Božič RGB Zvezdnato Nebo Galaxy Projektor LED Nočna Lučka USB Nastavljiv Čas Vrtenja Hitrost Zatemniti Glasbe Noč Svetlobe

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€22.38

-29%

€31.97

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Izdelek električnih parametrov

1. Napajanje: USB 5V 1.5

2. Način: glasovni nadzor, samovozni, daljinski upravljalnik, Bluetooth

3. LED vir svetlobe, barva: rdeča luč, zelena luč, modra, svetlo, belo svetlobo RGBW

4. Vir svetlobe moč: 4*1W

5. Barvni način: 16 daljinski upravljalnik barvni načini

6. Zatemnitev način: 8 stopenj zatemnitev način

7. Skupaj izdelka moč: 9W

8. Baterija: 600 MA

9. Zvočna moč: popolnoma zaprti zvok votlini nosi 5W high-power zvočniki za ustvarjanje visoko kakovostnih kakovost zvoka, visokih poudarki so popolnoma naglašenih, ni vibracij, da bi prekinil zvok in glas je super jasno v primeru svetlobo, zvok.

10. Bluetooth oddaljenost: 10 m razdalje

11. Bluetooth verzija: 5.0

12. Izdelek material: PC+PP plastike

13. Področje uporabe: 5*5m otroke, soba za uporabo

Izdelek prodajne točke značilnosti

1. Original Božični vzorci z vsebino in zgodbe.Isto stran lahko vključujejo skoraj vse potrebne vzorec elementov za Božič.Zgodba izdelek je na zasneženi noči, in tam je sneg in sneg, na Božični Večer, kot so Božična drevesa in snežaki.V prizoru, Santa Claus prihaja iz neba v jelenjadi voziček, nato vzpenja navzdol dimnik na strehi, da bi Božična darila za otroke.Predvidene učinek ta izdelek je zgodbe in vsebine izdelki se najbolje prodajajo.

2. Izdelek je opremljen z dvema naboroma strani, ena je noč Čarovnic vzorec in drugi, je Božič vzorec.En izdelek lahko zadovoljili potrebe dve praznične atmosfere.

3. Postal medved glasbe noč svetlobe v sekundi: izdelek je opremljen z medved lampshade.Če ne boste dal stran znotraj izdelka, lahko takoj spremeni v medveda različico glasbe noč svetlobe po pokrivna medved lučka za kritje.

4. Nastavljiva svetlost: Obstaja 8 ravni stepless zatemnitev način, svetlost lahko prilagodite glede na uporabo okolju, in se lahko prilagodi, da super svetlost. (Zameno za nizko svetlost, ko otrok spi)

5. Obstaja 16 barva, daljinsko upravljanje načini, barve, učinek je bolj barvita.Preklop barve, kot želite, in uporabite daljinski upravljalnik za spreminjanje osnovnih barv

6. Vrtenje hitrost lahko spreminjate: če izdelek počne zvezdnato nebo projekcija, rotacije, hitrost lahko spreminjate z daljinskim upravljalnikom.Obstaja 5 hitrosti ravni, najkrajši se lahko prilagodi, da se ustavi država.Ko je proizvodnja je v noč svetlobe načinu, nastavitev hitrosti funkcija je brez pomena.

7. Obstaja časovna funkcija: daljinski upravljalnik čas gumb, lahko pritisnete tipko 1 2 4 6 0 pozivni ton, kar pomeni le nekaj ur, če je poziv zvonjenja 1, to pomeni, da bo samodejno ugasnil po 1 uro.

8. Kakovost zvoka je zelo dobra: popolnoma zaprti zvok votlini nosi 5W high-power zvočnik za ustvarjanje visoko kakovostnih kakovost zvoka, visokim glasom poudarek je popolnoma naglašenih, ni vibracij, da bi prekinil zvok in glas, ki je ultra-clear v primeru svetlobo, zvok.Ključno je, da bas je tudi super dobra. (Ko spraviti človeka, ki opravlja otroke spat, ti lahko igra the eye pesem valov)

9. Svetlost je visoka, projekcija vzorec učinek je super svetla, jasnost je super dobro, uporabo visoko kakovostnih materialov, objektiv ni zlomljeno.

10. Ta izdelek ima dve neodvisni nadzorni sistemi za luči in zvočniki.Lahko izklopite, barvne luči in jih uporabi samo v sprednji zvočniki, ali izklopi vgrajene zvočnike, in jih uporabiti kot barvne luči v povezavi z zunanjimi zvočniki.

11.Majhna velikost: majhna velikost, majhne velikosti, zelo priročno za premikanje in izvajanje, integriranega zvoka in svetlobe, je lahko uporabljen kot zvočnik med aktivnosti na prostem, in se lahko uporablja kot noč svetlobe, kar je zelo praktično.Primeren za zabavo na prostem

12. To lahko poganja moč banke, računalnik vrata USB, in vse USB 5V vrata.

13. Vgrajena baterija za ponovno polnjenje, se lahko uporabijo večkrat, a čas polnjenja je približno 3 ure, polnjenje potrebuje 2 ur, da se popolnoma brezplačno

Oznake: galaxy mini selfi, led chrismas, laserski projektor prostem chrismas, chrismas nepremočljiva projektor, dolphin lučka, galaxi projektor, mini opeke galaxy, svetlobni projektor chrismas, mini slika galaxy, vzdušje led žogo.

Podatki

Blagovna Znamka BRIGHTINWD
Priložnosti Domače Razvedrilo
Certificiranje CE
Moč 4W
Napetost 5V
Postavka Vrsta Razsvetljavo Učinek
Slog Mini
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Božič RGB Zvezdnato Nebo Galaxy Projektor LED Nočna Lučka USB Nastavljiv Čas Vrtenja Hitrost Zatemniti Glasbe Noč Svetlobe

Božič RGB Zvezdnato Nebo Galaxy Projektor LED Nočna Lučka USB Nastavljiv Čas Vrtenja Hitrost Zatemniti Glasbe Noč Svetlobe

Podobni izdelki: