3 VELIKOST fish tank živim slap rockery

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€37.70

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis

Smole obrti postavi v rezervoar rib dodaj naravno vzdušje, da je fish tank!Naj ribe svobodno potuje, in čudovito zabavna je samoumevna.Primerna za morske vode, sladke vode in drugih okoljih.Simulirani vodne rastline so prednosti ne deformacije, ne izginja, in stalno vzdrževanje, kot nove, in so primerni za urejanje okolice in dekoracijo v akvariju.

Značilnosti

- Barva: kot je prikazano. - Material: smole. - Velikost: rockery NI 06 :15x14x23cm/ 5.9x5.5x9.05inch.NO 07:16X14X27CM/6.3X5.5X10.7inch NI 08:19x16x31cm/7.5x6.2x12.2 palca - Ustvarjalne slap vzorec, ki je edinstven, da okrasite vaš riba bencinski tank. - Izdelan iz visoko kakovostnega materiala za varno in trajno uporabo. - Namakanje v vodi dolgo časa ne zbledi, in varna za ribe. - To je kot nalašč za okrasitev vašo kopalnico, dnevni prostor ali restavracijo. - Enostaven za čiščenje, umazanijo je mogoče oprati stran z mehko sperite z vodo.

PAKET

1 NAJPREJ : samo eno rockery 2 DRUGI :eden Rockery,eno vodne črpalke, en paket živim paket

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

nič

Oznake: domače ribe dekor, ribe tackl, ribnik, vodnjak, akvarij dekoracijo, groot akvarij dekoracijo, akvarij filter slap, akvarij dekor, betta, akvarij deco.

Podatki

Vodne Vrste Dekoracije Dekorativne Frnikole
Vrsta ribe
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 65
Teža 1.5

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

3 VELIKOST fish tank živim slap rockery

3 VELIKOST fish tank živim slap rockery

Podobni izdelki: