5 Barv Tie-Dye Kit Bombaž Perilo Oblačila Barvil nestrupeno DIY Moda Barvanje Kit Barve Umetnosti Oblačila Za Barve Barve

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.29

-14%

€10.81

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet Točk:

1、DIY: barvila, ki so trajne in barvo hitro, da ne zbledi v pranje, ker oni so mixable,lahko ustvarite svojo lastno meri barve.

2、Visoke Kakovosti: z Uporabo visoko kakovostne barve,je res, je nestrupen,brez vonja,dolgotrajno,vabljiva.Velikost: Višina:25 cm(za 9,8 cm),Širina:21 cm(za 8,3 palca).

3、Convient: Preprosto upravljanje,tie-dye prahu dodatno pritrjevanje agent, samo, ki je napolnjena z vodo v steklenico, brez uvajanja barve, enostavno čiščenje.

4、Komplet vsebuje: Rumena, rdeča, fuksija, temno modra, zelena.Njena barva je zelo živahen in vzorce, ki se proizvaja z njim se bo ljudem energije.

5、Komplet Vsebuje: 5 steklenic, ki vsebujejo barvilo 1.50 oz barvanje, 5 dye pakete, 8 zaščitne rokavice, 40 gume pasovih, barvno navdih/navodila vodnika.

barve:5 barv

Element Teža:193g(za 6,8 unč)

Material:dye

Komplet Vsebuje: 5 steklenic, ki vsebujejo barvilo 1.50 oz barvanje, 5 dye pakete, 8 zaščitne rokavice, 40 gume pasovih, barvno navdih/navodila vodnika.

Značilnosti

Smiselno je, da so poskušali ustvarjalne slike, kaj si želite v svojem belega T-shirt.

Lahko izvedbo preoblikovanja starih oblačil, načrtovanje nove vzorec, let stare stvari sijaj z novo slavo, biti ustvarjalen in zabaven.

Lahko bi podobna oblačila, ki jih sami pošljete freiends.

Naše storitve, Če imate kakršne koli dvome z naših izdelkih ali storitvah,vas prosimo, da stik z nami prvič.Mi bi poskušali naši moči, da rešimo to za vas vse čas.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: vzponi na vrh tie dye, barvanje flat, tie dye kompleti michaels, tekstilni tie dye, barvanje oblačil roza v prahu, potegnite tye in dye, allneon tie dye, tie dye, kompleti tie dye, tiy dye kit.

Podatki

Barva 3 Rdeča, rumena, zelena, turkizno, oranžno
barva 1 Rumena, rdeča, vijolična, modra, zelena
Material dye
Številka Modela barva za oblačila
Teža 193g
barva 2 Fuksija,Oranžna,Rumena,Apna,Turkizno

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

5 Barv Tie-Dye Kit Bombaž Perilo Oblačila Barvil nestrupeno DIY Moda Barvanje Kit Barve Umetnosti Oblačila Za Barve Barve

5 Barv Tie-Dye Kit Bombaž Perilo Oblačila Barvil nestrupeno DIY Moda Barvanje Kit Barve Umetnosti Oblačila Za Barve Barve

Podobni izdelki: