Vroče Prodajo Igra Airsoft Cosplay Baseball Skp Delitev Tom Clancy ' vrnitev žoge Klobuki Kul SHD Orel Krilo Iz Kamiondžija Klobuk YF018

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.02

-39%

€8.36

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Slog Ime: Delitev SHD Skp

Material: Poliester +nylon mesh ( Poliester Peno Spredaj, Nylon Mesh Straneh in Nazaj )

Vodja Obod: 56-60 cm (1-3cm v razlika)

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kako lahko sledenje moje parecl?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Samo prepričani, da plača na nas preko www.slowoodlife.si Depozitni preko kreditne kartice , Visa,MasterCard,QIWI,Western Union-a in Bančnega Nakazila

Prosimo, Upoštevajte,: Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite vašo državo po meri urad ugotoviti, ali so ti dodatni stroški bodo pred ponudb / nakupu.

1.mi lahko ladja na svetu, razen APO/FPO 2. Bomo ladja predmete v 3 do 5 delovnih dni po plačilu je dosegel.

3. Kitajska Post Air mail ----- se običajno bo 10-25 delovnih dni, da pridejo.

EMS------------------------običajno bo 8-18 delovnih dni, da pridejo .

DHL /FedEx/TNT------- se običajno bo trajalo 7-14workingdays, da pridejo.

Vse od njih odvisna tudi od lokalnih hitrost dostave.

4. Bomo ladja za privzeti naslov v Depozitni če vas ne obvestijo nas,in telefonsko številko, ki je pomembno, ko vas zapustijo vaš naslov.

5. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče ,zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.

6. Če želite biti manj časa, vas prosimo, da se obrnete na nas, da smo lahko hranite deliverying v roku 10 dni po express.Zato vas prosimo, da nam sporočite, če bi želeli, da sprejme express in dodate doplačila v višini.

1. Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo vas, da nas pusti pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic komentarje, ki so zelo pomembna za naš poslovni uspeh.Bomo cenili, da je zelo veliko.

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred Odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.

Delali bomo z vami rešiti vse težave v času.

Oznake: skp gravitacije, tom clancy, klobuk v času, klobuk ostrostrelec, airsoft googles zrsz, kamiondžija, airsoft masko, airsoft pištola, tampa bay, maske eagles.

Podatki

Slog Priložnostne
Številka Modela YF018
Postavka Vrsta Baseball Caps
Spol Unisex
Ime Oddelka Za odrasle
Material Poliester
Trak Tip Nastavljiv
Blagovna Znamka WINEBAMBOU
Vzorec Tipa Živali
Klobuk Velikost S

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Vroče Prodajo Igra Airsoft Cosplay Baseball Skp Delitev Tom Clancy ' vrnitev žoge Klobuki Kul SHD Orel Krilo Iz Kamiondžija Klobuk YF018

Vroče Prodajo Igra Airsoft Cosplay Baseball Skp Delitev Tom Clancy ' vrnitev žoge Klobuki Kul SHD Orel Krilo Iz Kamiondžija Klobuk YF018

Podobni izdelki: