Gamepad Veselje-Con(L+R) Igra Palčko Z NFC Amiibo Turbo Počil Funkcijo Za Nintend Stikalo Krmilnika

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€31.10

-21%

€39.37

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Po tem, ko je seznanjanje uspešno, je lahko priključen na električno omrežje in se uporabljajo na gostitelja ali odstrani Povezovanje in uporaba prek Bluetooth Po krmilnikom, ki je nameščen na strežnik, seznanjanje ni mogoče registrirati, vas prosimo, da naslednje metode za preverjanje seznanjanje problem: 1. Poskrbite, da vaš gostitelj je bila nadgrajena na najnovejšo sistem 2.Pritisnite seznanitev tipko, da zaprete ročico, ponastavitev povezave ročaj, in nato potisnite ročico v gostiteljsko 3. Vstavite ročaj v gostiteljice, preverite, ali je smer vstavljanja je pravilna, prestavi na konec in rahlo kliknite zvoka 4. Izvlecite ročico iz gostiteljice, poskusite vstaviti še enkrat, in pravilo, da ne more biti seznanjene zaradi pomanjkanja stika 5. Če ročaj ne bo prebudil, prosimo, da napolnite vaš ročaj pred poskušali seznaniti, Kako uporabite funkcijo TURBO funkcija Vklopite Pritisnite in držite gumb, ki ga želite nastaviti Tur bo funkcijo, potem pa pritisnite gumb Turbo enkrat (A/B/X/v/L/2/R/R2)+(T) zaustavite Po gumb nastavljena na Turve način, če želite preklicati gumb Turbo funkcijo, pritisnite in držite ta gumb, nato pritisnite tipko Tur bo gumb, ko +(T) Opomba: Ko je ročaj je izklopljen, Turbo funkcijo vsi gumbi bodo izginili in jih je treba ponastaviti, Kako uporabljati Amiibo podatkov vzemimo Legend of Zelda, kot primer. 1. Vklopite gostiteljice, par levo in desno ročaji, in nato odstranite iz gostiteljske 2. Vnesite vmesnik v igri za branje in pisanje Amiibo lutke (različne igre odprite funkcijo Amiibo Metoda je drugačen, prosimo vnesite vmesnik za branje in pisanje Amiibo lutke glede na posebne igre delovanje) 3. Pritisnite desni ročaj [+] in [HOME] tipko, da preklopite na ustrezno igro, sodba podlagi je ročaj Ustrezen indikator LED utripa za 5 sekund, the legend of Zelda bi bliskavico LED 1 za 5 sekund (Na primer, LED2 in LED3 flash za 5 sekund hkrati, to pomeni, da je prešli na Kirby Zvezde) 4. Pritisnite in držite R3gumb na desni ročaj, potem pritisnite in držite tipko L vklopite Amiibo funkcijo, dokler se ne igra Prisotni v 5. Ponovite operacijo v koraku 4, ročaj bodo preberite naslednjo amiibo podatkov, in tako naprej Push (na primer v The Legend of Zelda: Dih narave, lahko krtačo 500-krat, vendar pa zaradi igre Možno je, da Amiibo podatki bodo podvojeni, in igra se kaže, da to ni mogoče uporabiti še danes.Stikalo Krmilnika VESELJE-CON Bluetooth Gamepad Z NFC Wcreen Zajemanje In Vibracije Dvojni Turbo Funkcija Burst

Za prvo povezavo in seznanitev, vas prosimo, sledite korakom spodaj: 1. Vklopite Stikalo gostiteljske 2. Namestite ročico na Stikalo gostiteljske Uporabite drsnik na strani glavne enote potisnite ročico od zgoraj navzdol, dokler ne zaslišite mehko kliknite 3. Ročaj se začne samodejno registrira in par.Amiibo, prosimo, pritisnite nadaljuj, da izmenjava podatkov)

Oznake: amiibo kartico, turbo polnilnik, nameravajo stikalo, nintendo stikalo controlers, primeru nintend stikalo, ip68, veselje con nintendo stikalo, Nadzor, palčko pc, bluetooth audio control stikalo.

Podatki

Vrsta Vmesnika Bluetooth
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Številka Modela Veselje-Con Krmilnik
Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka WUIYBN
Vrsta Blazinice
Paket Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Gamepad Veselje-Con(L+R) Igra Palčko Z NFC Amiibo Turbo Počil Funkcijo Za Nintend Stikalo Krmilnika

Gamepad Veselje-Con(L+R) Igra Palčko Z NFC Amiibo Turbo Počil Funkcijo Za Nintend Stikalo Krmilnika

Podobni izdelki: