AOTSR Android 10 Avto GPS Za Honda Jade 2010-2017 Avto Navigacija Sledilnik Samodejno magnetofon DSP Multimedijski Predvajalnik, Vodja Enote

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€200.23

-20%

€250.29

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Android 10 Sistem, Avto GPS, Multimedijski Predvajalnik , magnetofon, Radio, Vodja Enote

Primerni Za Honda Jade 2010-2017 Izdelek Konfiguracijo: 1. Android 10 Sistem, 1G RAM-a + 16 G ROM, Št DSP 2. Android 10 Sistem, 1G RAM-a + 16 G ROM, Z DSP 3. Android 10 Sistem, 2G RAM + 16 G ROM, Št DSP 4.Android 10 Sistem, 2G RAM + 16 G ROM, Z DSP Lastnosti: 1.Vgrajeni GPS 2.Podpora 70+ jezik 3.Podpora Wi-Fi, 3G / 4G internet 4.Podpora HD film in radio sprejemnik 5.Podpora Izvirni Volan Nadzor 6.Delo z sprednji fotoaparat in vzvratno kamero 7.Podpora OBD: diagnosticiranje vaš avto stanje kadarkoli 8.Podpora ogledalo povezava: vse vsebine iz Android ali IOS, lahko napravo zrcali na ta enota zaslon 9.Podpora TPMS(Treba kupiti v TPMS posebej): lahko prikaz temperature in tlaka v pnevmatikah z visoko natančnost za spremljanje 4 pnevmatike na zaslonu za varno vožnjo.Pogosta VPRAŠANJA: 1.Ali moram kupiti vse žice ac ali katero koli dodatki za to?Ne, vodja enote bi dobili izvirno pas in plug - and-play kabli, ni treba kupiti dodatki ali deli, da bi vse funkcije za delo. 2.Moram okvir za namestitev?No, To je element, ki je enostaven za namestitev, bo fit vaš avto popolnoma, ni treba zmanjšati armaturni plošči in ne potrebujete kakršne koli okvir.Če je vaš avto armaturne plošče je enako kot pod sliko, potem lahko kupite te enote neposredno v naši trgovini.

Volan Nadzor

Združljiv z večino volan nadzorne funkcije.Enostavno preklopite pesmi, kanal in prilagodite glasnost vam varnejše in bolj prijetno potovanje.

GPS Navigacija

Najnovejše zemljevide za 45 Vzhodne in Zahodne Evropske države in POI Baze podatkov.Opomba: Imamo tudi GPS za ZDA, Kanada, Izrael, Avstralija,Nova Zelandija, ZAE in Afriških Držav.

Delo s kamero spredaj

Delo z vzvratno kamero

Podpora TPMS

Morali kupiti TPMS ločeno.Lahko prikaz temperature in tlaka v pnevmatikah z visoko natančnost za spremljanje 4 pnevmatike na zaslonu za varno vožnjo.

Podpora OBD

diagnosticiranje vaš avto stanje kadarkoli

Gledanje videoposnetkov HD

Radijski Sprejemnik

Supprot 3G/4G/ WIFI omrežja

Suppot Bluetooth

Suppot Ogledalo Povezavo

Telefon in ta stroj lahko delijo zaslon vsak drugi

Podpora DSP

Povečanje glasbe kakovost zvoka

Vgrajen Car Igra

1. Komunicirati z avtomobilom, čeprav telefonu pomočnika, povejte avto, kaj storiti naprej 2. Zaslon na dotik: avto, ki je delno podporo Avto Igra bo opremljena z zaslonom na dotik, ki se lahko obrnejo na off aplikacije na dokaj preprost začetni zaslon. 3.Fizične tipke: Avto z fizičnih tipk, je eden od načinov za nadzor Avtomobila Igrajo.Nadzor glasnosti in sledenje sprememb nadzora, ki so neopazno integrirana.

Oznake: concox gps tracker, glavo tracker, za hyundai solaris ključ, soglasju vodja enote, sledenje sledenje oprema, aotsr android, fpv glavo tracker, pribor za honda jade, smartphon, android avto.

Podatki

Postavka Velikost 9 inch
3G / 4G/ WIFI Omrežja Podpora
IPS Zaslon na Dotik Podpora
Vgrajen Mikrofon Podpora
CPU 4 Core
Operacijski Sistem Android 10
Blagovna Znamka Aotsr
TMPS Podpora
Vmesnik RCA
Ime Modela za Honda Jade 2010-2017
HD film in radio sprejemnik Podpora
Velikost Zaslona 9 palčni, 1920*1080
Delo z vzvratno kamero Podpora
Vrsta Materiala ABS
ROM 16 GB
obd Podpora
Radio RDS, Podpora
cd predvajalnik Podpora
Element Teža 5kg
Out Power 4*45w
Vgrajeni GPS Podpora
DSP Podpora
OSD Jezik Nizozemski
TF/Micro SD Slot, 2
Ogledalo povezavo Podpora
Ločljivost 1920*1080
Max Zunanji Pomnilnik 128G
Digital Media Format Video CD,
Največja Širitev Zmogljivosti 128 GB
Bluetooth Podpora
Delo s kamero spredaj Podpora
Primerni Za za Honda Jade 2010-2017
Din Eno Din
RAM 2 GB (MAX)
Volan nadzor Podpora
Napetost 12V
Za Vozila Znamke/Modela Honda
Posebne Funkcije Podpora 70+ jeziki

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

AOTSR Android 10 Avto GPS Za Honda Jade 2010-2017 Avto Navigacija Sledilnik Samodejno magnetofon DSP Multimedijski Predvajalnik, Vodja Enote

AOTSR Android 10 Avto GPS Za Honda Jade 2010-2017 Avto Navigacija Sledilnik Samodejno magnetofon DSP Multimedijski Predvajalnik, Vodja Enote

Podobni izdelki: