Kllisre DDR3 8GB 4GB 1600Mhz Spomin 1333 240pin 1,5 V Namizje ram dimm

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.19

-17%

€14.86

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Kllisre DDR3 8GB 4GB Pomnilnik 1600 ali 1333 240pin 1,5 V Namizje ram dimm

Vsak KLLISRE pomnilnik skozi različne vrste ročnega testiranja, da se izdelek lahko uporablja v različnih okolju uporabe,lahko s tem uporabnikom tako visoko zmogljivih in visoko stabilnost računalniške izkušnje.

Ali je to splošno uporabnik, zabava, ali računalniške navdušence, lahko počutijo KLLISRE pomnilnik bi izboljšav za računalnik Proizvodnje Description 4GB ali 8GB DDR3 1333 in 1600MHz (double-sided (obojestransko) 16 čip) Originalni Čip za LO SEC ELP MIC.... 240Pins, Namizni Memory Dual Channel Podpora 1,5 V,1333=1600 CL9=CL11 Unbuffered, Non-ECC, & neregistrirane 3 Letno Garancijo Nasvet: XP priznanje je okoli 3GB in Win 7 32Bit je okoli 2.26-3.5 GB OPOMBA: A. ....Za Intel / Za VSE pomeni, se lahko združljiv z vsemi matično ploščo.B. ....Za AMD pomeni, ne more združljiv z Intel matične plošče .za AMD platformo namenskega pomnilnika.Socket AM3 matična plošča je določena in Socket AM3 + CPU vtičnico lahko združljivi.Za to pomnilnik povezavo, če potrebujete pomnilniško s hladilno telo, pls izberite " sklop hladilnega telesa ", potem pa bomo poslali toplote-korito pomnilnika za vas. 1.Tri leta garancije 2.Nova blagovna znamka z box 3. Tovarniško celoti preizkušen z stabilne kakovosti 4. V zalogi za hitro dostavo poskrbite, 5.brezplačna dostava(s številko skladbe), Nove blagovne znamke z box DDR3 4GB 8GB 1333 1600 računalnik memoria ram za namizni 16chips, vsaki strani 8chips,dvojno stranicami.Množično potrošnjo z dostopno ceno, da uživajo mednarodne blagovne kakovostne izkušnje, Strogo kakovosti,mednarodnimi standardi, Visoka stabilnost 100% večstopenjski test ima izjemno učinkovitost in visoko učinkovite Odlično združljivost Kllisre pomnilnika je izjemno stabilnost združljive na vsaki veliki znane blagovne znamke motherboard združljivost testiranje,močno združljivost,visoko stabilnost.Odlična Kakovost Vsi moduli so testirani pri vsaki fazi pridelave, da bi zagotovili najvišjo kakovost Kllisre samo izbere najvišjo kakovost DRAM čipov v industriji Kvalifikacije Potrjevanje CE, FCC, ROHS

Zakaj je moj BIOS-a ali diagnostičnega programa (kot so CPU-Z), ki kažejo, da moj spomin je nameščen na polovico frekvence?

V BIOS-u ali diagnostični program, ki je običajno poročila pomnilniško frekvenca avtobusov, kar je polovica od frekvence za DDR tip pomnilnika.DDR (Double Data Rate) hitrost prenosa podatkov zagotavlja dvakrat več pomnilnika frekvenca avtobusov.Zato, če je pomnilnik bus speed je 800MHz in uporabljate module DDR3-1600 pomnilnika RAM, ki je nameščen na ustrezni hitrosti.

Različnih izvedbah in barvah kakovosti in združljivost pomnilnika ram, ne bo spremembe, ki temelji na videz 1:Konkurenčno Ceno:naše podjetje se zavzema za računalniške periferne opreme prodajo izdelkov, smo najbolj konkurenčno Ceno. 2:One-Stop Shopping: nudimo vse Vrste pomnilnika vrste. 3:Strokovne službe: Imamo strokovno ekipo in učinkovito delo tok, ki nas vodi, ki ponujajo najboljšo storitev za naše stranke. 4:Preizkušen pred odpremo; Varnost pakiranje polje 5:izbrani pomnilnik, da so tri leta garancije FQA: Široka in Ozka Široka in ozka ne vplivajo RAM uporabo.Vsi izdelki so poslani, ki temelji na seriji tovarne , široko in ozko ni mogoče določiti.Število Žetonov Število žetonov, ki ne vplivajo ram uporabo , ni mogoče določiti ,poslana temelji na seriji tovarni .Čipi žetonov svojih izdelkov, ki so izbrani za dobro kakovost sekancev podjetij po vsem svetu .(primer:AN", SEC,MIC,ELP....) Barvni Zaslon in luči ustrelil vpliva na barvo izdelki, slike samo za referenco, predmet naše voljo izdelki za Videz Izdelkov, slike samo za referenco, predmet naše izdelki so na voljo Paket Zdrobljen Dolgo mednarodni ladijski promet bo škoda in zdrobimo paket , če ste našli tam je razpakiranje znaki,prosim, ne podpisati .Zunanji Paket v dobrem stanju, ampak izdelkov trgovina na drobno paket za iztiskanje deformacije, vendar ne vpliva na uporabo izdelka, je normalno.Namestitev Kupci potrebujejo DIY sposobnosti, kot so namestite operacijski sistem, da bi se izognili težave z namestitvijo.

Oznake: 4 GB DDR3, ecc reg, 1 ram ddr3, pomnilnik ddr3 16 gb, adob photoshop, memoria ram, ddr3 pomnilnika ram, memoris ram ddr3 8 gb, ddr4 ram, 6 ram ddr4.

Podatki

Frekvenca 1333
Vrednost CL 1600MHz=CL11
Garancija Čas Tri leta
Poreklo CN(Izvora)
Pomnilnik Napetost 1,5 V
Vrsta Vmesnika 240pin
Hlajenje Fin No
Pomnilnik Frekvenca 1600 MHz
Kombinacija Obliki Enotni
Funkcija NON-ECC
Postavka Stanje Nova
Paket Da,
Številka Modela 4GB / 8GB
stanje Nove v Škatli
Uporaba Namizje
Vrsta DDR3
Blagovna Znamka Kllisre
Zaporedje 1600MHz=11-11-11-28

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Kllisre DDR3 8GB 4GB 1600Mhz Spomin 1333 240pin 1,5 V Namizje ram dimm

Kllisre DDR3 8GB 4GB 1600Mhz Spomin 1333 240pin 1,5 V Namizje ram dimm

Podobni izdelki: