Meri, Da Vaš design Vaš logotip, Ime Podjetja, Prilagojene Vaši Proudcts Stenske Ure Reloj Pared Saat

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.99

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Črna Kovinski Okvir Stenska Ura

12 / 30 cm Trden kovinski okvir, HD akrilnega stekla in plastike hrbtni pokrovček omogoča naš ure odlična kakovost izdelka.Naše ure sedeti ravno proti steni in ne wobble.Mehanizmi, ki so potisnjeni, kot je mogoče,, ki omogoča lepo končnega izdelka.

Akril HD Natisnjeni Stenska Ura

Ta vrsta stenske ure je narejen iz 12 inch (30 cm) visoke kakovosti akrilna plošča s HD UV Kakovost Tiskanja.Okolju prijazen material.Zlato Kovinsko Ure Roke Pritrjena.Zanimivo in praktično naglas v vsakem prostoru, to edinstveno visoke kakovosti Stenske Ure služi kot izjavo, kos, ustvarjanje osebno okolje.

LED Neon Razsvetljavo Stenska Ura

Skupni premer LED Osvetljeno Ura je 10 cm/ 25 cm z okvirjem iz elegantni črni plastični z Led komponente znotraj.Ta LED ura je Led v notranjosti, ki zasije skozi središče ura in sveti številke in robovi.

LED Akril Osvetlitev Stenska Ura

To osvetljena stenska ura je izdelana iz 3 mm prozorno akrilno z Led komponente.Ta 12" krog ura je Led diod, ki svetijo skozi središče ura in sveti številke in robovi.Ima inovativen design z 100% graviranje, da je vklesan na svoji Akrilno Steklo (Pleksi), da omogočajo svetlobni tok.To tudi pomeni, da ne vsebuje nalepke ali barve katere koli vrste.To je tudi kul, mirno in energetsko učinkovitih ob istem času.

Lasersko Vgraviran Lesene Stenske Ure

Iz 5 mm debel les - močan in vzdržljiv!Naše analogne ure so narejene iz okolju prijaznih basswood.Ta naravni material, ki zagotavlja, da se ure, ki so popolnoma varen in ga lahko obesil v spalnico, otroško sobo, kjerkoli.

Črno/Bela Akril Stenska Ura

Akrilna Stenska Ura je kakovost giclee tiskanja, ki ima žive barve, da bo ohranil svojo barvo za prihodnja leta.Obraz je natisnjena na akrilno ploščico.Robovi so lepo končal.Boste cenili solid kakovosti in občutek, da je to lepa ura.

Custom Printed Stenska Ura

HD kakovosti, giclee tiskanja stenska ura, ki ima žive barve, da bo ohranil svojo barvo za prihodnja leta.Obraz je natisnjena na akrilno ploščico.Robovi so lepo končal.Boste cenili solid kakovosti in občutek, da je to lepa ura.

DIY Velikan Stenska Ura

Sodobna različica ure ni zgolj uporablja za prikaz časa, vendar tudi dekorativni element v prostoru, ki je notranje zadeve.To je zanimivo stvar, še posebej za DIY Stenske Ure.Te neverjetno modelov, ki so resnično veliko možnosti, da bi se potrudil in modelov, ki bodo zagotovo navdušile za domače mojstre.Te ure so navadno tudi velike velikosti.

Vinil Zapis LP Stenska Ura

Vse ure so narejene iz 12 inch (30 cm) recikliranih vinilnih plošč.Te evidence so bile višje za odstranjevanje, tako oni, ki prejemajo novo življenje kot ure.Tisti, kombinacija recikliranih materialov in kakovostnih konča naredi vaše stene izjemnih!Zapisi so pogosto stare, vsaka ura ima svojo zgodbo.

www.slowoodlife.si Garancije

Prosimo, bodite prepričani, nakup!www.slowoodlife.si bodo zagotovili vaš posel.Šele po vaši potrditvi www.slowoodlife.si bo plačevanje prodajalcem

Oznake: krog ura mehanizem, kopalnica ura nepremočljiva, antiek stenska ura zlata, moderne stenske ure, velika stenska ura postaja, ura steno z nihalo, ura stenska, relojes čas, ure stenske doma dekor dnevna soba lesa, zid, pazi, .

Podatki

Telo Material Vinil Zapis
Vrsta Stenske Ure
Številka Modela KHDZ
Blagovna Znamka V Geeky Dni
Stenska Ura Vrsta 2 mm
Slog Ustvarjalne
Primerno Umestitev Dnevna Soba
Motivity Tip KREMEN
Obrazec En Obraz
Vrsta Prikaza Iglo
Poreklo CN(Izvora)
vzorec povzetek
Kombinacija Loči
Funkcija Starinski Slog
Oblika GEOMETRIJSKI
Material Vinil Zapis

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Meri, Da Vaš design Vaš logotip, Ime Podjetja, Prilagojene Vaši Proudcts Stenske Ure Reloj Pared Saat

Meri, Da Vaš design Vaš logotip, Ime Podjetja, Prilagojene Vaši Proudcts Stenske Ure Reloj Pared Saat

Podobni izdelki: