Interaktivni Puzzle Igra Igrače Za Pse Hrana Za Hišne Živali Izdajanje Napajalni 2020 Nova

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.77

-14%

€7.88

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet Točk:

1、Začetnik Kuža Puzzle: Ta interaktivni kuža puzzle igrača je super prigrizek razpršilnik, ki lahko pripravijo bolj zahtevna, igre za vaš psiček.

2、Kako Igrati: To trajno kuža je igrača za psa možgane igra, ki je zelo primerna za začetnike.Dal vaš kuža najljubše prigrizke v 9 prigrizek oddelkov in kritje kosti.Povejte vaš kuža, kjer prigrizki so in naj kuža igra začne!

3、Hranjenje Veselje: To zabavno razpršilnik igrača za psa se lahko uporabi za vaš kuža z zdravimi prigrizki ali suho kibbles problemov hrane težave upočasnijo fascinantno obrok čas.

4、brez BPA, PVC in Ftalati: iz hrane-varnih materialov.Ta vzdržljiv pes dejavnost igrača je narejena iz trde plastike.Po izpraznitev pasje hrane razpršilnik prostor, lahko si umijte roke z milom in vodo.

5、Pomaga Zmanjšati Destruktivno Vedenje: Za ustvarjanje pozitivne izhod za psiček je naravni žvečilni, kopanje in lovski nagon, to puzzle igrača pomaga preusmeriti slabo vedenje.

Specifikacija:

Velikost: približno 28*28*3cm/11.02*11.02*1.18 palčni

Material: hrana razred plastike

Seznam Vsebine:

1*Puščanje Hrane, Igrač

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Oznake: pes dejavnost igre igrajo, interaktivni iq pes zdravljenje razpršilnik, pes interaktivni puzzle, kuža puzzle, mačke puzzle, žogo pes, psi igrače interaktivni, črni pes igre, pes lovski igrače, izobraževalne pes puzzle.

Podatki

Debelo Da,
Nastavite Vrsto No
Material Drugo
Funkcija 03 Pes Podajalnik
Funkcija 01 Igrače za hišne živali
Igrače Tip Interaktivne Igrače
Funkcija 02 Pet podajalnik
Vrsta Hrano Za Hišne Živali, Izdajanje Podajalnik

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Interaktivni Puzzle Igra Igrače Za Pse Hrana Za Hišne Živali Izdajanje Napajalni 2020 Nova

Interaktivni Puzzle Igra Igrače Za Pse Hrana Za Hišne Živali Izdajanje Napajalni 2020 Nova

Podobni izdelki: