Vakuumski Silikonsko Skodelico Telo Massager Anti Celulit Vakuumske Pločevinke Silikonski Sesalni Skodelice Nazaj Vratu Masaža Telesa Helper

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.18

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Tehnični podatki: Postavka Tip: Silikonski Masaža Skodelice Barva: Transparenten,Vijolična,Modra Material: 100% Silikon Funkcija: Non-toksične Velikost S: 38*37 mm Višina/Dia.(Pribl.) Velikost M: 43*47mm Višina/Dia.(Pribl.) Velikost L: 50*60 mm Višina/Dia.(Pribl.) Pakiranje: Silikonsko masažno skodelice Vrečko Teža: Pribl.300 g Worklife: Več kot 6000 časi je Primerna za:Telo,Hrbet,Noge,Bottocks,Roko,Vratu in pes.

Značilnost: lajšanje Bolečin - Cupping je bilo dokazano, da zagotavljajo nekatere lajšanje bolečin,to je zaradi cupping mehčanje tkiva z appied pritisk na ares otekline,poveča pretok krvi, kar bo omogočilo bistvenih hranilnih snovi, kot tudi kisik, da bi dobili na tkiva, Spodbujajo sprostitev - Cupping pomaga pri fizičnem smislu v zvezi z boleznijo in bolečino,cupping je dokazano, da je sproščujoče,kronični stres in duševne utrujenosti lahko povzroči anksioznost in depresija Anti-aging učinek - Vaš promet upočasni, kot ste starosti,vendar cupping izboljša cirkulacijo,kar omogoča bistveno več hranilnih snovi in kisika, da bi dobili vašo kožo.Enostaven za uporabo in čiščenje, Ustvarjene iz trpežne medicinskega silikona z antimikrobno lastnost, ki je varna za uporabo in enostaven za čiščenje.

Package: 1 komplet Masažnih cups (6*Masaža Skodelice,L*2, M*2, S*2) 1 * Silikonsko masažno skodelice Vrečko

Smer: SPEQUIX Telo Pokal - Osnovna uporaba Uporaba gel za prhanje, olje ali katero koli drugo luč mazivo na območje, ki ga želite masirati, da se zmanjša trenje Stisnite svoje Masaža Pokal v sredini Pritisnite pokal ust do vaše kože in sprostitev, nežna risba kože v skodelico Z obema rokama premaknite pokal gladko v ravnih linij, krogov, in zig-zags.Masaža za 5-10 minut vsakič, ko tuš za rezultate znotraj 4 tednih!SPEQUIX Obraza Pokal - Osnovna Uporaba Masaža obraza in vratu - start na bradi in uporabo udarcev nazaj, skupaj čeljusti za ušesa.Sledite z več udarcev iz ušesu skupaj sinusov v nos.Zdaj čelo, navzgor stokes, ki se začnejo med obrvi, sledi navzven in kapi, ki se gibljejo proti in vzdolž las-line, preden spustite vso pot navzdol do vratu ovratnik kosti.Ton kože, zatem Uporabi 2-3 krat na teden, za najboljše rezultate Nanesite čistilo ali hranljivo kremo ali olje za obraz Dostava: 1. Običajno w e ladje vaši pošti v roku 2-5 dni po plačilu . 2. Dostava časom je o 15-45 delovnih dni.To bo trajalo več časa, da se ruski, Braziliji in drugih oddaljenih držav, prosimo, počakajte potrpežljivo.In ladijski promet časom, je za vas kot referenca, saj obstaja veliko dejavnikov, ki lahko vplivajo na ladijski promet urnik, upam, da boste lahko razumeli, da je, hvala! 3. Prosimo, poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo, telefonsko številko in poštno številko.Vse predmete bo le pošiljajo na naslov, ki ga boste.

Vračilo: 1. Če je vaš izdelek je pojavil problem kakovosti ali bile poškodovane, vas prosimo, da nas kontaktirate, nam pošljete fotografije ali video za preverjanje.Po preverjanju, smo ponovno pošlje elemente ali vračilo kupnine . 2. Če vaš paket je izgubil, ali ste don' t prejeli, da bo v 60 delovnih dni , nas prosimo kontaktirajte, bomo poskušali naše najboljše, da bi našli rešitev za vas, hvala! 3. Prosimo, upoštevajte, mi ne prevzema odgovornosti po meri, obračunov in dajatev.

Povratne informacije: 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite Pozitivne Povratne informacije (5 Zvezdic).Najlepša hvala!Če ste imeli kakršne koli težave z naših izdelkih ali storitvah, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje spora.Zagotavljamo vam rešiti vsak problem za vas.

Oznake: steklena plošča sesanja skodelice, korektor postur, obraz stekla vakuumske pokal, vaza sesalna skodelice, fgn vakuumske pokal, moč vakuumsko sesalno pokal, Nazaj, cellu pokal, masaža vakuumsko sesalno pokal, obraz obraza kit.

Podatki

Primerna za Telo,Hrbet,Noge,Bottocks,Roko,Vratu in pes.
Uporaba Telo
velikost L 75*50 mm Višina/Dia
Količina 6 Kos/Set
Velikost M 60*45 mm Višina/Dia
Velikost Multi Size SML
Velikost S 40*33 mm Višina/Dia
barve Pregleden,Roza,Vijolična
Številka Modela 6pcs Masaža Cuping Set
Funkcija Anti-Celulit, Lajšanje Bolečin, Sprostitev Toksin
Material Silikonski
Teža 300g
Pakiranje Silikonski Masaža pokal Vrečko
Postavka Vrsta Masaža Cupping
Blagovna Znamka SPEQUIX
Worklife Več kot 6000 krat

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Vakuumski Silikonsko Skodelico Telo Massager Anti Celulit Vakuumske Pločevinke Silikonski Sesalni Skodelice Nazaj Vratu Masaža Telesa Helper

Vakuumski Silikonsko Skodelico Telo Massager Anti Celulit Vakuumske Pločevinke Silikonski Sesalni Skodelice Nazaj Vratu Masaža Telesa Helper

Podobni izdelki: