Novo Akcija
Naizaiga kašmir trdna fantje zimski šal moda vrh qunlity Dveh odtenkih ring dekleta pashmina , DX1 Povečaj

Naizaiga kašmir trdna fantje zimski šal moda vrh qunlity Dveh odtenkih ring dekleta pashmina , DX1

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€25.81

-20%

€32.67

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Material : 100% dobro qunlity lnner Mongolija kašmir

Velikost: 20x120cm

Naše kašmir ni enostavno gubam, se lahko uporablja, ko visi za en dan, ter mehka in gladka tekstura je mogoče obnoviti samo po sebi.

Notranja Mongolija kašmir, njegove glavne značilnosti so večinoma kašmir, dolgo vlaknin, dobro sijaj, visoka trdnost, visoka belina, mehko puhasto roko; odlično splošno kakovost, vodilni na svetu.

1. Šal je izdelan iz čistega materiala in barvanje naravnih rastlinskih barvil.

2. Šal je minilo različnih varnostnih pregledov in pregledov kakovosti

Država Kakovost Nadzora Ministrstva za Kitajsko.

Torej, tukaj so brez škodljivih snovi, ki ostane v šal , pls ne pranje šal

še enkrat , Nepravilne pralnih metod rezultat v šal škodo.

1. Naša cena ne vključuje Davka na Carinsko ki bi morali plačati za kupca .

2. Če želite premešamo veliko različnih slog šal , vas prosimo, contect z nami spremembe

cena za vas , hvala .

3. Samo vzorec dostava preko e-pošta ali kitajska pošti ali druge gospodarske post zračne linije , ki

treba jemati 20-60 dni .Če vaše naročilo zelo nujno , vas prosimo, contect z nami , hvala

zelo veliko .

Zakaj je To scarft je tako drago ?

Kašmir je tanka plast fine mah, ki raste na zunanji kože koz.To je zajeto v hladno korenine koz.Raste v mrzlih zimskih, odporen na mraz, in pade po segrevanju v pomlad.Se prilagaja seveda na podnebje in je redka posebnih živalskih vlaken. .Kašmir je zelo dragocena, ne le zaradi pomanjkanja proizvodnje (le 0,2% svetovnega skupaj živalskih vlaken proizvodnja), še pomembneje pa je svoje odlične kakovosti in značilnosti.V transakcijo, se šteje, da je "vlaken gem". "Fiber Kraljica".

1. Uporabljamo kašmir najvišje kakovosti iz Notranje Mongolije , ki je približno za 15,5 mikronov, fine in 36-42 mm dolge.Kašmir je mehkejši kot redni volne ,ki osemkrat toplejše od ovčje volne in 33% lažja.

2. Kašmir vlaken, ki je lep v teksturo, močna, lahka in mehka .Oblačila narejena iz kašmir zagotavljajo odlično izolacijo.

Kašmir šal vzdrževanje ukrepi Kašmir je neke vrste beljakovin, vlaknin, ki je enostaven, da je okužen z insekti.To je lahek in enostaven za preoblikovanje.Zato, mora biti oprane in suhe, preden se zbirajo.Zložene in se postavi v ravno položaj.Ne obesite, da bi se izognili zavesa deformacije.Ne uporabljajte drugih izdelkov.Pakiran v vrečko; postavi v temno, prezračevanem, suhem mestu, bodite pozorni, da se anti-tropilaelaps ko je shranjena, in prepreči neposreden stik med anti-zobni gnilobi, ki je zastopnik in kašmir pulover.Pranje in suho, preden začnete zbirati, in zravnajte vrečko in jo položite v omaro.Pri dajanju anti-zobni gnilobi, ki je agent, se prepričajte, da pack nekaj plasti papirja.Ne dotikajte kašmir šal neposredno, da se prepreči bledenje ali poslabšanja.Kašmir šal nošenje previdni, Ker kašmir vlakna, je tanka in mehka, če niste previdni, saj je izredno občutljiva, zato vam potrebujejo posebno skrb in nego.Notranje obloge na zunanji oblačilo, je najbolje, gladko, ne preveč groba in trda, in notranjo vrečo ne sme biti naložen z trde predmete in peresa, knjige, denarnice, itd., tako, kot da bi se izognili lokalni trenja in antibakterijska.Zmanjša trenje s trdimi predmeti (kot so rokave in tabela vrhovi, rokavi in kavč nasloni za roke, hrbet in zofe, itd.) in močno potegnite kljuke, ko nosiš.Nositi čas ne sme biti predolg, bodite pozorni na intervalu okoli 10 dni, tako da se ji vrača elastičnost, tako da se prepreči vlaken utrujenost.

Oznake: čipke šal kašmir, boggy šal kašmir, polje šal kašmir, kariran šal, barvne šal kašmir, gaza šal kašmir, kariran šal, luksuzni kariran, fleece šal kašmir, kariran volne.

Podatki

Slog Moda
Ime Oddelka Za odrasle
Rute Tip Šal
Dolžina Rute 100cm-135 cm
Material Kašmir
Postavka Vrsta Rute
Vzorec Tipa Kariran
Spol FANTJE
Blagovna Znamka Naizaiga

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Naizaiga kašmir trdna fantje zimski šal moda vrh qunlity Dveh odtenkih ring dekleta pashmina , DX1

Naizaiga kašmir trdna fantje zimski šal moda vrh qunlity Dveh odtenkih ring dekleta pashmina , DX1

Podobni izdelki: