NanoVNA Testboard Kit Vzdržljiv Natančno Omrežja, Analiza, Test Odbor Demo Odbor Visoke Kakovosti Razvoj Odbor

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.20

-11%

€5.85

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet Točk:

1. Primeren Model: Ta test odbor kit se uporablja za NanoVNA ali drugih vektorski analizator omrežja uporabniku prijazen merjenje plugins in SMT naprave.

2. Test Odbor Vsebuje: Ta test odbor vsebuje plug-in preizkusite vezje, ki je primerna za VNWA Testboard in nabor 0805 in 1206 poskusni vezja, so dodali.

3. Uporaba Opomba: Zaradi SMT vezje ne morejo v celoti upoštevati vse vrste testnih situacijah, nekateri deli izpita morda treba cut konec.Prosimo, prepričajte se, da ste dovolj hands-on zmogljivosti.

4. Pripravite Varjenje Orodij: To vezje je ni vgrajena pred dostave, prosimo, da pripravite svoje varjenje orodij in graditi testno vezje glede na vaše test potrebe.Nismo odgovorni za vezje smernice.

5. Paket Vključuje: paket vključuje Testboardx1, SMA Ženski Adapterx6, 6 mm Baker Studx4, M2.5 Screwx4, 40pin Krog Vtičnico*2 in 0805 49R9 Kalibracijo Resistancex2.

Opisi:

NanoVNA Testboard kit \ RF demo kit:

V testboard komplet omogoča NanoVNA uporabniki zbrati koristne komponente šablona, da hitro sestavi preprosto vezje RF in oceni uspešnost NanoVNA.

Embalaža incuding: Testboard Tiskano Vezje Boardx1(Združljiv z DIP blazine VNWA Testboard in dodajte 0805 in 1206 STM blazine), GURS EndConnectors (isto vrsto kot NanoVNA)x6, Baker 6 mm spacersx4, M2.5 4 mm screwsx4, 40 pin ženski SIL socketx2 in Upor SMD 49R9 1% 0805 x2.

Seznam Vsebine:

Testboardx1

SMA Ženski Adapterx6

6 MM, Bakra Studx4

M2.5 Screwx4

40pin Krog Socketx2

0805 49R9 Kalibracijo Resistancex2

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: nanovna, nanovna v2 3ghz, antena analyzer, ai robot vektor, nanovna test, brezplačen test nosečnosti, hitri test, vektor robot ruske, vna, ipex sma.

Podatki

Številka Modela Testboard kit
Uporaba Domov DIY
Material Nerjaveče Jeklo
Vrsta Ročno Orodje Deli

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

NanoVNA Testboard Kit Vzdržljiv Natančno Omrežja, Analiza, Test Odbor Demo Odbor Visoke Kakovosti Razvoj Odbor

NanoVNA Testboard Kit Vzdržljiv Natančno Omrežja, Analiza, Test Odbor Demo Odbor Visoke Kakovosti Razvoj Odbor

Podobni izdelki: