Prenosni računalnik z matično ploščo Za DELL N7110 PC Mainboard 09NWTG DAV03AMB8E1 polno tesed DDR3

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€57.81

-7%

€62.83

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opombe: matične plošče so številka dela posebne.Morate naročilo z natančnim del število matično ploščo ste zamenjava; to je potrebno, da bi se izognili vrne, zamude in obnavljanje pristojbin.NE moreš iti z model ali model, serijska številka sam!Dobimo navzkrižno sklicevanje in združljivost informacije od proizvajalca (kot tudi drugih različnih virov); medtem ko počnemo to, da po naših najboljših močeh, ne bomo zagotovili natančnost.Če ste negotovi, se posvetujte z vašim prenosni računalnik proizvajalca.Prosimo, da,, ki temelji na delu samo številko.Pred nakupom: Če imate posebne zahteve.obvestite me, ko vam naročilo element.Uredbe in predlog: 1)Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno.Te stroške kupca odgovornost. 2)Če se odločite, Hong Kong post air mail ali Hong Kong post parceli ali Kitajska post air mail ali po Kitajsko post zraka parceli.Bodo vzeli več časa, kot EMS in drugih izrecnih način, in lahko ne sledi, da vam blago na spletu, ampak to je razlog, zakaj je na tem briljantno ceno! 3), Če želite, da se je odločil gospodarstvo dostava načine, kot je kitajska, post air mail, itd., je ponavadi 28-40 dni .Predlagam, da bi bolje odločil, EMS , zato, ker kitajska post air mail in hk post zraka poštnih storitev zelo slaba, da so ponavadi izgubil parceli in zamud.Včasih traja 1-2month .če ste izbrali možnost HK POST in china post air mail povzroči izdelek pokvari .to je kupca odgovornost.Ne morem vračilo denarja.Če ste izbrali možnost dostave načine prosimo, dobro razmislite. 4) Če DHL ali UPS.ko ste živi v samoti.Ups, DHL ali zaračuna dodatno provizijo, bom obvestiti, da boste čim prej.Če ne morete odgovoriti, me je v roku 3 dni .Sem se spremeni dostava načine, da EMS O nas: mi Smo profesionalni prenosni računalnik z matično ploščo dobavitelj od leta 1999,za vse matične plošče prihajajo iz prve roke.Drugače,mi imamo svoje strokovno tehniki za popravilo & testiranje.Pozornost do naše izdelke: K40AB,K50AB,K56CM,K53Z,K53SD,K53SV,K53U,K51i0,K50IJ,K46CM,UX32VD,UX31E,UX31A2,UL50F,X61S,X55VD,K55VD,G60JX,G75VW,N53SV,N61JQ,N71JQ,X1005,UL50F,G53JW,F70SL,G53SX,G73,K42F,G74SX,K55DE,N53JG,N73SV,Q500A,SC400,UL80VT,X55A,U47A,X55VC,K53SC,K55N,K45VD ...Tisti model številk le del našega parka ,imamo tudi druge modele.Če ste zainteresirani za katerega koli od naših izdelkov ali bi radi razpravljali naročilo, vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi smo veseli, da se oblikuje dolgoročne odnose z našimi strankami.Dostava: Mi lahko ladja na Svetu z HongKong Post.

Smo običajno ladja na naslov za dostavo, ki ste se prijavili na www.slowoodlife.si.

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po plačilu preverjeni.

Vračajo politike: 1) Polno garancijo proti kateri koli okvarjen izdelek 2) Vračilo je za izdelek, ceno, samo 3) Ravnanje, poštnino in stroški pošiljanja niso vračljiva. 4) Okvarjen izdelek se mora vrniti v 30 dneh od prvotne datum prihoda. 5) Vračilo ali zamenjava bo treba urediti po prejemu vrnjenega postavka 6) Kupec mora vrniti postavka na svoje stroške postopka za Preskušanje: Imamo lasten strokovni inženir ekipo in popravilo storitve za vas, dobavo izdelkov z visoko kakovostjo,dober videz in razumno ceno.Pred dostavo, imamo naslednje teste: 1. Preverite videz, kot turps, prah, kositrni spajkanje ali drugih umazano znamke na krovu. 2. Preverite, ali je nima elektronskih izolacija gumiranem papirju. 3. Preverite, ali je premalo opreme, rje, rot toplote odstranitev ohišja. 4. Preverite, notranji in zunanji priključek LCD-zaslon , Dva pomnilnik, DVD voznik, Omrežne povezave, Telefonski, Miško, Tipkovnico, Izbiranje, USB, SD priključek, PC, 3.3 V COMS baterijo, Baterijo ali polnjenje in praznjenje, Polno teče 3D, ponovno Zaženite sistem,in tako na vsaj dva krat.Povratne informacije: Če stranka nam negativne povratne informacije, naključno, tako, bo izgubil po-prodajnih storitev.

Če ste zadovoljni z dele, ki ste jih kupili, prosimo, vzemite si trenutek, da nam dobre povratne informacije.

Če se ne bodo zadovoljili z deli, ki ste jih prejeli, prosim, NE NAM NEGATIVNIH komentarjev!stik z nami prvič, da odpravite težavo.Potrudili se bomo, da nudimo najboljše izdelke in storitve..

Prosimo, da nam pošljete e-pošte in vam bomo odgovorili v razumnem roku. '

Oznake: kaj dell xps, dell laptop, x5680, ddr3 ram, 2600, am4 motherboard, amd procesor, sata cabl, mini itx matične plošče, matično ploščo računalnika.

Podatki

Grafična Kartica Vrsta Integrirana
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Prenosni računalnik
Form Factor ATX
Trdi Disk Vmesnik SATA
Certifikat Kakovosti NOBEN
Vrsta Vtičnice Reža A
Postavka Stanje Prenovljen
Vrata USB 3.0
Nabor vezij A88X
Maksimalna Kapaciteta Ram-A 8 GB
Pomnilnik kanal Enotni
Navedenim Datumom Začetka Prodaje, 2013
Paket Da,
Številka Modela n7110
Proizvajalec Čipov INTEL
Tip CPU INTEL
Vrsta Spomina DDR
FSB / HT Drugo
Pomnilnik Banka 2 DDR3 DIMM
Blagovna Znamka SAMXINNO
S CPE No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Prenosni računalnik z matično ploščo Za DELL N7110 PC Mainboard 09NWTG DAV03AMB8E1 polno tesed DDR3

Prenosni računalnik z matično ploščo Za DELL N7110 PC Mainboard 09NWTG DAV03AMB8E1 polno tesed DDR3

Podobni izdelki: