Taktično Maxpedition Slog CQC Taktično Športne Vode Steklenico Imetnika Vrečko 1L Hidratacija Torbica za Pijačo, Nosilec w/ Ruta Za na Prostem

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€11.69

-19%

€14.61

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

1.Barva: Black/BK,Coyote Brown/CB,Olivno Sivo/OD

2.Velikost:

Skupni Prostor: 11 cm x 25 cm / 4" x 11" (D x H)

Glavni Prostor: 11 cm x 24 cm / 4" x 9,5" (D x H)

Sprednji Prostor: 11 cm x 18 cm / 4" x 7" (D x H)

3.Vsebina paketa:Taktično Vode Steklenico Imetnika x 1

1.Izdelan iz visoko natezno trdnostjo Najlon, močna, odporna na vodo in abrazijsko v različnih pogojih.Visoko-stopenjske zaprte celice peno, oblazinjenje materiala za boljše šok zaščito.To je narejeno za zunanjo izlete.

2.Ima do 1L/32oz steklenico vode, kot so Nalgene steklenice, se tesno prilegajo v glavni prostor, močno izpolnjujejo svoje potrebe za uporabo na prostem.Zagotovo, ga lahko vzamete kot fotoaparat torba, če vam je všeč.

3.MOLLE steklenico vode vrečka 4 trak priključitvene točke design.Pritrjuje MOLLE steklenico vode vrečka, topel in tesen na vaše orodje.Preprečuje, da bi voda teža teža od vleče torbica navzdol ali flopu okoli, ko hoja ali tek.Velik sprednji žep z dovolj prostora, vgrajene v ločenih oprtnice za fit vaš pametni telefon, denarnico ali kreditne kartice, ID in nekaj denarja, itd.Ohraniti je organiziran kot vedno.

4.Nazaj MOLLE oprtnice truda trakov v prestav, vendar s tesno navezanost z izjemno zaskoči.Enostavno kavljem nož, svetilko, peresa in drugi dodatki preko spredaj MOLLE trakov.

5.Ne samo za MOLLE paketi, lahko se uporablja kot samostojna, z nastavljivo & izmenljivi ramenski trak, prosto roko, ko ste na poti.

6.Več zanke področjih so super za stilsko torbo z hladilni obliži, kažejo vašo razliko od drugih.

7.Dvojno zadrge design z paracord potegne vam zagotavlja možnost, da se v levo ali desno dostop

1. Naročila, bo ročaj pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2. Prosimo, poskrbite, da boste ime in priimek ,naslov,poštna koda pravilna.

3. Če ste v nujno ta paket, se obrnite na nas pred oddajo naročila, in izberejo svoje najbolj zadovoljiva dostave podjetja.

1. Če se želite vrniti ali zamenjavo izdelka, prosimo, pišite nam v roku 7 dni po prejetem paketu.

2. Vrnjeni izdelek mora biti v originalni embalaži in članice.Bomo dobili denar nazaj, ko smo dobili paket.(promet pristojbina ne vrača.)

3. Čeprav imamo strogo in strokovni pregled posameznega izdelka in embalaže, ampak tudi ne morejo izogniti možnost poškodb med prevozom.Dobrodošli ste, da nas kontaktirate, za zamenjavo ali popravilo, če imate na žalost poškodovan stanju.

Oznake: 1l hidratacija torbica, molle taktični hidratacija, kupite steklenico vode prevoznik, steklenico ramenski trak, 1 l steklenico torbica, steklenico vode torbici, pariz vrečka za steklenice, eos torbica, vrečko eos, steklenico kubura.

Podatki

Primerna Za Zunanjo Taktično
Funkcija 2 Maxpedition Slog
Funkcija Taktično Športne Vode Steklenico Imetnika Vrečko
Zmogljivosti 1L
Model PH-TLB15
Velikost 11cm x 25cm / 4" x 11" (D x H)
barve Črna / Coyote Brown / Olivno Sivo
Funkcija 3 w/ Sling
Teža 285g
Funkcija 1 Hidratacija Torbica Za Pijačo, Nosilec

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Taktično Maxpedition Slog CQC Taktično Športne Vode Steklenico Imetnika Vrečko 1L Hidratacija Torbica za Pijačo, Nosilec w/ Ruta Za na Prostem

Taktično Maxpedition Slog CQC Taktično Športne Vode Steklenico Imetnika Vrečko 1L Hidratacija Torbica za Pijačo, Nosilec w/ Ruta Za na Prostem

Podobni izdelki: