VR Pribor Za Oculus Quest 2 VR Slušalke Potovalni kovček Trd Vrečko za Shranjevanje Prenosni Priročno Organizator Dropshipping

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.47

-23%

€16.40

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

1. Super visoko varnost.Trmast VR kovček je sestavljen iz visoko-kakovostni razred EVA in najlon, ki se zlahka izognete morebitnim poškodbam opreme zaradi prekomernega zunanje sile.Tam je plast mehko zaščitno režo za kartico znotraj lupine, ki lahko učinkovito zaščititi vaš VR naprave pred praskami, shockproof, dobro blaženje odpornost, in jih hranijo čisto in jasno.

2. Odlično reže.Prenosni hard-shell zaščitna škatla za shranjevanje zagotavlja dovolj prostora glede na velikost VR krmilnik in pribor.Tam je dovolj prostora za polnilnik in objektiv varstvo pad, in mrežasto vrečko za shranjevanje polje se lahko uporabi za shranjevanje majhnih predmetov.

3. Površina je prekrita s PU materiala, ki je odporen na vodo in prah-dokaz.Visoko-kakovostni materiali bi si poglej hladnejše in bolj prestižnih, ko greš ven.

4. Ekskluzivni design.Zasnovan posebej za VR škatle ustvaril za Oculus Prizadevanju/za Quest2 (razen naprav).

5. Super prenosni.Hard-shell VR zaščitna škatla je opremljena z ramenski trak in VR oči pad, dvojno zadrgo in gume ročaj načrta.VR krmilno napravo, ki je enostaven za shranjevanje in vzemite ven, in varovalno polje, ki je enostaven za prevoz.

Specifikacija:

Material: EVA in najlon

Barva: črno siva

Primerno za: za Oculus Prizadevanju/za Quest2

Seznam Vsebine:

Vrečko Za Shranjevanje*1

Očala Mat*1

Kabel Kravato*1

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.slowoodlife.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: quest 2 trak, i zoom, primeru oculus quest, oculus prizadevanju trak, kirk, vive, oculus quest 2 pašček, quest 2, oculus prizadevanju zaščitnik, FOV.

Podatki

Sanjarstvo Doživetje Čelada
Tip Senzorja -
Cbz No
Poreklo CN(Izvora)
Podpora Dropship/Trgovina/Epacket
Krmilniki No
Bazne Postaje No
Združljivo Napravo Drugo
Snop Snop 1
V realnem času Gradnje Zemljevid No
Vrsta Drugo
Prikaz Številke NOBEN
Vse-v-enem Virtualne Realnosti Očala No
Fotoaparat No
Nastavite Vrsto Krmilniki Določa
Blagovna Znamka Rondaful
Številka Modela Vrečko za shranjevanje
3D Očala Tip Virtualna Realnost
Paket No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

VR Pribor Za Oculus Quest 2 VR Slušalke Potovalni kovček Trd Vrečko za Shranjevanje Prenosni Priročno Organizator Dropshipping

VR Pribor Za Oculus Quest 2 VR Slušalke Potovalni kovček Trd Vrečko za Shranjevanje Prenosni Priročno Organizator Dropshipping

Podobni izdelki: