Nerjavno Jeklo Ročaj Silikonski Lopatico, Prodaja Kuhinja Posoda Hrane Razred Visoke Temperature Odporen Nonstick Lopato

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.13

-28%

€5.74

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dobrodošli V Livewell Trgovina ime Proizvoda: Silikonski lopatico iz nerjavečega jekla ročaj

Velikost: 35*8,5 cm,80 g

Značilnosti: 1. Non-stick lastnosti, enostavno čiščenje

2. Nerjavečih jeklenih votlih ročaj, ne vroče

3. Varna uporaba temperatura -30℃~240℃.

Vrnitev&Nadomestila V naslednjih primerih, vrne sprejeta in plača kupec vrniti, ladijski promet pristojbina; ali pa da predmet in doseči dogovor s prodajalcem na znesek za vračilo.

1. Predmetov je kupec prejel, ni, kot je opisano.

(Opomba: zaradi razlika ločljivost zaslona in lahkotnost, morda obstajajo majhen košček barva razlika v realnost , ki nima nobenega smisla, da izdelek sam; vse razsežnosti informacij, ki jih je ročno merjenje, to lahko povzroči dovoljena napaka od 0,5-1 cm .Najlepša hvala za vaše razumevanje.) 2. Predmeti z vsemi kakovosti problem.

(Opomba: To je skoraj nemogoče, zaradi slabe kakovosti, saj so vsi izdelki, ki jih ponujajo, so vrhunske kakovosti po konkurenčnih cenah.Ni treba skrbeti za to.)

3. Kaj lahko storim, če smo dobili lomljeni steklenice?

(Opomba: nam Kažejo fotografije, in mi bomo poslali novega za vas!)

4. Je to mogoče za mene, da ne razsutem stanju nakup v vaši trgovini?

(Opomba: Da.Če bi radi, da ne nakup v razsutem stanju, jih lahko dobite pri nas, da bi razpravljali o veleprodajnih cen.Poskrbeli bomo za vas najboljši ceni.) Če imate kakršna koli druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.Livewell Trgovina bo vedno vam nudijo najboljšo storitev in izdelkov.Povratne informacije Vaše zadovoljstvo je naša motivacija za premikanje furthur.če ste zadovoljni z nakupom v naši trgovini.vljudno prosim, pustite pozitivne povratne informacije.če imate kakršne koli težave ,smo vedno tu stoji za naš izdelek in bodo sledila vaša vprašanja, dokler ga je rešiti.

Oznake: miele kuhinjski aparati za kuhanje, 3 lopatico set, iz nerjavečega jekla posoda, štedilnik, rezilo silicij, melona žlico, kitcen nož, tekoče silikona posoda, te kuhinjska posoda in pribor, vrtno lopato, kuhinja orodje.

Podatki

Glavni Prodajnih Regij, Jugovzhodna Azija, Evropa, Južna Amerika, Severna Amerika
Slog Sodoben Minimalističen
Postavka No
Čas-za-Trg Novi Izdelki
Ali Čezmejne Dobave Is
Velikost Rdeča, zelena, oranžna
Material Nerjaveče Jeklo, Silikonska Lopatico
Kategorije Izdelkov Kuhanje lopato
Ali obstaja patent No
Poreklo Drugo (Self)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Nerjavno Jeklo Ročaj Silikonski Lopatico, Prodaja Kuhinja Posoda Hrane Razred Visoke Temperature Odporen Nonstick Lopato

Nerjavno Jeklo Ročaj Silikonski Lopatico, Prodaja Kuhinja Posoda Hrane Razred Visoke Temperature Odporen Nonstick Lopato

Podobni izdelki: