Baby Kopel Igrače DIY Stran Igrače Za Otroke gradniki Slideway Stran Splash Kopanje Slediti Žogo Nastavi Igrače Dropshipping

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.26

-33%

€6.37

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Res park /Hitra dostava/support dropshipping

Hi,dragi prijatelj,podpiramo debelo dropshipping,Imamo veliko zalogo zdaj,mi lahko ladja vaše naročilo v 2days,Dobrodošli, da nas kontaktirate, da bi razpravljali o sodelovanju, vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.Lahko dodate moj wechat 13618467870 ali whatsapp +86 15111005080 za hitro komunikacijo

Bullet Točk: 1、Kakovost Materiala: iz zdravih in okolju prijaznih plastičnih materialov, za ta izdelek je nestrupen in ne-draži.

2、Praktične za Uporabo: različne metode zbiranja, kot vam je všeč, voda skladbo kakav je mogoče razdeliti, da igrajo, veliko kombinacij, ki čakajo na vas, da odkrijete.

3、Zmogljiv Disk Design: Ta izdelek je podjetje in ne sodi, potisnite nazaj je opremljen z več močna sesalna skodelice, se lahko absorbira na gladke stene, kot so ploščice, steklo, itd.

4、Preprosta Montaža Metoda: Enostavno razstavljanje, enostavno sestavljanje in razstavljanje, lahko uveljavljajo otroške roke-na sposobnosti.

5、Odlično Darilo za Rojstni dan: Ta dan otrok darilo lahko vaš dojenček se zaljubite v kopel.

Specifikacija:

Ime: Kopalna Kad Igrače

material: plastika

Dimenzije in teža: 18-delni kopalnica nastavite sledenje

Color box embalaža velikost: približno 25*7*21 cm/9.84*2.76*8.27 v

Enotni okvir teža: približno 033kg.

39-kos kopalnica skladbo paket color box paket velikost: približno 30*10*23 cm/11.81*3.94*9.06 v enotni okvir teža: približno 0.69 kg

66-kos kopalnica železniški paket color box paket velikost: približno 44*10*28 cm/17.32*3.94*11.02 v enotni okvir teža: približno 1.1 kg

Primerno starost: več kot 18 mesecev.

Opomba: Ta izdelek vsebuje majhne pribor in jih je treba uporabljati v okviru skrbi za odrasle osebe.

Seznam Vsebine:

18-delni set:

Sledi Dodatna Oprema*8

Raca * 1

Milo Tekoče Model * 1

Sesalni * 5

Kapsula * 1

Žogo * 1

Runner-up velikosti 2 * 1

39-delni set:

Sledi Dodatna Oprema * 19

Raca * 1

Žogo * 2

Milo Model * 1

Sesalni * 12

Kopel Žogo * 1

Kapsula * 2

Runner-up velikosti 2 * 1

66-delni set:

Sledi Dodatna Oprema * 34

Raca * 2

Milo Model * 1

Sesalni * 22

Runner-up No. 2 * 2

Kopel Žogo * 1

Kapsula * 2

Žogo * 2

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov MORA MATC H vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.slowoodlife.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: kabinet železnici, lego arch blok, gume splash blok, predal železniškega stran, kopalnica za igrače, otrok vodni kopeli set, cilj baby kopel določa, igrača vode, diapozitiv progi, kopel igrača za otroka.

Podatki

Material Plastični
Blagovna Znamka MINOCOOL
Vrsta Drugo
Spol Unisex

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Baby Kopel Igrače DIY Stran Igrače Za Otroke gradniki Slideway Stran Splash Kopanje Slediti Žogo Nastavi Igrače Dropshipping

Baby Kopel Igrače DIY Stran Igrače Za Otroke gradniki Slideway Stran Splash Kopanje Slediti Žogo Nastavi Igrače Dropshipping

Podobni izdelki: