Prenosni Električni Vrtalnik Črpalka Self Sprožilni Prenos Olja, Tekočine, Vodne Črpalke Za Električni Vrtalnik Z Dvema Priključkoma Novo Prihoda Do Leta 2020

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.39

-34%

€12.72

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Ime: Self-sprožilni Vaja Črpalka Električni Vrtalnik, Črpalka za Olje, Tekočine, Vodne Črpalke

Specifikacije:

Barva: Črna

Material: Engineering plastics

Dimenzija: 3.5x10.5x6.5 cm / 1.4x4.1x2.6"

Črpalka kolenom: 8 mm krog kolenom

Prenosnega medija: Olje / Voda / Tekočine

Self-sprožilni: 9 m

Impeler struktura: pogonske Gume

Opremljanja: Za električni vrtalnik

Funkcija

- Zasnovan za delo z strip ali akumulatorski vrtalnik, ustreza večini električni vrtalniki; Pretvori skoraj vseh vrtanje v visoko zmogljivost črpalke sposoben praznjenje korita, akvariji, bazen posnemalci in še veliko več.

- Majhen, lahek in prenosen, priročno napravo; ta električni vrtalnik pogon črpalke je primeren za dom, vrt in na prostem.

- Idealen za prenos lahkih tekočin, kot so sladki vodi, morski vodi, olju, razredčena organska topila, insekticidi, in tekoča gnojila.

- Inženirske plastike telo in nerjavečega jekla notranji deli izognete koroziji.

- Self-sprožilni do 9 m(2.75 m) in črpalke za vodo ven, da največjo razdaljo 45ft(za 13,7 m); Črpalke do 300 U. S GPH(1136L/hr); Črpalke poveže 1/2 palca(1.3 cm) premer cevi

Delovanje Navodilo:

1. Da bi zagotovili optimalno sprožilni in dolgo življenje, nanesite nekaj kapljic mazalna olja na vstopu v črpalko, pred vsako uporabo in sperite s čisto vodo po vsaki uporabi.

2. Se prepričajte, da je dovodna cev je nepredušno zaprte in čim krajši.Dovodna cev ne sme presegati 9 m (2.75 M).

3. Ko črpanje abrazivne tekočine ali trdne snovi tekočine z, več črpalke življenja, bodo pridobljeni z uporabo cedilo, da na vstopni linije.

4. Priporočljivo je, da je črpalka pravilno montirana na površino za varnost in enostavnost uporabe.

5. Mount in začeti postopek.Pazi dovodne cevi, da se nekatere tekočine, je treba v črpalki in15-20 sekund.Če ne, prepričajte se, da dovodna cev ni pravilno nameščen na vstopu.

6. Ne teči suho.Če črpalka ne prime, preverite in se prepričajte, da cevi ne Kinked ali zamašene.Črpalka je odvisna od tekočina črpa za mazanje.

Paket je vključeno:

1 x Črpalka

2 x Priključek

2 x Objemka

1 x Ročni

Obvestilo:

1. Prosimo, dovolite 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2. Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslona, prosimo za razumevanje.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: električni vrtalnik črpalka vode, turbo električna črpalka, skey električna črpalka, renault električna črpalka, črpalka zrak vaja, zunanji vaja črpalka, akumulatorski vrtalnik črpalka, tapnite električna črpalka, vaja oljna črpalka, edm vaja vodna črpalka.

Podatki

Uporaba Drugo
Številka Modela Črpalke
Moč električni
Blagovna Znamka WOLIKE
Standard ali Nestandardno STANDARD
Struktura Potopne Črpalke
Goriva Bencin
Tlak Visok Pritisk

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Prenosni Električni Vrtalnik Črpalka Self Sprožilni Prenos Olja, Tekočine, Vodne Črpalke Za Električni Vrtalnik Z Dvema Priključkoma Novo Prihoda Do Leta 2020

Prenosni Električni Vrtalnik Črpalka Self Sprožilni Prenos Olja, Tekočine, Vodne Črpalke Za Električni Vrtalnik Z Dvema Priključkoma Novo Prihoda Do Leta 2020

Podobni izdelki: