CARBOLE Težka 400CC Priročnik Mazilo Pištolo 6000 PSI Mazilo Pištolo Pištolo Ročaj z 14 oz za Avto Industrijsko Morsko Kmetovanje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€27.76

-41%

€47.86

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Specifikacije:

Maksimalni Tlak: 6000 PSI Kartuša Kapaciteta: 14 oz(standardna velikost) Sod Material: Aluminij

Vgradnjo:

Primerna je za vozila, kmetijski stroji, inženiring stroji Primerni za šasije, univerzalne skupne aplikacije in vse krog za splošne namene, mazanje zahteve.

Uporaba:

Odprite Mazilo Pištolo in potegnite tie rod do dna.Injicirajte mast v stekleničko.Zaprite pokrov in potisnite tie rod za sprostitev zraka iz.

Prosimo, upoštevajte,:

1. Poskrbite, da mazilo, ki ga uporabljate čisto v primeru, kaj blokira šob; 2. Poskrbite, da boste zaprite pokrov tesno v primeru, da nekaj v vretenca; 3. Odložil mazilo pištolo nežno; 4. Potisnite tie rod, da naj zraka pred mast prišel ven; 5. NE uporabljajte mazivo pištolo, ko naprava deluje; 6. NE injicirajte druge tekočine v mast pištolo, razen mast.

Zgodba Blagovne Znamke

Moč Up Vaš Vozila Z CarBole Tuljave CarBole je eden najbolj izkušenih proizvajalcev v učinkovitost goriva in vžiga sistemov po vsem svetu, dokazuje sam na racetracks in povlecite trakova na svetu ndash in na ulici.Z vedno širi linija tuljav in vse vžigalne svečke žice, tune-up kompleti, in vbrizgalniki goriva vroče rodders so zaupanja vredne in se sklicevala na več let, CarBole je nenehno razvija inovativne nove proizvode, ki so zasnovani za potiskanje moči, hitrosti in učinkovitosti, da se ujemajo napredek na področju avtomobilske tehnologije.Kot vedno, CarBole ponuja celovit izbor učinkovitosti izdelkov, vključno z kolobarjih, digitalne sisteme vbrizgavanja goriva, gorivo vbrizgavajo, distributerji, kape, rotorji, vžigalni kabli, vžigalne svečke.

Oznake: auto pripomoček, hladilno sredstvo r134a, pištolo orbeez, bluetooth avto radio, auto radio bluetooth, oljna črpalka prenos, avto učinek, avto nalepke, pravi pištolo, zaslon ds 5.

Podatki

Ime Modela 400CC Mazilo Pištolo
Maksimalni Tlak (psi) 6,000 PSI
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka CARBOLE
Element Teža 1.4kg
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
barve RDEČA,MODRA,SREBRNA
Postavka Vrsta Mazilo Pištolo
Konec Pokal Snemljivima Skp s Pozitivno Zavihku Zaklepanje
Posebne Funkcije Mazilo Pištolo
Značilnosti Air-bleeder Vrednost
Vrsta Materiala JEKLA

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

CARBOLE Težka 400CC Priročnik Mazilo Pištolo 6000 PSI Mazilo Pištolo Pištolo Ročaj z 14 oz za Avto Industrijsko Morsko Kmetovanje

CARBOLE Težka 400CC Priročnik Mazilo Pištolo 6000 PSI Mazilo Pištolo Pištolo Ročaj z 14 oz za Avto Industrijsko Morsko Kmetovanje

Podobni izdelki: