Po meri LOGO Lesene USB3.0 Flash Disk 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB Foto Polje Pero Pogoni Poročno darilo Memory Stick Pravi Zmogljivosti

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.05

-47%

€5.86

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

O LOGOTIP prilagajanje:

Lesene USB ogledom se lahko meri z LOGOTIPOM.In ni dodatnih prilagoditev stroškov.Prosimo za razumevanje naslednje, da bi hitro in uspešno dokončanje po meri naročila.

Meri, da postopek:

Zagotoviti LOGOTIP datoteke: Prosimo, obrnite na spletno storitev za stranke, pred oddajo naročila in zagotavljajo vaš logotip datoteko.

Potrdite po meri vzorcev: Po meri vzorec, ki je izpolnjen, slika potrditev preverite bo na voljo.

Da dostava: Po prejemu vzorca potrditev informacije, končni izdelek mora biti izdelan in dostavljen.

O LOGOTIP datoteke:

Prosimo, navedite LOGOTIP datoteke v format slike.Da bi zagotovili učinek LOGOTIP proizvodnje, prosimo, zagotavlja visoko kakovost slike datoteke.Ločljivost slike presega 800 slikovnih pik.Najboljši obliki je PGN slikovne datoteke brez ozadja.Prosimo, poskusite poenostaviti vaše potrebe, kolikor je mogoče.Natisnjeno vsebino lahko USB LOGOTIP jasno.

Nasveti:

Za nakup po meri LOGO, da bi za prvič, se, prosimo, obrnite na spletu kupca storitev za posvetovanje pred oddajo naročila.

Če kupite po meri LOGO naročila večkrat, prosimo, obrnite na spletno storitev za stranke v čas, da pojasni vaša zahteve za LOGOTIP proizvodnje.Izogibajte se vaše naročilo, ki se obdelujejo napačno.

Treba prilagajati LOGOTIP da, prosimo, dodajte na Kupca Opomba informacije, da pojasni prilagajanje zahtevam, da pri nakupu.Da sem se ladja vaše paket z napako.

Po-prodajno:

USB kupite lahko uživali zagotavljanja kakovosti storitve.Ko je USB prejmete naleti na težave s kakovostjo.Prosimo, obrnite na naši spletni servis za pomoč v času.Bom reševanje težav, na katere naletite.

Dostava navodila:

Prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju paketa v času.Če nenormalno informacij je poročalo, da trenutno službo za pomoč, prosimo, izberite način dostave paketa razumno.Da bi dobili boljšo dostave izkušnje

Nasveti:

Prosimo, zbiranje in sledite moji trgovini in zbiranje izdelkov, ki so vam všeč.Bomo redno distribucijo trgovina kuponi z navijači.Ob istem času, lahko prejmete nove informacije o izdelku in popust informacij v najkrajšem možnem času.

O dejanskih flash kapaciteta pomnilnika:

Ta se izračuna razlika med proizvajalcem in RAČUNALNIKA, prosimo, Google 'Pomnilniško kartico sposobnosti", da bi dobili več informacij.Vaš RAČUNALNIK pravi, 1 GB = 1.073741824 Milijard bajtov, kjer Trgu Določa, 1 GB = 1.00 Milijard bajtov.

O resničnih zmogljivosti

4GB ≈ 3.6 GB-3.9 GB

8GB ≈ 7.4 GB-7,8 GB

16GB ≈ 14.2 GB-15GB

32GB ≈ 28GB-30GB

64GB ≈ 58GB-60GB

128GB ≈ 110GB-120GB

Oznake: pečat usb ključek, svinčnik torbica, usb3.0 kabel, usb c memory stick, kartica, flash pomnilnik, logotip, mino usb pomnilnik, kuvo memory stick, bliskovni pogon lesene, stick usb.

Podatki

Številka Modela USB 3.0 pomnilniški ključek
Vrsta Vmesnika USB 3.0
Certificiranje CE
Šifriranje No
Čas je, da trg Maj-13
Material Lesena
Teža Izdelka Za 20,2 g
Paket No
Blagovna Znamka JASTER
Vrsta Izdelka Flash Disk
Slog Stick
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Po meri LOGO Lesene USB3.0 Flash Disk 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB Foto Polje Pero Pogoni Poročno darilo Memory Stick Pravi Zmogljivosti

Po meri LOGO Lesene USB3.0 Flash Disk 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB Foto Polje Pero Pogoni Poročno darilo Memory Stick Pravi Zmogljivosti

Podobni izdelki: