Turkizno moder Pravokotnik Steklo, Kristal sew na okrasnih s Kristalno sponke Diy poročno obleko Mobilne Opreme Brezplačna dostava

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.28

-40%

€5.47

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

OPOMBA : V naši trgovini za nakup več kot 5dollars, bomo izberite hitro dostavo metode in sledenje podatkov

Prosimo, preverite pred nakupom naslov za dostavo in zip koda pravilna, to je zelo pomembno, prosimo, uporabite popolno ime ruski prijatelji, želim vam srečno nakupovanje

Če potrebujete drugo barvo in model računalnika, prosimo, kliknite na sliko za kasneje,hvala\\

Povratne informacije

Dobra evalvacija je za nas zelo pomembna, če niste zadovoljni s stvarmi, ko ste nam vrednotenje, upam, da se lahko obrnete na nas, hvala lepa.To je naš cilj, da prepričajo.

dostava

Mi bo prinesel elemente na naslov za dostavo, kjer ste ostali v www.slowoodlife.si.Da bi lahko dobili pošiljko običajno, izpolnite svoj naslov za dostavo skrbno.

· Mi lahko pošlje predmete, ki so v 3-7 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.Vsak paket bo imel številko za sledenje za sledenje.

· Za brezplačno dostavo , Naša standardna dostava metoda je Kitajska Post.To ponavadi traja 10-25 dni, da pridejo, da večina držav.Vendar so nekatere države ali podeželskih območjih, lahko traja tudi dlje časa zaradi niso pogoste letalskega prevoznika ali pregleda s strani carinskih.

· * * Če ste nujno, da se blago ali Kitajska Post storitev ne pokrivajo vaši državi, lahko izberete hitre dostave preko DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.Na splošno, ki jih UPS po vsem Svetu, Express Saver, boste lahko dobili pošiljko v 1-3 delovnih dneh po tem, ko smo poslali pošiljko, vendar je dražji; Z DHL, UPS, TNT, FEDEX, traja 4-6 delovnih dni, preden boste dobili shipment.By EMS, traja 5-8 dni na svoje mesto.

· Če ne boste dobili blaga kot 30 dni po tem, ko smo poslali pošiljko, prosim e-pošto neposredno na nas.Mi bi se z vami, da rešitev zadeve.Prosimo, zaupajte nam, mi bo zagotovil najboljšo storitev z iskren odnos.

Storitev:

1.Če izdelki niso isto kot opis ali zdrobljen v tranzitu.Bomo poslati ali vračilo denarja za vas.

2.Za kakršne koli razloga.niste zadovoljni s predmeti.sprejemamo retums in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za retum ladijskega stroškov.

3.Lahko nas kontaktirate po Trademanger ali izstopu nam sporočilo na www.slowoodlife.si ali nam pišite.Vam bomo odgovorili vam v roku 24 ur.in v roku 36 ur na Vikend.

Oznake: turkizno vrhu torbe, turkizno torbica vrečke, turkizno vrečke fižol, turkizno candy torbe, turkizno plastične vrečke, zlate vrečke, turkizno, turkizno organza vrečke, turkizno vrečke za kosilo, velike torbe turkizno, turkizno telovadnice vrečke.

Podatki

Slog flatback
Blagovna Znamka sijishuizuan
Material Steklo
Tehnika Sew-Na
Uporaba Torbe
barve Turkizno Modra
Vrsta Izdelka Okrasnih
Okrasnih Tip Svoboden Okrasnih
Številka Modela 10*14 13*18 18*25
Oblika RC

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Turkizno moder Pravokotnik Steklo, Kristal sew na okrasnih s Kristalno sponke Diy poročno obleko Mobilne Opreme Brezplačna dostava

Turkizno moder Pravokotnik Steklo, Kristal sew na okrasnih s Kristalno sponke Diy poročno obleko Mobilne Opreme Brezplačna dostava

Podobni izdelki: