Toplogrednih Vrt Temperaturni Regulator+Ogrevanje Žice Kit Kmetijskih Vrtec Linije Sočna Cvet Rastlin Imejte Segrevanje Kabla

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€16.05

-31%

€23.60

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Toplogrednih Vrt Temperaturni Regulator+Ogrevanje Žice Kit Kmetijskih Vrtec Linije Sočna Cvet Rastlin Imejte Segrevanje Kabla

+++Specifikacije+++

Obvestilo: Ogrevanje žice lahko ne smejo prekrivati, lahko, ne križ.

Ta izdelek je pogosto uporablja, lahko ročno vzpostavite oprema za ogrevanje, električne odeje, avtomobilski sedež grelec, ogrevalne naprave, živali, sistem ogrevanja, sistem ogrevanja, itd.

Ta Izdelek je ogrevanje žice + temperaturni regulator komplet 1 ožičenje in končno črto, da skloniti žice retracting, ne vozlane za zaščito kože, da se prepreči uhajanje 2 pri uporabi v vlažnih področjih, bo izpostavljen zunaj varjenje glavo 3 narezane na dolžino vrstice je prepovedano, v nasprotnem primeru bo gorijo, žice 4 ne bo uporabljal hotline obrišite čisto na suho podlago je bil pripravljen za naslednje leto, in nato.Da bi zagotovili varnost, kolikor je mogoče, pod vodstvom uporaba električne 5 po možnosti z uporabo nadzora temperature instrumenta. 6.ogrevanje je žica naključno barvo.Spodaj je navodili upravljavca,če potrebujete drug jezik ,prosimo, obrnite na nas!!!

DOBRODOŠLI V NAŠI TRGOVINI~!

Pošiljko

*Free Shipping

Smo brezplačno ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem Post Air Mail skozi Kitajsko Mesto.Element, ki bo poslano na vaš naslov, ki je naveden na www.slowoodlife.si.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo in zip koda pravilna.Jo bodo opazili s številko za sledenje, ko je pošiljka je bil dosežen.To bo trajalo približno 15-20 dni za shippment prihoda.

*Kupec " Informacije

Trudimo se potrudili, da vam zagotovi najbolj zanesljiv,affortable način dostave storitve.Če ne boste prejeli, vaš element na čas,pls, kontaktirajte nas takoj za dodatno pomoč.Hvala!

*Čas Poštnine

Vsi predmeti, ki bo odpremljeno z 2 dni po plačilu se zbrišejo.To bo trajalo 15-20 dni za shippment prihoda.

Plačilo

Sprejemamo kreditne kartice, moneybooker, western union, T/T in tako naprej.

Reture Politike

1. Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v 1 tednu po postavka reeived&vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot reeived.

2.Prosimo, obrnite na nas je, da zahteva vrnitev dovoljenja,Vaše ime, dražbe numer,in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo.

3.Prosimo, prepakirate postavka skrbno.Predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.

4.Če je predmet, je najti ne-napako,element, ki bo poslan nazaj kupcu na stroške kupca.Predmeti vrnejo brez številko RMA bo defused in vrne pošiljatelju.Buyes je odgovoren za Vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.Kupec je odgovoren za dodatne stroške dostave za artikle, ki so se vrnili zavrne in /ali naslovnik neznan.Ne prevzemamo nobene vrne brez dovoljenja številko, na polje ali etiketo se vrnili.

Povratne informacije

1.Ne pusti Negativne povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,se najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težave.Mi vam bo dala najboljšo rešitev.Hvala vnaprej za vaše sodelovanje.

2.Prosim, pustite povratne informacije za nas, ko prejmete predmet,za obveščanje nas, da ste prejeli izdelek.

3.Naš sistem samodejno vrne povratne informacije, ko je to ostalo za nas.

4.Da bi si zagotovili boljše storitve,prosimo, zdravljenje transakcije pošteno.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev.(Nemogoče je povračila ocenjevanje v novih www.slowoodlife.si Politika ),saj menimo tudi, NEVTRALNO povratne informacije, kot NEGATIVNE povratne informacije.

ŠE ENKRAT HVALA~!

Oznake: tla toplote, vlečenje žice, afrika sočna, toplogrednih mini, obrat žice, kabel iz ogljikovih vlaken, vrt v zeleni hiši, toplote žice, grelne žice, 2 aluminijaste žice.

Podatki

Izolacijo Gume
Dirigent Materiala Aluminij
Razvrstitev Tal,Zraka
Material PE
Velikost 30m~120m
Dirigent Tip Trdna
Uporaba Ogrevanje
Vrsta Ogrevanje žice+krmilnik
Številka Modela TW-AF-183
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Toplogrednih Vrt Temperaturni Regulator+Ogrevanje Žice Kit Kmetijskih Vrtec Linije Sočna Cvet Rastlin Imejte Segrevanje Kabla

Toplogrednih Vrt Temperaturni Regulator+Ogrevanje Žice Kit Kmetijskih Vrtec Linije Sočna Cvet Rastlin Imejte Segrevanje Kabla

Podobni izdelki: