IINE Krmilnik Za Nintend Stikalo Pro Brezžični Krmilnik Igra Palčko Gamepad NS Pro Stikalo Dodatki

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€20.94

-29%

€29.91

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

OPOMBA: črna in za vklop ne NFC .roza yellew rdeča bela zelena so NFC 3. so se zbudiš

Značilnosti

1. Gladke linije in elegantno ohišje za zunanjo. 2. Brezplačne vaše roke, da bi igro, ki je enostavno, in prilagodite moč vibracij, popolnoma vključevanju v igro. 3. Podpora NFC funkcijo. 4. Priročnik za neprekinjeno fotografiranje: Pritisnite eno ali več ukrepov tipke in neprekinjeno fotografiranje tipko, da nastavite na neprekinjeno fotografiranje funkcijo. 5. Samodejno neprekinjeno fotografiranje: Pritisnite katerokoli dejanje tipko k, da nastavite na neprekinjeno fotografiranje in pritisnite tipko za neprekinjeno fotografiranje gumb, da nastavite funkcije gumb za samodejno neprekinjeno fotografiranje. 6. Jasno, neprekinjeno fotografiranje: Pritisnite in pridržite vsako dejanje, gumb za tretje čas in pritisnite gumb za neprekinjeno fotografiranje jasno neprekinjeno fotografiranje funkcija ta gumb.

Specifikacija

Način povezave: Bluetooth povezava Vibracije način: Da, Neprekinjeno fotografiranje način: priročnik za neprekinjeno fotografiranje in samodejno neprekinjeno fotografiranje Velikost: o 15.4 cm*11.1 cm*5.9 cm/6.06*4.37*2.32 v Material: ABS okolju prijaznega materiala Teža: približno 320 g Dolžina uporabe: 7-8 ur, ki se Uporablja platformo: za Preklop RAČUNALNIKA

Brezplačno Prst z Ročno/Samodejno Burst Način

Ne imenujejo je varanje.To je samo pomembno, da se zaščitite igralec je palce v dolgih ur od igra!Izbruh način vam prihrani neprestano razbija isti gumb.Razporejene gredo lahko ročno ali samodejno.V ročnem načinu, se hitro sproži le, ko jo držite gumbi.V samodejnem načinu je nenehno požari, ne da bi morali pritisnite gumbe.

Dvojno Motorji in Nastavljiv Nivo Vibracij

4 Stopnjami vibracij, 100%, 70%, 30%, 0%.

Nadzor

Seznanjanje: Pritisnite Y in Dom za 2 sekundi.O: Pritisnite Home za 1 sekundo.Vibracije Up: Pritisnite D-blazinico in "+" za 3 sekunde.Vibracije Navzdol: Pritisnite D-blazinico in "-" za 3 sekunde.

Burst Način Nastavitve

Priročnik Burst: Pritisnite Počil in enega ali več gumbov dejanj (A/B/X/Y/L/R/ZL/ZR/D-pad) nastavite.Pritisnite in držite gumb dejanje če želite planil ogenj.Nastavite lahko več kot eno kombinacijo.Auto Burst: Pritisnite Počil in enega ali več gumbov dejanj (A/B/X/Y/L/R/ZL/ZR/D-pad), dvakrat.To bo začetek streljanje brez, da pridržite gumbe.Preklic Samodejnega Burst: Pritisnite isto gumbi znova.Jasno, Vse je Počil Nastavitev: Pritisnite D-pad Dol in "-".

Združljiv Model

Nintendo Tudi Stikalo, delo z RAČUNALNIKOM in Android pametne telefone

Kaj je v škatli

1 x Pro Krmilnik 1 x Kabel za Polnjenje (USB Tip-C)

Oznake: gamepad ipega, stikalo veselje con polnjenje oprijem, strani stikalo pro, gamepad stikalo, veselje con nintendo stikalo, Nadzor, stikalo nintendo stikalo ns pro, directional nintendo stikalo, gamepad pubg, igre nintendo stikalo.

Podatki

Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Številka Modela Stikalo Pro Krmilnik
Blagovna Znamka Ipega
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Blazinice

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

IINE Krmilnik Za Nintend Stikalo Pro Brezžični Krmilnik Igra Palčko Gamepad NS Pro Stikalo Dodatki

IINE Krmilnik Za Nintend Stikalo Pro Brezžični Krmilnik Igra Palčko Gamepad NS Pro Stikalo Dodatki

Podobni izdelki: