Wc Flush Popravilo Kit Pritisni Gumb Ventil z Dvojno Flush ventil, ki je Primerna za eno-kos wc tank ABS plastike

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.49

-28%

€17.59

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Če je predmet, ki dobro,upam, da bom povedal, da vaš prijatelj.če ni dobro plz povej mi!Dober kit shranite vaš wc življenje!

Siva barva ventil za En Kos wc uporabite 20 cm/7.87 palčni flush ventil, ki je Primerna za tank višine 20-28 cm/7.87-11inch 24 cm/9.45 palčni flush ventil, ki je Primerna za tank višina 26-34 cm/10-13inch 28 cm/11.02 palčni flush ventil, ki je Primerna za tank višino 30-40 cm/11.8-15.7 palčni 3 velikost Ustreza za odtok premera 65-78 mm/2.56-3.07 palčni Flush tip: pol in polno Življenjska doba:nad 100000-krat ali vse drenažo, ki jih lahko prilagodite vode v rezervoar za vodo dobro tesnjenje učinek ,ne bo imel pušča.Prosimo, preverite velikost in obvestilo, da me je pred nakupom.če ne, bomo poslali 24 cm > flush ventil!Obvestilo: ta Komplet Primeren le en kos wc!kot fotografije!

Plačilo: -sprejemamo naslednje plačilne metode: Kreditno Kartico VISA, Banke elektronskih Prenosih, Western Union in tako naprej. -Vsa plačila na www.slowoodlife.si obdeluje Alipay.Dostava: -Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. (Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.To je zelo pomembno) -Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 3-4 delovnih dni po plačilu. -Samoti lahko povzroči dodatno ladijski promet pristojbina. -Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim ga sprejeli in nam pišite takoj.Mi bo potrditev in poslati novo.Pišite nam: -Če želite postaviti velik, da bi za debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate. -Če ste morali bi več predmetov, všeč nam prvi.Nudimo vam popustov .Povratne informacije: -Vse povratne informacije od vas bodo zelo cenjeni.Če ste zadovoljni z našimi storitvami ali izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic. -Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, stik z nami in bomo dobili nazaj prej.Slabe povratne informacije mogel rešiti vsak problem.Prosimo, Upoštevajte,: - Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v stroške pomorskega prometa. -Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh).

Dober kit shranite vaš wc življenje!

Oznake: žaromet moč, jaguar xf pokal, gumb popravilo nalepka, kia magnetni, gumb tank wc, gumb smart, bqlzr wc flush gumb, auto flush ventil, spiranje wc, tuljava ti.

Podatki

Blagovna Znamka vaknz
Lestvica Ventil Tipa Roko Nadzor
Vrsta Lestvica Ventili
Uporaba wc
Funkcija Blata, Zardevanje
Certificiranje NOBEN
Številka Modela X3
Poreklo CN(Izvora)
Elektronski Indukcijski NOBEN
barve Bela

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Wc Flush Popravilo Kit Pritisni Gumb Ventil z Dvojno Flush ventil, ki je Primerna za eno-kos wc tank ABS plastike

Wc Flush Popravilo Kit Pritisni Gumb Ventil z Dvojno Flush ventil, ki je Primerna za eno-kos wc tank ABS plastike

Podobni izdelki: