Retro Moški Zlato Krog Čar Zapestnice Nakit iz Titana Jekla, Srebrne Barve Žensk Verige & Link Zapestnica Modni Nakit Darilo Vroče

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.78

-39%

€4.57

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Smo, da blago, ki skrbi za pakiranje in poskrbite, da naše proizvode v okviru varstva v tranzitu

Vsa naročila v naši trgovini so brezplačna dostava.Način dostave je odvisna od zneska naročila in cilj.

Naročila, bo poslana v 1-5days po plačilu končano.Velik znesek, da bi moj traja več dni za pripravo

Spoštovani kupci,mi smo odgovorni za red, dokler ne boste dobili to,zagotavljanje nič tveganja nakup izkušnje tukaj.Iz kakršnih koli razlogov ne boste zadovoljni z namenom,pls stik z nami, preden boste povratne informacije ali odprete predmet spora.Bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas.Hvala!

Quantily Težava :Če izdelek ni isto kot naš opis ali zdrobljen v tranzitu,pls sprejeti jasno fotografije v 7 dni, ko ste prejeli in pošljite fotografije nam.Mi vam bo vračilo ali zamenjavo, ko smo potrdili.

Koli drugih razlogov: iz kakršnih koli razlogov ne želiš izdelkov,pls, da nas kontaktirate v 15days po prejemu naročila,pls preverite, ali so izdelki v prvotno stanje in understake prevozni stroški, ki jih sami.Ponujamo celotno vračilo ali zamenjavo, ko smo prejeli vrnjenih izdelkov

Dragi kupec,ko prejema blaga, če imajo kakršne koli težave se nemudoma obrnite na nas.Pošlji jasno sliko in nam pokaže problem.Mi bomo poskušali naši moči, da reši, če za vas.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,da bi bilo ceniti, ko ste nam s petimi zvezdicami.Najlepša hvala!

MAYEE specializirano edinstven nakit, oblikovanje in proizvodnjo.Ljudje iz vsega sveta, kot so naši izdelki zelo veliko.Imamo lastno tovarno, ki se nahaja v Foshan City, guangdong, Kitajska.Vztrajamo, da zagotavljajo visoko kakovost in konkurenčne cene.Imamo nove turistov, ki vsak teden.Dobrodošli, da imajo preverite in kraj naročila.Za kakršno koli vprašanje, zahteve ali predlog, o naših produktih, dobrodošli, da nas kontaktirate za Preko E-pošte, Trademanager ali pustite nam sporočil v vaše naročilo.Bomo odgovor boste resnično prej in se potrudili za vas!

Hvala!

Če želite več izdelkov ali želite izdelkov po meri;ali jo želite spremeniti odpremi bo vaše naročilo,prosimo, da stik z mano.

Zelo smo veselje, da zagotavljajo Drobno/Trgovina/Dropshipping.

Želim vam dobro nakupovalno izkušnjo

Oznake: avenue krpe, 57mm biljard, velik skok v višino, telo vaccum m, rezilo sashimi, bambus colier, telo wobblers, rit krema za moške, bandeta šal.

Podatki

Priložnosti Poročno Zabavo,Darilo Za Rojstni Dan,Party,Klub,Bar,Ulica Slog,Nočni Klub
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Darilni embalaži Da ( Ne brezplačno storitev, se, prosimo, obrnite na nas, če ga potrebujete )
Kovine Tipa Titana
Funkcija Dobra Kakovost
Združljivost Vsi Združljivi
Spol Ženske/Dekle
po meri izdelano Da ( Prosimo, kontaktirajte nas za več informacij )
Poreklo CN(Izvora)
Ključne besede Iz nerjavečega jekla, Ženske Zapestnice
Teža 5g
Velikost About 21 cm
Postavka Vrsta zlato ženske Zapestnice
Dropshipping Da ( Dropshipping je zelo dobrodošlo )
Nastavitev Vrste NOBEN
Paket 1PC/Opp vrečko
Material STAIINLESS JEKLA
Blagovna Znamka MICHAEL O ' LA
Zapestnice Tip Bangles
Fine ali Moda Moda
barve modra
Slog Modna,Trendovska
Debelo Da ( Velika, da bi velik popust )
Prevleka Svetlo Rumene Barve Zlata,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Retro Moški Zlato Krog Čar Zapestnice Nakit iz Titana Jekla, Srebrne Barve Žensk Verige & Link Zapestnica Modni Nakit Darilo Vroče

Retro Moški Zlato Krog Čar Zapestnice Nakit iz Titana Jekla, Srebrne Barve Žensk Verige & Link Zapestnica Modni Nakit Darilo Vroče

Podobni izdelki: