ANGRONG 2x Za VW Transporter T5 Rdeče Zadnji Odbijač Reflektor Caravelle / Multivan (pre-facelift) 2003-2011 (CA244)

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.37

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis: 2 kosa (par) Rdeče Zadnji Odbijač Reflektor za VW T5 Transporter Rdeči Pokrov Lahko fit naslednje: Original OEM Park / Del Številke: 7E0945105, 7E0945106 Za VW: Za VW T5 Transporter / Caravelle / Multivan (pre-facelift) 2003-2011 PROSIMO, PREVERITE PRAVILNO VGRADNJO PRED NAKUPOM!!!Paket je vključeno: 2x Za VW T5 Transporter / Caravelle / Multivan (pre-facelift) Rdeča Zadnji Odbijač Reflektor

Mi Ladje po vsem Svetu:Za posamezne izdelke, prosimo, obrnite se na predmet, mesto in naše dostava državah seznam za izključitev na dražbi.

Čas dostave preko Kitajske Post / HongKong Post / Malezija Post Registriranih Letalom, EMS, DHL, UPS, Fedex, itd.

Kupci, ki imajo polno odgovornost, da nam posredujete pravilni naslov za dostavo in telefonsko številko v blagajni.Smo ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali zamudo in/ali poškodb elementov zaradi spremembe naslova ali napake, ki jih kupci po blagajni.

DAVEK (International kupci): Uvoznih davkov se lahko zaračuna nekaterih državah " Carinski kot uvozne dajatve, davek na dodano vrednost, po meri

obračuna provizij in podobno.Smo nimajo nadzora nad tem, kaj se davčni organi bodo zaračunali in koliko kupci so odgovorni za plačilo davkov.Če imate kakršno koli vprašanje o uvozne dajatve, prosimo, obrnite na davčni organi za več podrobnosti pred dajanjem ponudbo na naših dražbah.

Vsi izdelki bodo poslani v roku 1 delovni dan po plačilu preveriti.

Povratne informacije bodo v levo samodejno, ko smo prejeli vaše povratne informacije.Prosimo, kontaktirajte nas pred pusti Negativne povratne informacije, ali Nevtralno mnenje.Mi bi poskušali naše najboljše, da vam pomaga reševanje težav.

-Smo lahko zagotovim, da je vaš nakup izkušnje z mano in naše podjetje bo 5-Zvezdic!!!

-Če obstaja kakršen koli kategorije naše prodajne uspešnosti imate občutek, da smo ne izpolnjuje 5-zvezdic, smo cenjeni se lahko obrnete na nas preko e-pošte pred odhodom povratne informacije.Smo močno vrednost vaše mnenje in predlog, in bo prizadevajo za izboljšanje in očarati svoje zvestobe.

Trudimo se, da vrednost vsakega kupca, 5-star pozitivno eBay izkušnje, ki jih delajo trdo in strokovno.Ponujamo tudi natančne informacije

za naše izdelke, takojšnje sporočanje in razumna in poštena cena (razmerje med ceno in kakovostjo), da naše stranke.Smo dobrodošli

in vesel, če imate vprašanja, težave ali predloge.Prosim, vas prosimo, da nam pišite preko eBay.

Če ni odziva po tem, ko se obrnete na nas večkrat, prosimo, preverite vaš e-poštni spam mapo.

Prosim, NE Zapusti nas, Nevtralne ali Negativne Povratne informacije, brez obrnete na nas vnaprej.Potrudili se bomo, da vam pomaga rešiti vaše težave.

Smo odgovori e-poštni sporočil v 1 business / delovnih dni; Naš Poslovni čas: Pon-Pet 9:00-18:00 UTC/GMT +8 ur

Oznake: multivan, vw t5, v transporter t5, zavese multivan t4, cle vw t5, vw video, vw sharan, vw volkswagen transporter t5 iskanje, gt volkswagen, t5 multivan.

Podatki

Za Vozila Znamke/Modela VOLKSWAGEN
Blagovna Znamka ANG RONG
Napetost 12V
Volkswagen Model TRANSPORTER
Element Teža 111g
Uporaba Za VW T5 Transporter / Caravelle / Multivan (pre-facelift) 2003-2011
Ime Modela 7E0945105, 7E0945106
POKROV Z Rdečo Lečo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

ANGRONG 2x Za VW Transporter T5 Rdeče Zadnji Odbijač Reflektor Caravelle / Multivan (pre-facelift) 2003-2011 (CA244)

ANGRONG 2x Za VW Transporter T5 Rdeče Zadnji Odbijač Reflektor Caravelle / Multivan (pre-facelift) 2003-2011 (CA244)

Podobni izdelki: