1Pair Gel Oblazinjen Ortopedije Podpora Narti Rokav Par za Plantarni Fasciitis Ravno Noge, Bolečine Pete Ostruge Pete Neuromas Olajšave

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.95

-39%

€4.91

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Funkcija:

1. HITRO OLAJŠANJE: od arch bolečine, plantarna fasciitis, spodbuda in drugih lok in pete težave z nežno stiskanje in zanesljivo podporo.

2. PODPORA NARTI: Udobno podpira arch stopala za lajšanje bolečin in za odpravo pronation (noge obrača navznoter).

3. PODROBNOSTI: En par.Ena velikost ustreza večini.Lahko nosite znotraj najbolj obutev.Mogoče oprati in ponovno uporabiti.Hipoalergena in Latex-brezplačno.Tkanine vsebina: 85% Najlon / 15% Spandex. 100% Mineralna Olja Gel.

4. OTEKANJE & VNETJE: Nežno stiskanje terapija pomaga zmanjšati otekanje in vnetje, ki zavirajo vašo celjenja.

5. Vrhunska GEL: Medicinsko-razred gel arch podpira tudi zagotoviti razkošno oblazinjenje in šok absorpcije, medtem ko masažo vložek z vsakim korakom ste vzeli.

6. PRILAGODLJIV, UDOBNO, UČINKOVITO, - Druge podpora narti rokavi je lahko preveč tesen, preveč ohlapno, ali ne podpirajo dovolj, zaradi česar je dobesedno bolečine, da sodelujejo v vaši družini active life.naredili smo spandex rokav gel blazine, ki se raztezajo fit noge, ostanejo v veljavi z podesan vgradnjo nogavic, in vam dolgotrajno olajšanje od bolečine pete, ki prihaja z plantarni fasciitis.

Kaj dobim?

Boste prejeli dve prilagodljiv tkanina gel podpora narti rokavi, ki ovijte okoli svoje vložek, popolnoma dajanje TPE-gel blazina v lok stopala, daje polno podporo za noge, tudi ko je nosil čevlji ali škornji.Čutite bolečin v vašem loki skoraj takoj!

Kako jih uporabljam?

Samo vstavite vaša stopala v mehka tkanina rokav, centriranje gel na notranji strani podplata vaša stopala, dal na vaše nogavice (podesan vgradnjo nogavice, kot so stiskanje nogavice, delo še posebej dobro), dajo na svoj čevelj, in ste pripravljeni iti!Moški in ženske se bodo počutili hitro olajšanje, ali ste nosil čevlji ali čevlji za tenis!

Kako skrbeti za njih?

Naše spandex materiala in gel TPE ortopedije podpira enostaven za čiščenje in ponovno uporabo!Samo pranje rokav z milom in toplo vodo in pustite, da se osuši.Ne več-raztezanje in izpostavljenosti sončni svetlobi, da se prepreči razbarvanje.

Zakaj smo drugačni?

Ker Friderik Zdravstvene Oskrbe, ki jih vodijo zdravniki, smo se zavezali, da kar si srečna strank.Ni važno kaj.

Ne trpijo v tišini dlje.

Naše arch podpira vam bo pomagal priti nazaj na noge in delaš stvari, ki jih radi.

Pomaga zagotoviti simptomatsko lajšanje:

Plantarna Fasciitis

Ravno Noge

Pes Planus

Pete Ostruge

Kosti Ostroga

Plantarna Wart

Metatarzalnem bolečine

Barva: Bež/ Črna

Velikost: Ena velikost ustreza večini

Package Vsebina:

1Pair * Podpora Narti Rokavi

Oznake: shimano alivio, bolečine v mišicah, pas magnet, pete velika spodbuda, blazine pete, pete kosti, bolečine, obliž talon, stopala bolečine, pete plantarni fasciitis, moški bolečine v hrbtu razbremenilna.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Tcare
Številka Modela A0913##
Učinek Sprostitev Bolečine Zaradi Bolezni
Material Kompozitni Material

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1Pair Gel Oblazinjen Ortopedije Podpora Narti Rokav Par za Plantarni Fasciitis Ravno Noge, Bolečine Pete Ostruge Pete Neuromas Olajšave

1Pair Gel Oblazinjen Ortopedije Podpora Narti Rokav Par za Plantarni Fasciitis Ravno Noge, Bolečine Pete Ostruge Pete Neuromas Olajšave

Podobni izdelki: