2x iz Nerjavečega Jekla, Olje, Kis, Škropilnica Razpršilnik za Brizganje Steklenica 100 ml 2x Električni Sol in Poper Rezkalne Enote

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€18.54

-24%

€24.40

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

SET2: 2* električni brusilnik + 2* škropilnica

PREMIUM MATERIAL: To škropilnica je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ki izpolnjuje s standardi kuhinjska posoda in pribor.BPA free in brez škodljivih aerosolov v škropilnice.

ODLIČEN POMOČNIK: pritisnite bat je prilagodljiv in okretna, zaradi česar je zelo enostavno pritisnite olje ven brez zastojev.S tem razpršila, olje, ne spray iz vsepovsod.Vaša kuhinja bo vedno urejeno in čisto.

PRIROČEN ZA UPORABO: Odlično velikosti.To je zelo priročno, da bo potekala in enostavno jih je treba uporabljati, boste ugotovili, da je nujno potrebna kuhinjska posoda in pribor za žar, kuhanje, peko ali praženjem.

ENOSTAVNO nadzorovati: To je lahkoten nadzor količine, če želite dodati olje.Zdrava prehrana bi morala biti manj nafte, s tem spray, ne skrbite o dodajanju preveč olja na eno uro.

Visoka kakovost sol in poper brusilniki so baterijski pogon in neverjetno enostaven za uporabo z smart eno roko design, tako da lahko sezono hrano samo s pritiskom na gumb!

Ti mlini so svetlobe, da bi bilo lažje, če želite dodati pravo količino poper ali sol za vašo jed.Si lahko enostavno prilagodite coarseness za odlično zmeljemo in začimbe.Spodaj kape preprečevanje uhajanja in ustvariti pravo vlažnem okolju, da vaše sol in poper, sveže

Električni sol in poper brusilniki so izdelani iz najvišje kakovosti iz nerjavečega jekla in BPA-free akrilnega stekla in imajo nerjavnimi keramično jedro, da se zagotovi nemoteno in enostavno grind

Ta eleganten mehek mlinček nastavljena je kot nalašč za kuhanje v kuhinji in žar za peko na žaru zunaj in stilsko dodatek za vašo kuhinjo in na mizi.

Kot nalašč za nizko vsebnostjo maščob za kuhanje.

Lahko se uporablja za olje, kis, vodo, sojino omako in drugih tekočin.

Prihranite čas in energijo.

Enostavno za pranje.

Olje škropilnica je primeren le za nizko koncentracijo rastlinsko olje, ki je kot Nalašč za tiste ljudi, ki so dieto.

Kapaciteta: 100 ml

barva: Srebrna

Material: nerjaveče jeklo

Velikost o: za 22,5*5,2 cm

Vsebina Paketa:

2* električni mlinček

2* škropilnica

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: mlinček električni mlinček, česen, ingver mlinček, rojstni dan spray, Spray, električni mlinček začimb, škropilnica, električni mlinček začimb, zvočnik nepremočljiva, kuhinjska sol stresalnik, peper spray.

Podatki

Mlini Tip Sol & Poper Mlini
Funkcija Na zalogi
Material Drugo
Vrsta Mlini
Certificiranje CIQ
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela električni mlinček

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

2x iz Nerjavečega Jekla, Olje, Kis, Škropilnica Razpršilnik za Brizganje Steklenica 100 ml 2x Električni Sol in Poper Rezkalne Enote

2x iz Nerjavečega Jekla, Olje, Kis, Škropilnica Razpršilnik za Brizganje Steklenica 100 ml 2x Električni Sol in Poper Rezkalne Enote

Podobni izdelki: