NOVO 5/1 kos eWeLink smart Stikalo za avtomatizacijo pametni dom 2CH diy Modul 4/6 tipko touch stikalo združljivo alexa google glasovni nadzor

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.33

-39%

€10.38

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Specifikacije:

Napetost: 180-240V

Moč: V 100W

Velikost: 57mm*35mm*17 mm

WiFi: 2.4 G

Opis:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

APP:eWeLink

Ta izdelek je eno živo žice stikalo, nevtralno žična povezava ni potrebna.

Podpora Smart Zvočnika Nadzor:Delo Z Alexa Googlova Domača Stran

V realnem času moč posodobitev stanja v Realnem času delovni status povratne informacije, Ni treba skrbeti za izklop naprave, ko niste doma

Več si delijo obvladovanje En mobilni telefon lahko nadzorujete več naprav.

Več lahko računa nadzor, eno napravo.

Deliti veselje z družino.

En modul se lahko nadzira več Telefonov,

Urnik in Odštevalnik časa

Terminski načrt za vklop/izklop, da naprava samodejno, več timer skupine nastavitev, nastavitev delovnega časa na voljo.

Prosimo, da izklopite pred montažo.Ne želite namestitev začeti postopek, ko je moč na Povezavo kondenzator nevtralni žice najprej, in nato vzpostaviti povezavo z stikalo modul Po modul povezava ni končana, ne namestite ploščo, razen če dodajanje naprave za aplikacijo in nadzor nad njim uspešno(Pozor: kondenzator mora biti povezana)(kondenzator vključujejo)

Specifikacija:

Nadzorovane Naprave Napetost: AC/DC7-32V/AC85-250V

Podpira nadzor različnih napetosti, ki se giblje

Kazalnik: Z kazalnik signala, štafeta potegnite svetlobe

Odbor poraba:

Pripravljenosti tok: 80mA

Stanja pripravljenosti:

Vhodni tok: ≤10A; Moč: ≤2200W

2-Kanalni Skupna Obremenitev: 10A/2200W

Enotni Obremenitve: 10A/2200W

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

To brezžično stikalo je stroškovno učinkovit naprave z omrežjem WI-FI kontrolni modul, št programiranje, je potrebno samo naložiti APLIKACIJO in povezavo WIFI, potem lahko nadzor nad lastno oblak.Tako dolgo, kot je modul povezave WIFI, povezane naprave različnih vrst in blagovnih znamk se lahko krmili prek telefona APP EWeLink od kjerkoli in kadarkoli, v svetu.Medtem, tako, da nastavite časovni razporedi za svoje aparate in izmenjavo nadzor vašega pametnega doma skupaj z družino, lahko vzdržuje brezskrbno življenje.

Enostaven za preureditev tradicionalnih stikalo.Sponka、Inching、samozaporne.

Delež nadzora.Lahko delite svoje opreme s svojo družino, dodajte nekaj dovoljenja, in pustite, da vaša družina lahko prosto nadzor Stikalo.

Bi vse luči, smart, ki se Uporablja za skoraj vse luči.

Preprosto oddaljeno upravljanje.

Avtomatizacijo jih on/off z načrtovano/countdown/zanke števce.

Dovolite, da vaše vode kotel auto-start zjutraj.

Pitje skodelico tople vode, zjutraj se lahko ozdravi vaše telo za pomoč prebavo in preprečujejo prezgodnje staranje.

Ustvarite načrtovanega časa, da pustite, da vaš vode kotel delo ob 7:30.m vsak dan.Popijte skodelico tople vode, ko se zbudiš.

Priključite pametni dom stikalo za vezja z kompakten in prenosen design,enostaven za uporabo.

*Podpira WiFi omrežja.Podpira številne WiFi smart stikala na eni pametni telefon.

*Podpira sledenje stanja: stanje naprave pravočasno zagotoviti EWeLink.

*Podpira na daljavo vključite ali izključite priključene naprave, na primer luči, električni grelnik vode, električna riž kuhalnik, električni zavese/vrata, vzvratno motorja, itd.

*Glasovni Nadzor: Združljiv z "Amazon" Alexa/za Google Domov/Gnezdo, IFTTT.

*Delež Nadzor: Nadzor vašega pametnega doma skupaj z družino.

Specifikacije:

Ime:WIFI Smart Stikalo

Barva:Črna/Bela

Napajanje:95V-250VAC

Wireless:802.11 b/a/n 2.4 G

Material:ABS+Kaljeno Steklo

Opis:

Smart Wi-Fi Se Dotaknite Stensko Stikalo

Ta dotik stikalo podpira maks. moč 2200W, ki lahko dela z najbolj luči in drugih električnih naprav, povežite vaš pametni telefon, in nadzor vaš gospodinjski aparati z lahkoto.

Pametna in močna funkcija

Uporabnik lahko nadzor nad tem Wi-Fi vtičnico skozi glas skozi Alexa / Google napravo izklopite stikalo, katerih podporo časovna funkcija (deluje v offline članica), vključno z odštevanja; en in ponavljanje klicev lahko nastavite na največ. 8 skupin števce

Daljinski upravljalnik app

Uporabnik lahko uporablja pametni telefon za oddaljeno krmiljenje doma elektronskih naprav, kadarkoli, kjerkoli, tako dolgo, kot je telefon 2G / 3G / 4G / wi-fi združljiv z iOS in Android operacijskih sistemov z eWeLink / Tuya

ALEXA in GOOGLE NADZOR

Združljiva z Amazon Alexa (Echo / Točka / Tap) Google Pomočnik IFTTT!Letalske vozovnice števec z Amazon Alexa in Google Domov, pa vaš luči, on ali off s vaš glas, Ni potrebno hub

APP časovna funkcija

Smart časovnik stikalo bo samodejno vklopi / izklopi po nastavitev časovnika za to stikalo, ki je bistvenega pomena za dnevno razporejanje in vam bo prinesla udobno in pametno način življenja.

OBČUTLJIV DOTIK NADZOR

To smart stikalo je kaljeno steklo touch zaslon, občutljiv za nadzor na dotik, premium težka steklo material zagotavlja do 20 milijonov dotaknite se številke po naših strogo testiranje.To je vodoodporna, odporna na vlago, odporen na praske.

Enostavna namestitev

Scran, Uporabniški Priročnik, QR Kodo Prenesete Smartlife / Ewelink App, ali downlaod iz App Store ali Google Play in povežite mobilno napravo z 2,4 GHz Wi-Fi, da bi našli svojo luč stikalo , potem lahko vklopite luči ali nadzora drugih električnih naprav z lahkoto smo oskrbe angleščina, nemščina, Italija, navodilo za uporabo v 5 jezikov za enostavno delovanje v Franciji in Španiji.

Oznake: wifi modul mi, za dom, doma smart, nastavite možnost wifi, prilagoditev wifi, multi smart plug, vrata tuya smart, stikalo siemens, domov nositi, homekit stikalo.

Podatki

Številka Modela eWelink
Blagovna Znamka centechia
Podpora Dropshipping
Članice Zbora Ready-to-Go
Certificiranje ROHS
Poreklo CN(Izvora)
Združljivost Vsi Združljivi
Fotoaparat Opremljen Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

NOVO 5/1 kos eWeLink smart Stikalo za avtomatizacijo pametni dom 2CH diy Modul 4/6 tipko touch stikalo združljivo alexa google glasovni nadzor

NOVO 5/1 kos eWeLink smart Stikalo za avtomatizacijo pametni dom 2CH diy Modul 4/6 tipko touch stikalo združljivo alexa google glasovni nadzor

Podobni izdelki: