Conway Bluetooth sončna Očala Kostne Prevodnosti Dotik za Nadzor Slušalke Očal Smart Audio Slušalke Odprte ear Music&Glasovno Klicanje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€46.21

-20%

€57.77

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

KAJ JE PREVAJANJE PO KOSTEH?

1.Kostno prevajanje je način zvočne prevodnosti, ki za prenos zvočnih valov skozi od prvega vratnega vretenca Vibracije. 2.Tam je nekaj zunanjega zvoka,ne pomeni, da je majhna velikost zvočnikov.To je normalno, ker prevajanje tehnologije prav tako povzročajo vibracije zraka,(tako kot telefon vibrira zvok). 3. Poskusite, da blokira svoje ušesa,boste surprisely bi našli zvok, še vedno lahko slišal in še več jasno.

IZDELANI ZA TISTO, KAR POTREBUJETE

HANDS-FREE (PROSTOROČNI TELEFONSKI KLIC *Vzpostavljanje klicev med vožnjo je nevarno in kršenja prometnih predpisov. *Smart očal je biult-v mikrofon omogoča prostoročno klicanje z jasnost. *PREPROSTO KLIKNITE GUMB ZA SPREJEM/HANF DO TELEFONSKI KLIC.

ODPRTO UHO REŠITEV GLASBE *Nosi tradicionalno in-ear slušalke ne slišite zvok okoli vas,Prav tako se bobnič se počutijo utrujene in boleče. *Odpri ušesa zvočnikov vam omogoča, da poslušate glasbo, medtem ko še vedno zaveda svoje okolice. *Prevajanje po kosteh tehnologije ne poškoduje svoje bobniča tudi po dolgoletni nošenje. *RABO GLASBE, SONČNA OČALA IN UŽIVAJTE VAŠE ŠPORTNE AKTIVNOSTI!

AI GLASOVNI NADZOR PODPORO *Pogosto gleda in upravljanje z vašim telefonov bi motil vašo pozornost med vožnjo,kolesarjenje,tek,plezanje,huting.... *Integrirani AI glasovni nadzor brez težav govorijo, da siri,cortana in google,Omogoča dostop do vaše navigacijske,sporočila in telefonske klice. *SVOBODA IZ ŽICE GOVORITI Z VAŠEGA PAMETNEGA POMOČNIKA.

Prosimo, izberite TOUCH-CONTROL Edition Če Potrebujete

HANDS-FREE (PROSTOROČNI TELEFONSKI KLIC *Enostavno potegnite nazaj/naprej, če želite sprejeti ali odložite telefon klic. *Dolgo časa dotaknite se, da buden, pametnega pomočnika.

RAZLIČNE BARVE, DA IZBEREJO

NADGRADNJO SMAT SONČNA OČALA

*ZARADI NADGRAJENO ŽETONOV,DRUGAČEN MODEL IN Z RAZLIČNIMI PAKETI LAHKO SILIGHTLY DIFFENRENT V DELOVANJE.VLJUDNO PROSIM POSKUSITE NEKAJ VEČ ČASA, DA BI BOLJE OBVLADALI FUNKCIJE :)

*Dve barvo paket izbrati. *Prepričajte, idealno darilo za prijatelje in družino!!!

1.Nudimo več dostava metodo,lahko izberete ustrezno dostava v vaši državi na podlagi vašega povpraševanja. *PREPROSTO KLIKNITE NA GUMB "DODAJ V KOŠARICO" IN UŽIVAJTE VAŠ OČALA!!! 2.Če ste zadovoljni z našimi izdelki,vas prosimo, da nas 5 zvezdic.Vaš predlog in izkušnje bo velik diffetence za več strank, izbira primernih izdelkov. *Priporočamo, če s svojim amayzing fotografije,prosimo, kontaktirajte me, da imam ne omejeno kupon $2. 3.Če imate kakršno koli vprašanje, pred prodajo in po prodaji,plese nam konw,bomo preizkusite najboljše, da bi bilo prav ASAP.

Oznake: stekla polar, pametna stekla, taktično teče sončna očala, audio technica, dokazov milijonar sončna očala, ray prepoved, aun očala ženske, sunglass retro moški krog letnik, colnels sončna očala, l človek sončna očala.

Podatki

stojalo za 120hrs
Okvir TR90
Frekvenca 2,4 GHz
Objektiv Višina 44
Velikost 52-14-144mm
Čas Polnjenja 2hrs
Delovni Obseg 10-15M
Paket Vrečka/Ohišje/USB/Blago/Ročno
Objektiv Širina 52mm
področje uporabe Vožnja/Ribolov/Kolesarjenje/Golf/Tek
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Očala
Očala Tip Sončna očala
slušalke Kostno Prevodnost
Vchrg 5 v DC MAX 500mAh
Bluetooth način csr8635
Glasba čas 5hrs
Vioce Čas 5hrs
Leče Material Polikarbonatne
Funkcija Brezžična Tehnologija Bluetooth
Teža 44g
Leče, Optični Atribut Polarizirana
Združljivost Android/IOS/Windows
Spol MOŠKI
Slog Kvadratni
Ime Oddelka Za odrasle
Blagovna Znamka conway
Številka Modela C010B
Bluetooth Spec V4.0
Okvir Material Plastični

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Conway Bluetooth sončna Očala Kostne Prevodnosti Dotik za Nadzor Slušalke Očal Smart Audio Slušalke Odprte ear Music&Glasovno Klicanje

Conway Bluetooth sončna Očala Kostne Prevodnosti Dotik za Nadzor Slušalke Očal Smart Audio Slušalke Odprte ear Music&Glasovno Klicanje

Podobni izdelki: