Stroj Non-slip Dolgo Kuhinja Talna Obloga Kopalnica Vhodna Vrata Mat, Spalnica, Dnevna Soba Postelji Območje Odeje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.79

-38%

€9.49

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Kuhinjski Pribor Vrata Mat Tapete Doormats Preprogo Tanke Non-Slip Kuhinja, Kopalnica, Preproga Soba Pad Talna Obloga Doma predpražnike 100% popolnoma nova in visoke kakovosti!Različnih velikosti, različnih vzorcev, kot jih kažejo v velikosti slike Barva:Kot slika Velikost:40x60cm, 40*120 cm Debelina:10 mm Velikost Izdelka Tabela (Enota:CM) Velikost Konverzije:1 inch=2.54 cm ali 1 cm=0.393 palčni (Prosimo, dovolite 1-3 cm napak zaradi ročnega merjenja.) Značilnosti: Dom preproge, tako ft in udobno, ne zdrsne, ne zbledi Na dnu točke plastičnih krpo, odporne na obrabo in trajne Goba oblog, absorbirajo vodo, fine izdelave, dolgo življenjsko dobo Paket vključuje:Mat*1pc Obvestilo: Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon,pls razumeti.

Opomba:

1.Svetloba za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

2.Normalno je, da je silikon izdelki imajo lahko nekateri vonj, saj vulcanizer (neke vrste katalizator, ki igra pomembno vlogo v modeliranje procesa) je dodal, da je surovina, da bi končni izdelki bolj prilagodljiv.Na splošno, večina vulcanizer bo hlapnih po oblikovanju in ostanke, ki bo šla v nekaj dneh. (V vulcanizer bo naredil nobene škode za zdravje ljudi)

Majhen namig če želite odstraniti vonj: ohranjati izdelek v slano za približno pol ure, pranje in suho to, vonj bo izginil nato.

Pls opomba:

1.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

2.Mi bomo poslali postavke v 1-4 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

3. Če je yo u želite izbrati express dostava je, Pls, kontaktirajte nas, če želite spremeniti, ladijski promet pristojbina. (Na primer, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Vrnitev&Vračilo

1.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar,kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

2. Predmetov je kupec prejel, ni, kot je opisano, se vrne sprejeti ali ohraniti predmet, in doseči dogovor s prodajalcem na znesek za vračilo.

O Povratne Informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, kot tudi 5-star, da bi podrobno oceno.Ko ste nam pokaže posnetek povratne informacije, vam bomo ponudili dodatni popust v višini 5% v naslednjem naročilu, prosimo, obrnite na nas pred naslednjo da paymen.

Oznake: foto tapetes, preproga palače, preproga kuhinja, spalnica preprogo, evropski odeje, za mat, 160x230 preprogo, spalnica furnitur, kitchenaid mešalnik, kuhinja orodje.

Podatki

Starostna Skupina Odrasli
Vzorec Tipa KRŠKO
Design Kilim
Številka Modela XQ12
Funkcija Anti-Slip
Poreklo CN(Izvora)
Pranje Slog Ročno Pranje
Uporaba na prostem
Tehnika Tkanine
Material 100% Poliester

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Stroj Non-slip Dolgo Kuhinja Talna Obloga Kopalnica Vhodna Vrata Mat, Spalnica, Dnevna Soba Postelji Območje Odeje

Stroj Non-slip Dolgo Kuhinja Talna Obloga Kopalnica Vhodna Vrata Mat, Spalnica, Dnevna Soba Postelji Območje Odeje

Podobni izdelki: