1080P 2000W Mini Srčkan Otroci Digitalne Kamere Video Kamere Igrače Vgrajen Igre za Otroke Malčka Božična Darila za Rojstni dan

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€14.58

-19%

€18.22

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

1080P 2000W Mini Srčkan Otroci Digitalne Kamere Video Kamere Igrače Vgrajen Igre za Otroke Malčka Božična Darila za Rojstni dan

Podrobnosti:

Ta mini digitalni fotoaparat je srčkan videz in svetle barve, ki jih otroci lahko doživite zabavno fotografiranje na svoje, ohraniti jasno čudovit trenutek za fante ali dekleta.

Barvno 2.0-palčni zaslon, sprednje in zadnje kamere, ki so tako 2000W slikovnih pik, sprejel samodejnega ostrenja funkcije, naredite prvi korak genij fotograf.

Z veliko glavo nalepke za fotografiranje, lahko otroci fotografiranje s foto okvirji in pustite nekaj čudovitih fotografij z družino ali prijatelji.

Vgrajene v klasičnih malih igre, naj otroci igrajo bolj srečen vsak dan, obdržati dobre volje vsak dan, bo pritegnila otroke, da uporabljajo in lastno happy hour.

Shockproof lupino, ki zagotavlja učinkovito anti-zaščito pred padcem, prihaja s trajno paščka za prenašanje, design za otroke, da visi mini kamera na vratu.

ZNAČILNOSTI:

1. 2000W slikovnih pik in 1080p HD video, zelo izboljšala fotografije opredelitev v primerjavi z drugimi otroki kamerah na trgu.

2. Ločljivost je lahko do 1920x1080p.

3. Brezplačno 32 G pomnilniško kartico in kartico bralec (1G lahko shranite približno 260 fotografij), vam omogoča, da shranite veliko število fotografije in videoposnetke ter jih prenesti na druge naprave.

4. Več funkcij: photo capture, selfie, video snemanje, veliko glavo nalepke za fotografiranje, čas za fotografiranje, samodejno ostrenje, jezik stikalo.

5. Iz mehkega silikona, zagotavlja učinkovit anti-zaščito pred padcem.

6. Polnjenje prek kabla USB, otroški fotoaparat z 600mAh visoke zmogljivosti baterije, kar lahko zaračunana za polnjenje zaklad ali avto USB.

7. Enostaven za uporabo, ko otroci se otroci kamero, odprite tipka za preklop, potem lahko uživali v zabavno ob fotografiji.

8. Pakiranje vključeni trajno paščka za prenašanje, design za otroke, da visi mini kamera na vratu.

9. Podpira jezikov do 20 državah: Kitajski, angleški, Japonski, ruski, španska, francoski, Tajsko, itd.

Specifikacija:

Material: plastika + silikona

Velikost: 80 x 45 x 40 mm/3.15 1.77 x x znašala 1,57 palčni

Velikost zaslona: 2,0-palčni

Objektiv pik: 20 milijonov

Ločljivost: 1920 x 1080

Baterija kapaciteta: 600 mAh

Čas polnjenja: 2-3 ure

Delovni čas: 3-6 ur

Polnilni tok in napetost: 5V/1A

Jezik: Kitajski, angleški, Japonski, ruski, španska, francoski, Tajsko, itd. (Več kot 20 države, jezik)

Opomba:

1. Notranjo baterijo, ki je ni mogoče razstaviti in zamenjati.Obrnite storitev in ga prosite za popravilo v primeru škode.

2. Polnilnik mora biti uporabljena za odrasle ali po zaslonu odraslih.

3. Polnilnik ni igrača in je treba uporabljati v skladu z polnjenjem specifikacija.

4. Mora biti fotoaparat priključen na polnilnik, preden se očistiti.

5. Zaradi ročnega merjenja, lahko pride majhnih odstopanj.

Razpoložljive barve: roza, modra

Povejte nam barvo, ki jo želite, ko ga kupite, ali pa bomo poslali na naključno

Package:

1 x Otroci Fotoaparat

1 x Silikon Primeru

1 x Kabel

1 x Card Reader

1 x 32 G Pomnilniške Kartice

1 x Nalepke, Risanka

1 x Vrvica za opaljivanje tega

1 x Uporabniški Priročnik

Plačilo >> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >> 1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >> 1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >> 1. Če je predmet, ki je v okvari, naj kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >> Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, da Nas kontaktirate, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Oznake: otroci fotoaparat družine, fotoaparat fantje dekleta, otroci fotoaparat dekor, 600 mah, otroci fotoaparat pregledi, 500 baterije, gledati otroke fant fotoaparat, 600 mah baterija, tkanine fotoaparat otroci, 600 baterije.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Baterija 600 mah
Spol Unisex
Značilnosti Baterijski Pogon
Material Plastični
Razvrstitev Digitalni Fotoaparat
Številka Modela Otrok Fotoaparat
Starostni Razpon > 3 let

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1080P 2000W Mini Srčkan Otroci Digitalne Kamere Video Kamere Igrače Vgrajen Igre za Otroke Malčka Božična Darila za Rojstni dan

1080P 2000W Mini Srčkan Otroci Digitalne Kamere Video Kamere Igrače Vgrajen Igre za Otroke Malčka Božična Darila za Rojstni dan

Podobni izdelki: