CCA CA4 1BA+1DD Hibridni V Uho Slušalke HIFI Spremljanje Športnih Teče Fazi IEM 2 pogonska Enota Slušalke Snemljiv 2Pin Kabla CCA C10

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€13.73

-45%

€24.97

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Specifikacija: 1. Ime izdelka: Original CCA CA4 in-ear Slušalke 2. Znamka: CCA 3. Model: CA4 4. Ušesni: V uho 5. Impedanca: 23 Ω 6. Slušalke občutljivost: 107 dB/mW 7. Frekvenčni razpon: 20-40000Hz 8. Vmesnik: 3.5 mm Gilded 9. Vrsta Vtiča: L Upogibanje 10. Dolžina kabla: 1.2 m±3 cm, 11. Barva: Črna, Modra 12. Ali s kabelsko: Da, 13. Slušalke priključek: 2Pin priključek 14. Ali z mic : Izbirni 15.Ali lahko zamenjava kabla: Da, 16. Pogonska enota: 1 BK+1DD hibridna pogonska enota Pošiljke:

1. Postavke, bo odpremljeno na vaš www.slowoodlife.si profil naslov, Prosimo zagotovite, da je vaš naslov za dostavo, ki je popolno in pravilno.

3. Naročila so odposlana v zamudi s www.slowoodlife.si Standardna Dostava .o 10-30 delovnih dneh, v večini držav območja.Za oddaljene države, bo veliko več časa, da pridejo.Prosimo za razumevanje!

4. Kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden pustite povratne informacije, se bomo potrudili, da rešitev tega problema.Hvala!

Politika vračanja:

1. V primeru, da izdelka, ki ste jo prejeli, je napačno eno, prosim oglejte fotografije in nas kontaktirajte v 30 dneh.Poslali vam bomo pravilna.

2. V primeru, da niste zadovoljni z izdelkom, medtem ko je v dobrem stanju, ga vrnite nam v 30 dneh, in kupec plača za vračilo poštnine.Nato se Bomo bodisi poslali novo ali dali svoj denar nazaj.

3. V primeru, da izdelka, ki ste ga prejeli so v okvari, nas kontaktirajte v 30 dneh po prejemu naročila, smo lahko dali svoj denar nazaj ali pošljete zamenjavo za vas.

Povratne informacije:

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.

2. Če imate kakršne koli težave, se lahko o naših elementov in storitev, se, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte, preden se odpravite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in vam najboljšo storitev za stranke.

3. Imajo lepo nakupovanje!Hvala!

Oznake: QKZ, blon kabel, cca ca4 telefon, iems, sistema ear monitor sistem, srčkan slušalke, mikrofon, iem slušalke, slušalke nicehck, earphon, cca slušalke.

Podatki

Vokalizmu Načelo Uravnotežen Armature
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Številka Modela CCA CA4
Brezžično No
Slog Za V Uho
Nadzor Glasnosti Da,
Poreklo CN(Izvora)
Priključki 3,5 mm
Občutljivost 107dB
Odpornost 23Ω
Dolžino Vrstice 1.2 m
Nepremočljiva No
Brezžična Vrsta NOBEN
Aktivno Odstranjevanje-Preklic No
Nadzor Gumb Da,
Tip Vtiča L Krivljenje
Sporočilo Žično
Blagovna Znamka CCA
Function1 Portablee Preklic, Prenosni
Podpora APP No
Z Mikrofonom Da,
Frekvenčni Razpon 20 - 40000Hz
Funkcija Mikrofon, Glasovni nadzor, šumov
Zbornik Apt-X

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

CCA CA4 1BA+1DD Hibridni V Uho Slušalke HIFI Spremljanje Športnih Teče Fazi IEM 2 pogonska Enota Slušalke Snemljiv 2Pin Kabla CCA C10

CCA CA4 1BA+1DD Hibridni V Uho Slušalke HIFI Spremljanje Športnih Teče Fazi IEM 2 pogonska Enota Slušalke Snemljiv 2Pin Kabla CCA C10

Podobni izdelki: