Obrvi Veleposlanik Obrvi Svinčniki Kozmetika Make Up za Dekleta, Ženske Trajne Obrvi Svinčnik SK88

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.81

-22%

€7.54

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Obrvi Veleposlanik Obrvi Svinčniki Kozmetika Make Up za Dekleta, Ženske Trajne Obrvi Svinčnik SK88 Opis:

Opis:

Velikost: 19 * 1,5 cm

Barva: Črna, Svetlo Maroon, Temno Rjava, Taupe Rjava, Rdeče Vino, Rdečkasto Rjava

Specifikacija:

Kvadratni jedro težko formula design: Težko formula opozoril tatoo obrvi svinčnik lahko preprosto ustvarite krtačo kapi podobni lase, zaradi česar obrvi popolno in naravno.Na novo zasnovani multi-nevihte kvadratnih jedro težko formula nib ustvarja naravno napolnjena obrvi videz.

Ustvariti naravne obrvi: Naše obrvi svinčniki so oblikovane za vsakogar za uporabo.Obrvi so debele in impresivno.Dobesedno, ko so vaše obrvi so le del ličila in so še vedno nedotaknjene po dolgem in naporen dan, vam bo pustil trajen vtis.Dovolite, da vaše obrvi govorijo zase.

Nepremočljiva in trajne, lahko hitro pripravi oblike obrvi in hitro barvanje obrvi.Naše obrvi svinčnik preprečuje znoj, vode in solze iz pridobivanje obarvajo.Dolgotrajna formula zagotavlja, da vaš ličila traja skozi ves dan brez obarvanja ali izginja zaradi znoj, dež ali celo vodni športi.

Mehke in nežne poteze: pero jedro, ni mehak, niti ne trdim, in to ni enostavno prekinil obrvi svinčnik zaradi svoje zmerno žilavost. Preprosto barve, enostavno za pripravo, naravnega in gladko obliko obrvi, enakomerna in natančna, dolgotrajno, št halo barvanje, in enostaven za vzdrževanje celotnega lepe obrvi obliko.

Določite obliko obrvi: različne opcijske barve so primerne za vašo naravno ali mikro-kraki obrvi, da izpolnjujejo različne ličila in lase barvo ujemanje.Lep učinek je primerna za vsakodnevno ličila, stranka ličila in strokovno ličila.

Opomba:

Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite rahlo meritev odklona.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazano na sliki.

DEJANSKI ELEMENT, KI LAHKO IMAJO LOGOTIP

Paket Vključuje:

1 x Obrvi Svinčnik

Oznake: oblikovna kolutu, oddanih kolutu, LBJ, pritisnite tortiljo, boben kolutu, nike gume čevlji za moške, košarka čevlje nike, penn kolutu, abu garcia kolutu, abu garcia.

Podatki

Količina 1
Velikost Full Size
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Številka Potrdila As
Koristi Enostaven za nošenje
Sestavine As
Številka Modela 271786
Oblikovanje Svinčnik
Blagovna Znamka Y&M&F
Poreklo CN(Izvora)
Vodotesno / Water-Resistant Da,
NETO WT As

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Obrvi Veleposlanik Obrvi Svinčniki Kozmetika Make Up za Dekleta, Ženske Trajne Obrvi Svinčnik SK88

Obrvi Veleposlanik Obrvi Svinčniki Kozmetika Make Up za Dekleta, Ženske Trajne Obrvi Svinčnik SK88

Podobni izdelki: