Bolnika Dvignite Zanko Prevoznik Ena-Oseba-Prenos Pasu Izvajanje Gor Dol po Stopnicah v Posteljo,invalidski Voziček,Stol,Avto,Vozila za Invalide

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€29.72

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bolnika Dvignite Zanko Prevoznik Ena-Oseba-Prenos Pasu za Izvajanje Gor in Dol po Stopnicah v Posteljo,invalidski Voziček,Stol,Avto,Vozila, za Ostarele,Invalide,Invalidov,vezan na posteljo Približno predmeti: --Material: poliester tkanina, dvojno plast.Trajne in roko, pralni stroj. --Velikost: L: L103xW75cm, paše za moške/teže nad 60kgs/132lbs, pod 100kgs/220 lbs.S: L88xW67cm, paše za ženske/teža pod 60kgs/132lbs. --Idealen za prenos starešin, bolniki ali invalidi gor ali dol po stopnicah ali iz ozkih mest, ki gurney/električna dvigala ne morejo dobiti, da se, v posteljo, invalidski voziček, stol, avto, vozila in podobno. ... Ena oseba, ki je sposobna delovati.Njegove roke so lahko prosto za stiskal stopnice armrest, odprete vrata avtomobila in podobno. --Nastavljiv ramenski pas z oblazinjenje, da bi za prevoz več udobno.Z zaponke, enostaven za uporabo. -- Opozorilo: Ta izdelek se lahko uporablja samo za prevoz ljudi, ki se lahko izvede z rokami.Prednost tega izdelka je, da ga lahko proste roke in bi ljudje lažje izvajati.Za primer, ko se prevažajo ljudi, lahko hodil samo 20 metrov, in lahko enostavno sprehod 50 metrov z dvigalom zanko.Morda vam bo všeč tudi:

Dostava In Tovora:

· Običajno,bomo poslali postavke v 3 delovnih dni, ko je vaše plačilo, je končan.

· Mi Ladje po vsem Svetu, razen APO/FPO.

· Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo in zip koda pravilna,še posebej Rusija stranke ,prosim, pustite vaše polno ime.Jo bodo opazili s številko za sledenje enkrat element, bo poslana.

· Večina držav in regij, so brezplačna dostava za Kitajsko post air mail, www.slowoodlife.si Standardna Dostava ali ePacket .Reach večina držav v 35-60 dni.Različnih držav ,Različnih datum dostave .Drugi so tudi nizke tovora.

Vendar pa je zaradi nekaj razlogov, kot hudo vreme, carinjenje, počitnice ,itd.včasih nepredvidenih zamud, se lahko pojavijo.Če je bilo več kot 35 dni od datuma plačila in je niste prejeli, se obrnite na nas takoj, Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!.

· Če potrebujete element nujno, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, nam lahko pošljete po EMS,UPS,DHL,itd,Vendar so dodatni stroški se bodo izvajale za kupca.Hvala za vaše razumevanje.

· Nismo odgovorni za carine, uvozne dajatve, skladiščenje, polnjenje ali katero koli drugo dodatne dajatve za uvoz v vaši državi.

Barvna Neusklajenost

· Vljudno prosim pomagajte razumeti, da razlike v barvi so lahko posledica nekaterih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja,itd..Vendar,če mislite, da boste dobili napačne barve, vljudno prosimo, da nas kontaktirate.

Napovedi:

· Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 5 dni.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Kupec bo odgovorna za poštnine za vračanje predmetov.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

· Ko se vrnete izdelek prosimo, preverite, ali element, ki so v prvotnem stanju in nam pošljite številko za sledenje.Če je predmet, ki je poškodovano ali izgubljeno med vračajo,boste morali odgovorni za to,ne bomo vam polno nadomestilo.Mi lahko vložijo zahtevek z logistično podjetje za stroške škode ali izgube.

· Povrnili vam bomo vam ob prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.slowoodlife.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

· Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

Povratne informacije:

· Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in štirih 5-zvezde, če ste zadovoljni z nakupom.

· Če imate kakršnekoli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Najboljši način, da se reši problem je komunikacija.

Oznake: face lift, bolniki dvigalo, kolesni voziček, postelja dvigala, naslonjalo postelja, postelja podizač, avto pragu, stopnice vzpon voziček, moški sečil, stol električnega kolesa.

Podatki

Material Tkanine Iz Poliestra
Ime Izdelka Bolnik prenaša pasu, bolnik prenaša dvigalo zanko
Učinek za prenos dvigalo bolnikov,starešine,vezan na posteljo,invalidi
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka VESELO ŽIVLJENJE
Značilnosti Dvojna plast, Trajne, Stroj
Postavka Vrsta Oklepaji & Podpira

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Bolnika Dvignite Zanko Prevoznik Ena-Oseba-Prenos Pasu Izvajanje Gor Dol po Stopnicah v Posteljo,invalidski Voziček,Stol,Avto,Vozila za Invalide

Bolnika Dvignite Zanko Prevoznik Ena-Oseba-Prenos Pasu Izvajanje Gor Dol po Stopnicah v Posteljo,invalidski Voziček,Stol,Avto,Vozila za Invalide

Podobni izdelki: