Visoka Natančnost Naravnost Kolenom C3/4 ER16 1.38 TTS orodje imetnik ZDA Zalogi

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€15.91

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

C3/4 ER16 1.38 Naravnost Kolenom Collet Chuck

Informacije O Izdelku

1. Kolenom D: 3/4

2. Kolenom Dolžine: 1.38

3. Visoka natančnost 0.01 mm

4. Deluje za vse ER16 collet

5. Hardended HRC50

6. Podpora :1.5"

Ustanovljeno leta 2006, Yin Sheng Strojev Company Limited je bila dali produktivnosti za stranke, ki iščejo maksimalno učinkovitost strojev v industriji z zagotavljanjem inovativnih po meri in najvišji standard kakovosti izdelkov na absolutno najboljše cene.

YinSheng Ltd.ima pet podružnic, ki se nahajajo na Kitajskem in v Evropi.Naš izvršni DIREKTOR, ki je podprta z več kot 15 let CNC obdelavo izkušnje.Imamo več kot 100.000 kvadratnih metrov sodobne tovarne (visoko precizne opreme, ki se uvažajo, Nemčija in Japonska) in uradov, ki so bili izpolnjevanju našo usodo, da prodajajo neposredno kupcu, ta nam omogoča, da ponujajo boljše storitve in ugodne cene po vsem svetu.Prav tako smo ponosni, da nosijo izdelkov in celotno dobavno verigo orodja za rezanje iz več kot petsto po vsem svetu ISO 9000 Certificiranih proizvajalcev, v Kitajska(Tajvan),Nemčija in Italija.

Naše NAM skladiščnih in pisarniških pristal v Los Angelesu v letu 2013, za zagotavljanje boljših storitev in tehnične podpore, da NAM naše stranke, smo se sedaj uvrstili v naših proizvodnih zmogljivosti in 100% zadovoljstvo strank za vaše podjetje vrata korak v NAS narod v 72 urah.Skoraj vsak izdelek v naši spletni katalog sproti na zalogi, za takojšnjo odpremo iz zahodne obale ali vzhodni obali.

Naše hitre in prijazne storitve za stranke, predstavniki bo vaše naročilo, bodisi s strani telefonske klice ali e-pošto, kadarkoli in kjerkoli.Naše govorilne ure so 24 ur na dan,sedem dni na teden neposredno preko naše spletne strani na www.igstool.com .

Hvala za mnenje nas za nakup, če tako kakovost in stroški so vaša prva skrb, nato Yin Sheng Strojev, bi bil ponosen, da vam služi z vse vaše zahteve.

Oznake: spojler tt, er11, orodje zda, ER20, m4 pištolo, chuck collet, collet er16, collet matica, gedore orodja zda, audi tt 8s spojler.

Podatki

Uporaba Rezkanje Rezalnik
Blagovna Znamka igeshi
Številka Modela C3/4 ER16 1.38

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Visoka Natančnost Naravnost Kolenom C3/4 ER16 1.38 TTS orodje imetnik ZDA Zalogi

Visoka Natančnost Naravnost Kolenom C3/4 ER16 1.38 TTS orodje imetnik ZDA Zalogi

Podobni izdelki: