leta 2004, z dolgoletnimi predelovalnih dejavnostih izkušnje, se osredotočajo na razvoj in proizvodnjo avtomobilskih sedežnih prevlek in pribor.

O Dostavi

Po plačilu , www.slowoodlife.si traja okoli 12-48hs, da potrdite sklada kanal varno.Ko je potrjena, parcel, ki bodo dobavljeni v 48hours.

Ladje, ki jih www.slowoodlife.si Standardna Dostava iz Kitajske.Paket prišel na vašo državo, sledenje podrobnosti je mogoče preveriti na lokalni pošti spletni strani.

Ladje, ki jih IML iz Rusije.Sledenje: https://www.17track.net/en.

Vrnitev & Vračilo

Ni razloga za vrnitev blaga v roku 15 dni.Le parcelo, brez osebnih napak uporabo ali poškodbe, ki ne vplivajo na drugi-prodaja parcel.Ladjar stroškov, je nosi jih kupec.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in številko naročila.

O Povratne Informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša businesss razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: camry okno, 40 toyota camry, kia ray, bmw e39 metlice, črna ušesa, autoyouth avto sedeža, dragon srce ogrlico, črni biser, 2018 rav4, črna.

Podatki

Postavka Dolžina 46.46inch
Umestitev na Vozilu Dvojni sprednji sedež
Element Širina 22.05inch
Vrsta Materiala Poliester
Postavka Višina 46.46inch
Set Kos 2
barve črna
Blagovna Znamka AUTOYOUTH
Mfg Serijske Številke Moda Avto Sedeža
Notranja Oprema Sedežne Prevleke
Posebne Funkcije Ščiti Lepo Sedež ali Prikrivanje Staro
Element Teža 0.46kg
Postavka Vrsta Sedežne Prevleke & Podpira
Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

AUTOYOUTH 2PCS Avtomobilskih Sedežnih prevlek Trendy Stilu Črno Zasnovo Avtomobila notranjo Opremo za Moške, Ženske Univerzalni Prednji Sedež za Varovanje sluha

AUTOYOUTH 2PCS Avtomobilskih Sedežnih prevlek Trendy Stilu Črno Zasnovo Avtomobila notranjo Opremo za Moške, Ženske Univerzalni Prednji Sedež za Varovanje sluha

Podobni izdelki: