Novo Starw 42518 Lucrehulk Razred Mini Star Igrače Vojne Destroyer Droid Nadzor Ladje Model Stavbe, Bloki, Opeke

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€25.43

-30%

€36.85

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

7767225018433161 Vročih Izdelkov US $ 99.99 / US $ 64.49 / US $ 54.99 / US $ 76.35 / US $ 179.22 / US $ 22.99 /

Ime izdelka :MOC-42518 Kategorije:MOC Svetu Kosov: 401 MOC ID: # 42518 Ta Komplet Vsebuje:(C4645) 401PCS dobra kvaliteta opeke PDF stavbe navodilo za Izdelek obsega: Širina 18 cm Dolžina 18 cm, Višina 10 cm OPOMBA !Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.Ne vključuje motor, generator .Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.Priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.Ta izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno.Po predložitvi vaše naročilo, vas prosimo, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če boste našli nekaj manjkajočih ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

OPOMBA !Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.Ne vključuje motor, generator .V primeru MOC se odločite, ne prihaja z motorjem, boste morali kupiti motor sami, prosimo, bodite seznanjeni z njim.Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.Priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.Ta izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno.Po predložitvi vaše naročilo, vas prosimo, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če boste našli nekaj manjkajočih ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

Opozorilo:

Potrebujete DIY, ki ga sami zgraditi igrača.Super za otroke, igranje in študiju. 1. Če varstvu čas gre mimo, prosimo, da nam povejte, če želite razširiti zaščito časa za vas. 2. Če boste našli nekatere dele zamudili ali zdrobljen,prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskusili najboljši za reševanje problemov.Hvala! 3. Če ni sledenje informacije, prosimo, kontaktirajte nas, če želite preverite informacije. 4. Če obstaja kakršen koli problem, o naših izdelkov in logistika, itd.Prosim, povejte nam.Bomo ponujajo najboljšo storitev za vas. 5· nudimo padec ladijskega prometa storitev.Dobrodošli na debelo.Postani fan trgovini, boste lahko uživali več popustov, jaz bodo cenili vaše dobre povratne informacije ,Hvala!

Oznake: moc, lego moc, blok star vojne, lego clone wars ure, mandalorian, plesni star wars, flash igrača, lego pirat ladje, Blok, yoda.

Podatki

Črtna koda Da,
Opozorilo Brez nalepk, le elektronska navodila
Plastika Tip ABS
Material Plastični
Številka Modela MOC-42518 Lucrehulk-Razred Bojna ladja
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
3C Certifikat
Vrsta BLOKI
Starostni Razpon > 3 let
Spol Unisex
Certificiranje 3C
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Novo Starw 42518 Lucrehulk Razred Mini Star Igrače Vojne Destroyer Droid Nadzor Ladje Model Stavbe, Bloki, Opeke

Novo Starw 42518 Lucrehulk Razred Mini Star Igrače Vojne Destroyer Droid Nadzor Ladje Model Stavbe, Bloki, Opeke

Podobni izdelki: