Vrat Zaviti Oklepaj Ogrevanje Materničnega Vratu Vleko Materničnega Vratu, Ki Se Razteza Naprave Vratu Podpora Za Lajšanje Bolečine Medicinske Popravek Ovratnik

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€23.48

-45%

€43.46

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Novo Ogrevano Vratu Naramnicami za Podporo Vratu

QIUGUO najnovejšo različico Vrat zaviti oklepaj, ki je ergonomsko oblikovana in na podlagi strank dragocena mnenja.Imate bolečine v vratu in odrevenelost, togost in utrujenost ali deformacijo, ki ga spremlja glavobol in omotica?Če je tako, bi želeli uvesti ta vratu naramnicami za vse!

Izboljšano različico brace vrat daje boljšo podporo vratu, ki ne samo povečuje funkcionalnost, ampak tudi poveča udobje.Če želite lajšanje bolečine v vratu in druge težave, prosim, ne spreglejte, se prepričajte, da izberejo to!Ne pozabite, da je ta izdelek je odlična izbira za ljudi, ki potrebujejo podporo in odpravljanje njihovih vratovi!

1.Učinkovito Vratu Oprijem

Self-upravlja vratu oprijem komplet lahko močan in udobno podporo z enostavno oprijem, da bi odvrnili pritisk na mišic, živčno tkivo in manjše zlomov vratne hrbtenice, lajšanje bolečine v vratu in odrevenelost, materničnega vratu deformacijo bolečine, glavobol, omotica, togost vratu in utrujenost, ki je primerna za materničnega vratu imenujelordosis, ravnanje, anti-lok, materničnega vratu kanal hiperplazija prostate, stenozo bolečine in druge vleko popravek.

2.Ogrevanje Pad za Lajšanje Utrujenost

Vgrajen grelne blazine bo zagotovil fix vroče vleko za vrat in vratne hrbtenice, vroče stiskanje lahko spodbujanje krvnega obtoka, za izboljšanje vnetje vratne hrbtenice, živčnih korenin, skupno kapsule, mišic in drugih tkiv izginejo in lahko tudi preprečevanje različnih srednjih let in starejših bolezni.

Napravo je mogoče priključiti na računalnik priključena na električno banka

3.Ergonomska Oblika

Ergonomska oblika se lahko popolnoma prilega vratu krivuljo za zaščito vratu in drugih občutljivih območjih iz neprijetno stiskanje in tlak, prosimo, da prilagodite vleko in fiksacija za boljši učinek.

Specifikacije

Material: Bombaž-Tkanine+PP Plastike Ogrevanje Temperatura: 3 Nastavljiv Ravni(Raven 1: 45ºC -- Raven 2: 55ºC -- Stopnja 3: 65ºC) Oprijem Višina: 5 Nastavljiv Ravni Delovna Napetost: 5 V Tok: 2 A Napajanje: USB/DC 5 V, 2 A Pakiranje Velikost: appr . 25*19.5*22 cm

Paket Je Vključeno:

1* Materničnega Vratu Vleko Aparati Kit(Kot Je Prikazano Sliko) 1* USB kabel 1* Uporabniški Priročnik

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da vas ne moti, da pred nakupom.Barva dejanski element, ki lahko nekoliko razlikujejo od slike, ki zaradi različnih zaslonih in nastavitve zaslona.Hvala za vaše razumevanje!

Stranke Izkušnjo

Dobra kakovost in dobre storitve:

Dragi prijatelji!Najlepša hvala za obisk QIUGUO Uradni Trgovini!Zaradi trenutne svetovne express dostava zamudo, trenutni čas dostave je o 35-90 dni.Da bi se izognili dolge dostavi paket, toplo priporočamo, da izberete "UBI" ali "www.slowoodlife.si Standardna Dostava".Če se odločite, UBI, dostave lahko končana v približno 5-15 dni!Za večino držav/regij, bo vaše naročilo lahko izda www.slowoodlife.si standardne dostave v 7-25 dni!Poleg tega, če se odločite www.slowoodlife.si standardna dostava in naročilo presega času dobavnega roka, ki je obljubil, z www.slowoodlife.si platformi, lahko dobili povrnjen hitro! ! !

1.Sledenje podatkov se ponavadi updayed v 24-72 ur.Lahko progi je na tej spletni strani:http://www.17track.net/zh-cn 2.Običajno bo trajalo 10-45 dni, da pridejo ,hitrost coustoms potrditev & dostava v kupce država, ki se odloči, da pridejo hitreje ali zamude.prosimo za razumevanje.

Oznake: alex in ani, shimano alivio, korektor postur, bolečine v mišicah, necklac, po meri masko za prah, medicinske istrument, vratu olajšave, vratu oprijem, kvačkanje blazino.

Podatki

Tip 3 medicinske naprave
Učinek Kosti Za Nego
Funkcija 7 Vodja Nosilih
Postavka vratu nosila
Tip 1 materničnega vratu naramnicami
Tip 7 Drža Korektor
Tip 5 raztezanje vratu naprav
Tip 2 collier materničnega vratu oprijem
Tip 4 vratu podporo
Funkcija 2 Vratu Vleko Medicinske Naprave Popravek
Tip 8 medicinski pripomočki
Številka Modela Nastavljiv Materničnega Vratu Podporo Držo Korektor
Funkcija 3 Materničnega Vratu Razširitev Podpore
Postavka Vrsta Oklepaji & Podpira
Funkcija 8 Lajšanje bolečine v vratu
Funkcija 6 USB Ogrevano Dihanje Brace Vrat
Blagovna Znamka agdoad
Funkcija 4 Vratu Orthosis Oklepaji
Funkcija 5 Vratu Traktor Orthosis Naramnicami
Tip 6 drža ovratnik
Funkcija 1 Medicinske Materničnega Vratu Ovratnik
Material Bombaž, ABS
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Vrat Zaviti Oklepaj Ogrevanje Materničnega Vratu Vleko Materničnega Vratu, Ki Se Razteza Naprave Vratu Podpora Za Lajšanje Bolečine Medicinske Popravek Ovratnik

Vrat Zaviti Oklepaj Ogrevanje Materničnega Vratu Vleko Materničnega Vratu, Ki Se Razteza Naprave Vratu Podpora Za Lajšanje Bolečine Medicinske Popravek Ovratnik

Podobni izdelki: