Pulover Plesti Pulover Ženske 2020 Zimskih Oblačil Žensk Skakalec V Vratu Mehko Pleteno Rebro Pozimi Vrhovi Pletenine Potegnite Femme Puloverji

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.88

-40%

€18.14

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Predmet Meritve(cm)

V nadaljevanju je podrobna ravno meritve v cm iz te postavke.Meritve lahko obstajajo 1-3 cm napak zaradi ročnega merjenja. 1 palec=2.54 cm.

Ena Velikost(Elastično): Bankrot 64-94, Dolžina 55, Ramenski 30-38, Rokav 54

Ne "Ena Velikost" ustreza mi?

Običajno "Ena Velikost" ta postavka ustreza za: Rusija Velikosti: 40-46; NAM Velikost: 0-10; Evropa Velikost 34-40; UK/SLO Velikosti 6-12. Ampak za dodatno potrditev, če je "Ena Velikost" ta postavka ustreza, vas prosimo, da predmet meritve v primerjavi z vašega telesa, meritve, da potrdite, če je "Ena Velikost" ta postavka ustreza vam.Če ste še vedno v dvomih, če je "Ena Velikost" ta postavka vam ustreza, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Pravo Fotografijo

Pravi fotografija ni posneta po resnični predmet.Trgovina naše element, brez skrbi!

Poslovno Sodelovanje

Padec ladijskega prometa in trgovini na debelo, so tako dobrodošli.Je minimalna količina, ki je v enem kosu.Da več, več popusta.Za padec ladijskega prometa, bomo poslati predmet, da vaše stranke, ki so neposredno in ne pusti vse naše podatke.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali bomo ponudili brez izrecnega dostava.In OEM ODM, so podprte.Vabimo vas, da se pogovorite o drugih poslovno sodelovanje z nami.

Barva Razlika

Trudimo se, da se prikaže barve kot je natančno, kot je mogoče, vendar pa zaradi razsvetljavo, različne zaslon, osebno razumevanje barve in drugih razlogov, barvo dejanski element, ki je lahko nekoliko razlikuje od slike na spletni strani.Prosimo, da se barva dejanski element, kot končno barvo.Barva razlika ne pripada kakovosti problem.

Dostava

Priprava Čas: 3-7 delovnih dni.Razmislite dostave hitro in oddaljeni naslov, lahko uporabimo drugi način dostave namesto način dostave v vaše naročilo.Zaradi različne carinske politike različnih držav, je lahko uvoznih dajatev, davkov in drugih carinskih dajatev, ki bi morala biti plača kupec.Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh).

Vrne in Izmenjave

Podpiramo brez razloga vrnete in tečajne politike.Postavka mora biti vrnjeni v roku 7 dni po prejemu.Prosimo, poskrbite, da postavka v dobrem stanju, nepoškodovano, nerabljeno, in v originalni embalaži.Kupci plačali za vrnitev poštnine.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni, prosim, pustite 5 zvezdic povratnih informacij, smo bo cenjeno.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustijo povratnih informacij ali odprete predmet spora.Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave za vas.Komunikacija je vedno najboljši način za rešitev problema.

Oznake: moda skakalec, er puloverji, potegnite ženske, vrh ženske, ročno izdelani pulover, cycl jersey, cardigan twist, jopica, vroče seksi ženske, foto, puloverju ni.

Podatki

Slog Priložnostne
Oblačila Dolžina Redni
Debelina STANDARD
Številka Modela SG1230
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Trdna
roza jopica bel pulover
Sestava Materiala Poliester, Najlon, Viskoza
ženska puloverji 2020 ženska puloverji 2020 Pozimi
Puloverju ženska jopica
Rokav Slog Redni
Tehnika Računalnik Pleteno
Postavka Vrsta Puloverji
Starost Starosti 18-35 Let
jopica pulover ženske
Dame jopica ženski pulover
Dekoracijo NOBEN
pleteni pulover skakalci ženske
Zapiranje Tip NOBEN
Material Viskoza
Rokav Dolžina(cm) Polno
Ovratnik Proti-Vrat
Blagovna Znamka boussac
ženska jopica jeseni in pozimi ženska jopica
v vratu jopica zimske ženske

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Pulover Plesti Pulover Ženske 2020 Zimskih Oblačil Žensk Skakalec V Vratu Mehko Pleteno Rebro Pozimi Vrhovi Pletenine Potegnite Femme Puloverji

Pulover Plesti Pulover Ženske 2020 Zimskih Oblačil Žensk Skakalec V Vratu Mehko Pleteno Rebro Pozimi Vrhovi Pletenine Potegnite Femme Puloverji

Podobni izdelki: