Dnevna Krema + 20 g Nočna Krema Papaja Zob Obraz, Krema Anti Freckle Izboljšanje Temno Kožo Osvežujoč za Nego Kože, 1 set 20 g

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.25

-29%

€4.64

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

20 g dnevna Krema + 20 g Nočna Krema Papaja Zob Obraz, Krema Anti Freckle Izboljšanje Temno Kožo Osvežite Obraz za Nego Kože

Neto vsebina: 20 g dnevna krema + 20 gramov nočna krema

Rok trajanja: 3 leta

Tip 1: To lahko hitro prodrejo v globoke plasti kože, učinkovito razgrajujejo in odstranite melanin, oslabi pigmentacije, blokira vir pigmentacije, izboljšanje dolgočasno barve kože, in zagotavljajo hranilnih snovi in vlage potrebno jih celice, okrepijo svojo vitalnost in krepitev svojih anti-uv žarki.Sposobnost upreti oksidacijo in prostih radikalov škodo, ki preprečuje nastajanje različne vrste pigmentnih iz globoko fiziologijo, zapusti koža bela in celo, gladka in svetla.

Tip B: To lahko najboljše hranil v celoti absorbirajo in izkoristite celice, da celice, poln energije, hitro razkrojijo kožo nanašanja pigmenti, zavira proučevanje dejavnosti, učinkovito oslabi pigmentacije, utrditi koži lastna fiziološko podlago, in da beljenje učinek zadnjega.To je podjetje in je bele porcelanaste-kot gladko kožo skozi ves dan.

Uporaba: Po čiščenju kožo, uporabljati ustrezno količino smetane, ki jo enakomerno na madeži področju, in obrišite enkrat na dan.Uporabite tip A čez dan in uporabo tipa B za dolgotrajno uporabo ponoči.Učinek je boljši.

Opomba: Ta izdelek bo občasno so rdečina, srbenje ali napetost med uporabo.To je normalna reakcija in izginejo po enem tednu.Če je hudo, prosim, prenehajte z uporabo za nekaj dni.Vzemite anti-alergijske drog.Za občutljivo kožo, prosimo, da to storite prvi.Kožni test, če ni dober odziv, nato pa uporabite.

Ta izdelek je primeren za bolnike z modro in streptomicina alergije in posameznih alergijske tipe kože in nosečnice.Ta izdelek je samo za zunanjo uporabo.

Predlog: Med uporabo tega izdelka, ohraniti dovolj spati, jesti manj začinjeno hrano, jedo več sadja in zelenjave.

Oznake: svilnato zob krema za obraz, natiral zob krema za obraz, belo zob krema za obraz, daynight zob krema za obraz, loorial zob krema za obraz, gluta zob krema za obraz, živo srebro zob krema za obraz, loreal zob krema za obraz, polt zob krema za obraz, arsychll zob krema za obraz.

Podatki

Količina 1 Komplet
NETO WT 40 g
Številka Potrdila 20190606
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Blagovna Znamka Lanthome
GZZZ YGZWBZ
Certificiranje GZZZ
Spol Ženski
Sestavine Smetana
Uporaba Obraz
Številka Modela Smetana
Debelo Podpora

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Dnevna Krema + 20 g Nočna Krema Papaja Zob Obraz, Krema Anti Freckle Izboljšanje Temno Kožo Osvežujoč za Nego Kože, 1 set 20 g

Dnevna Krema + 20 g Nočna Krema Papaja Zob Obraz, Krema Anti Freckle Izboljšanje Temno Kožo Osvežujoč za Nego Kože, 1 set 20 g

Podobni izdelki: