Kovinski Mini Parna Stirling Motor Motor Generator Model DIY Znanost Igrača

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€13.46

-45%

€24.48

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

Stirling motorji so edinstvena heat motorji zaradi svoje teoretično učinkovitost je skoraj enaka teoretični maksimalni učinkovitosti,ki se Imenuje Carnot cycle učinkovitost.

To je zunanji motor z notranjim izgorevanjem, v katerem gorivo je kalorije stalno in bata je preselil s širitvijo letalskega (ali helij ali vodik) kot medij,in širitev plina, ki je ohlajen v hladno komoro,in cikel se ponovi.Le majhen alkohola lučka,lahko to hitro vrtenje in močno energijo.

Kot zunanji motor z notranjim izgorevanjem, da bi se izognili tradicionalnih notranjim izgorevanjem, eksplozije, da ne dela,da bi dosegli visoko učinkovitost,nizko raven hrupa,nizko onesnaževanja in nizki obratovalni stroški.

Aerodinamiko so bogate v znanju fizike,eno-valjni motor z notranjim izgorevanjem.Motor načelo je intuitivno,izobraževalne igrače,poučevanja, eksperimentalne opreme lahko učinkovito negovali korist otrok v učenje se lahko uporablja tudi za poučevanja v razredu,je bolj intuitiven in enostaven za razumevanje.

Motor model na vodoravni položaj z roko preklop vztrajnik, da vidim, če gladko,če obstaja močan občutek adstrigentno,preverite povezavo palico je normalno,ali cilindra olje in prah,in če je tako,prosimo, uporabite toaletni papir za brisanje Ne gladke.Preklop vztrajnik občutek tlak v valju organa je normalen pojav,cilinder je zapečatena.

Specifikacija:

Sestavil velikost: 16x8x9cm / 6.29x3.14x3.54inch

Material: Kovina

Paket Vključuje:

1 Nastavitev Vroč Zrak Stirling Motor DIY Model Komplet

1 Kos Očesa Vrvico Vrečko Za Shranjevanje

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek,dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Oznake: parni čistilec, 3d kovinski model, sterling motorjev 16, dirkalnika, motorja, vroč zrak motorna, motor simulacija modela, 4 kap mini motor komplet, toyan fs s100g 4 kap rc motorja, lak za prenos, diy zraka motorja.

Podatki

Material Kovine
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE
Vrsta Vroč zrak Stirling motor modela
Blagovna Znamka MagiDeal

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Kovinski Mini Parna Stirling Motor Motor Generator Model DIY Znanost Igrača

Kovinski Mini Parna Stirling Motor Motor Generator Model DIY Znanost Igrača

Podobni izdelki: