Evropski Čipke Prtom Lepo Tiskanih Design Mizico Mat Stranka Tabela Doma Dekoracijo Pvc Plastike Prtom H027-5

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.55

-40%

€15.92

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

1-- Ime : Namizni Prt 2-- Barva : Kot prikazano 3-- Cena za : 1 kos 4-- Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar, različnih monitorjev lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo. 5-- napaka 1-2 cm ni mogoče izogniti, ker zavese so, merjeno z rokami.

Kako Izmeriti Velikost ?

Dolžina=Tabela dolžina+povešene dolžina (25-39 cm) x 2 Širina =Tabela širina +povešene dolžina (25-39 cm) x 2

Predlagamo Velikost :

Več Fotografij Prikaz

Pošiljko In Plačilo :

* Bomo poslali izdelek v roku 5-10 dni, ko je vaše plačilo, je končan. * Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost. * Dragi kupcev ,Smo sprejeli Alipay in drugih Depozitni.Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na www.slowoodlife.si v prihodnosti.

Povratne Informacije Strank :

* Naš cilj je 100% pozitivne povratne informacije in 100% zadovoljstvo strank.Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. * Če niste zadovoljni z elementi, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora. * Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. * Sporočilo Trgovec : cn150048666 (Jack)

O Naše Blagovne Znamke

Tiyana ustanovljeno leta 2013, smo vam pomaga, prilagodite vaš zavese , nudimo tudi doma dekoracijo izdelkov za ustvarjanje udobno in lepo hišo :)

Oznake: rojstni dan prt, perilo tabela stanja, pokrov tabl, krpo pvc tabela, prt nepremočljiva, korejski domu sestavljanje, za namizni prt, ozadje fotografijo, pvc pvc coted, okrogel prt.

Podatki

Funkcija Bombaž
Vzorec Tipa Trdna
Velikost customize
Uporaba hotel
Oblika Pravokotnik
Material Poliester / Bombaž
Tehnika Tkanine
Slog Korejski
Številka Modela JK-H027
vzorec Navaden Barvanih

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Evropski Čipke Prtom Lepo Tiskanih Design Mizico Mat Stranka Tabela Doma Dekoracijo Pvc Plastike Prtom H027-5

Evropski Čipke Prtom Lepo Tiskanih Design Mizico Mat Stranka Tabela Doma Dekoracijo Pvc Plastike Prtom H027-5

Podobni izdelki: