19-Opomba Liro Harfo Mahagoni Kovinski Niz Kosti Sedlo Liro s Harfo Iskanje Ključa

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€45.18

-28%

€62.75

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Je prvi niz instrumenta v Westen Državah.Od Renesanse, to je bil tudi simbol Zahodne glasbe.Igranje Liro je pomemben način, da se naučijo grške glasbe polje poezije.Leia je prvi, strunami instrument, ki je na Zahodu.Simbol pesnik Erato, njegovo dostojanstvo in lep tj.

Liro harfo izrezljane iz kos Mahagoni, visoka trdota in gostota lesa je dovolj močna, da je v ton in se izognili niz sila v gozd.Instrument je toplo izrazili s prijetno melodijo.

19 kovinske strune liro harfo opremljen z trpežne jeklene strune.Ton, ki je ton in se lahko napolni v celoten prostor.Krajši niz je, višji ton boste dobili.In tako se napetost strune.

Najboljše darilo za otroke, odrasle, za začetnike, ljubica,prijatelji,strokovnjaki in razredi.

Na liro harfo, z zaobljenimi robom, bolj varna in udobje, da imajo; kosti sedlo lahko prenašajo vibracije boljše; Z zanko konec obliko za bolj stabilen in ga hranite v melodijo.

barva:zelena

material:mahagoni

velikost:40x29x3.5 cm

Vsebina Paketa:

1 * Lyre

1 * Iskanje vzvod

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: harfa, kosti sedlo za akustično kitaro, liro pranje, akustično kitaro kosti matica sedlo, harfa glasbe, povoj pest, harfa mini, kitara harfa, led lyre, coolbaby rs.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

19-Opomba Liro Harfo Mahagoni Kovinski Niz Kosti Sedlo Liro s Harfo Iskanje Ključa

19-Opomba Liro Harfo Mahagoni Kovinski Niz Kosti Sedlo Liro s Harfo Iskanje Ključa

Podobni izdelki: