Original HTC BOPKX100 Baterija Za HTC Desire 626 D626W D626T 626G 626S D262W D262D A32 mobilni telefon Bateria + Brezplačna Orodja

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.87

-5%

€10.39

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prosimo, izpolnite sprejemnik je polno ime zaradi nove politike ruske carinski

Ta trgovina vsemi akumulatorji podporo debelo količina

Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi.Bomo rešitev tudi za vas.Prosim, ne odprete spora mimogrede, v nasprotnem primeru ga bo treba prikazati kot slab kredit, ki ga nam, www.slowoodlife.si, in tudi s Kitajsko Prodajalci Lige.In blokiran.

Ta izdelek je zagotoviti, da so ga kupili od HTC mobilni telefon proizvajalci opreme prodajnih kanalov , absolutno 100% pravega izvirnika.

Kaj je v parceli?

1* baterija

1* Orodje Garniture

1*Lepilo Nalepke

Nova Litij-Ionskih baterij mora biti POLNA in POPOLNOMA IZPRAZNJENE 2-do 3-krat, preden se v CELOTI OBNOVLJEN.Prosimo, upoštevajte, da nova Litij-Ionska baterija je polno zmogljivost in dolgo življenjsko dobo je le dosegla po 2 do 3 popolnem polnjenju in praznjenju.Ko greš skozi 2 do 3 kolesa, nikoli ne boste imeli, da stanje baterije spet!

Ves čas pogovora in čas v pripravljenosti približno, odvisno od prevoznika nastavitve omrežja, moči signala, in izbrane funkcije.Čas pogovora in čas v Pripravljenosti bodo nižji v Analogni način, kot je navedeno zgoraj.

Dostava podrobnosti: 1.Prosimo, potrdite svojo naslov previdno, ko vam bo, da.Bomo poslali izdelke, da ga na enkrat po prejemu plačila.(bomo poslali postavke v 2-5 dni(delovnih dni,ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi platforma) 2.Tam se bo privzeti način dostave, ko boste potrdili vaše naročilo .Sem sisteme bodo poslane s Bpost ,Turčija Post ,PostNL,CDEK ali drugi.Izdelki so poslane iz kitajske , doseže večina držav v 20-45 delovnih dni. 3.Spremenite lahko tudi ladijski promet metode v skladu če je potrebno, kot so UPS,DHL,FEDEX, itd .Seveda si je treba plačati razlika v ceni dostava.Podrobnosti lahko iz nas. (Plačati ceno differenc ladijskega prometa v tej povezavi,

4.Baterija ni konvencionalna blaga za odpremo, predvideni čas dobave lahko daljši od običajnih blaga.Plačilo: 1.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI 2.Prosimo, poskrbite, da preberete celoten opis in se strinjate s transakcijo pred nakupom.Garancija: 1.Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element,ga vrnite v roku 7 dni za menjava blaga ali denar nazaj; Prosimo, kontaktirajte nas, preden ste jo vrne.Blago, ki je poškodovana, je ne vrača. 2.Kupcu so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov. 3.Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili, da si povratni naslov in napišite"darilo" na dostavo stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam številko za sledenje.Ko bomo prejeli element, bomo popravilo jih izmenjave jih asap.O Povratnih Informacij: 1. Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej , vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite 5 star povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev. 2. Prosim, ne nam kakršne koli povratne informacije, razen 5star povratne informacije samo zato, ker dostave.Nimamo veliko izbire za baterijo dostava. 3. Nam je mar za naše vrednost stranke, in vedno se bomo potrudili, da vam pomagajo.' 4. Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ki jih imate, in se bomo potrudili, da reševanje težav. 5. Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje vseh sporov na stran, ker smo vedno poskušali naše najboljše, da bi služil našim strankam,smo vam zadovoljiti rešitev .Drugi 1. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve 2. Vse e-pošto bomo odgovorili v roku 24 ur , če ne boste prejeli naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor za vas asap.Hvala za vaše nakupovanje ,imajo dober čas .

Oznake: htc sensation xe, l baterije, htc sensation, htc desire 20, telefoni celulares, telefon htc baterije, htc desire a8181 modul, philips pt920, plošča htc 626, htc telefon mobil.

Podatki

Blagovna Znamka HTC
Poreklo CN(Izvora)
Original ali Ne Original
Združljiv Blagovne Znamke HTC
Certifikat Kakovosti ce
Baterija Kapaciteta(mAh) 1801mAh-2200mAh
Številka Modela BOPKX100

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Original HTC BOPKX100 Baterija Za HTC Desire 626 D626W D626T 626G 626S D262W D262D A32 mobilni telefon Bateria + Brezplačna Orodja

Original HTC BOPKX100 Baterija Za HTC Desire 626 D626W D626T 626G 626S D262W D262D A32 mobilni telefon Bateria + Brezplačna Orodja

Podobni izdelki: