HENLICS 2018 Trajne Nepremočljiva Žamet Mat Šminko Pero Gloss za Ustnice Ličila Kozmetiko Megle Žamet Mat Vlažilne

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.96

-74%

€15.83

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

HENLICS 2018 Trajne Nepremočljiva Žamet Mat Šminko Pero Gloss za Ustnice Ličila Kozmetiko Megle Žamet Mat Vlažilne trgovina na Drobno, trgovina na debelo, dropshipping ali OEM storitev so na voljo na HENLICS ličila kozmetiko 12 Razpoložljive barve, obleko za različne vrste seksi ustnice ličila:

Mat/Megle Učinek: Y711#; Y712#, W705#; W706#; W707#; W708#; W709#; W710#;

Mah Učinek: S702#; S703#; S704#;

Šimer Učinek: Z701# Značilnosti: - 8-urni dolgotrajno zaklepanje vlažilne vode, zmanjšanje ustnice linije Ustnice Ličila Kozmetični - Dodajte razkošne, vlažilna barve za usta s pravo barvo Šminke. - Na voljo v različnih kremno mat in mavrična konča. - Ustnice so vlažilne,gladko, udobno in opredeljena. - Dolgo-nošenje šminka drsi o truda za mehčanje in stanje, medtem ko dali slastni barvo v samo eno potezo. - L uxury zlato barvo, videz, 12 modne barve, ki Vsebujejo rose eterično olje, izdelano z edinstveno toplo uvožene tehnologije, navedite vaše ustnice bolj gladek občutek, takoj vlažilne vaše ustnice Uporaba: 1.Odprite svoje ustnice rahlo in nežno postavite na šminko za centralno oris. 2.Dal na šminko iz kotičkov ust do centralne ustnice.Večkrat dal na šminko na sredini lowerlips.Seksi in svetle ustnice bodo prikazani na enkrat.Opomba:Odvisno od tega, kako je uporabljal, ta vsestranska formula gre od zagotavlja popolno zajetje za ustvarjanje obarvajo ustnice.Podrobnosti: 1PC HENLICS Luxury gold multi-vidik diamong pisane šminka Neto vsebino: 2.2 g Teža(z pakiranje): 47 g Pakiranje Velikost:10.2 cm*2.4 cm*2.7 cm Kakovost Varno Garancija: Proizvajajo Licenco: YZ 20161191 Izvršni Standard: GB/T 1977 Certifikat: ISO22716/GMPC je narejen z živili razred surovin.Uporablja se lahko za nosečnice.Shippment: mi Bomo poslali postavke v 1 dni po payme nt , Na splošno, vaš paket bo prispel v 20-40 dni ( Brezplačna Dostava)

Dolgotrajno Kolorit Učinek, ki Ni Enostavno, da se Podrgnil v Dnevno,

Vendar Eeay, da je treba Odstraniti z

Učinkovito Vlažilno, voda očitno večja, ko uporabljate to šminko pero

Se šminka, pero je enostaven za rabo, ne strdek

1.Plačilo podpiramo naslednje metode: Western Union, TT , Paypal, Yandex.Denar, Visa/Maestro, WebMoney in tako naprej, Depozitni je naša prednost, način plačila . 2.Dostava Priprava Čas: mi bomo poslali postavke v 1 dni po payme nt , Na splošno, vaš paket bo prispel v 20-40 dni ( Brezplačna dostava) .Brezplačna dostava Za Wordwide , obliki, kot sledi bi lahko sprejeli kot referenca.Če niste prejeli blaga v 60 dneh, se obrnite na nas za čas podaljšanja, ne odprite sporu zaradi tega, ker dostave je popolnoma iz prodajalca nadzor, bi bilo treba Post office dolžnost, Hvala .Če želite hitro pošiljko, priporočamo, da izberete express ,kot so DHL, EMS, itd. , ker je gospodarska pošiljko način se ne da hitro . 3.Vračilo 1.Če je vaš izdelek je pojavil problem kakovosti ali bile poškodovane, vas prosimo, da nas kontaktirate ,bomo poslati ali nadomestilo za vas . 2.Če ne boste prejeli izdelek po zaščite času bomo ponovno pošlji ali nadomestilo za vas . 3.Prosimo, upoštevajte, ne vzemite responsiblity po meri, obračunov in dajatev.Vedno smo razglasi blaga kot darila za preprečitev ali zmanjšanje carin in enostavnost po meri postopka. 4.Povratne informacije : 1.Če ste zadovoljiti s točko in storitve, prosim, pustite Pozitivne Povratne informacije (5 zvezdic), za nas ,hvala lepa. 2.Če kaj, da niste satified ali nesrečni, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ste zapustili povratne informacije ,vam zagotavljamo, da bomo 100% slove vsak problem za vas. 3.Prosimo, pišite nam befor šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje vseh sporov, na mestu, Komunikacija je najboljši način za reševanje težav. 4.Če ste pripravljeni deliti z nami svoje pregled video na vaš socialni mediji, prosimo, obrnite na nas in nam pošljite link za recenzijo, mi bo zelo dobrodošla in bo dal 10 evrov, vrednost nakupovanje kuponov ali drugih daril, kot vam je všeč.

Oznake: šminka dežni plašč, glos za ustnice, dvojni konec lip liner, spustite obliko obesek, lip gloss mix, lip odtenek, šminka matt, šminka swt, šminka pritisnite, nov prihod rdeče vino.

Podatki

Številka Modela HS901
NETO WT 2.2 g
Blagovna Znamka HENLICS
Številka Potrdila YZ20161191
Barve 12 vrste so na voljo
Funkcija Vlažilni, nepremočljiva, zmanjšanje ustnice linije Ustnice Ličila Kozmetični
Sestavine Pentaerythrityl tetraisostearate, octyldodecanol, polyglyceryl-2 triis
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Glavni Material Rose Eterično Olje, Hialuronska Kislina Microspheres in drugi
Priložnosti Stranka ličila/priložnostne ličila/poročni makeup/greva ven, ličila, itd
Učinek Mat Šminko/Vrhunec Šminka/Vlažilno Šminko
Koristi Dolgotrajno
Vrsta šminka
Količina 1 pc HENLICS Šminka Pero Ličila Kozmetični
šminka velikost 1.3*1.3*12.8 cm
Certifikat ISO22716/GMPC

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

HENLICS 2018 Trajne Nepremočljiva Žamet Mat Šminko Pero Gloss za Ustnice Ličila Kozmetiko Megle Žamet Mat Vlažilne

HENLICS 2018 Trajne Nepremočljiva Žamet Mat Šminko Pero Gloss za Ustnice Ličila Kozmetiko Megle Žamet Mat Vlažilne

Podobni izdelki: